Victor Sánchez

Started by tomyrijeka, 03.09.2025, 20:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeste li zadovoljni sa izborom novog trenera Victora umjesto Đaleta?

Da
138 (93.2%)
Ne
10 (6.8%)

Total Members Voted: 145

D
05.09.2025, 15:55 #120 Last Edit: 05.09.2025, 15:59 by deo123
Quote from: Kostrena on 05.09.2025, 15:48Bez problema? Na temelju čega? Ne kažem dali nebi ili  bi ali nije da je baš blizu tome

Na temelju toga sto smatram da Hajduk nije u stanju igrati ozbiljan nogomet na duge staze. Protiv sjebane Rijeke su bili realno za nis. Sad vec ovo kolo ocekujem novi kiks kod njih.  Isto tako mislim da nas je barem 3-4 boda kostala europa, crveni kartoni i slicno i da bi se to ustabililo putem. Talijancin otvara barem jedno krilo sad i bit ce a i bilo bi lakse igrati. Ekipa je trenera ocito pratila i za ovu losu ligu sad kad su gotovi prijelazni rokovi to bi bilo dovoljno. Tako da eto, za trenera koji je cca 4 puta vise placen imam daleko veca ocekivanja.
Da ne bude da sam Djale fan, mislim da je trebao otici, cak i na kraju sezone i zastititi sebe kao trenera, ali ga ne smatram glavnim krivcem za ovih par losijih kola. Puno ozbiljnije ekipe bi imale problema sa rasporedom i 3 derbija u mjesec dana protiv ekipa koje su teoretski jednake ili jace od nas u fizicki pogodnijoj situaciji

L
Očekujem između 65 i 70 bodova, u konferencijskoj minimalno 8.

I
Otkud da je 4 puta više plaćen?

Očekujem obranu naslova i kupa.
Dokle god postoje matematičke šanse ne želim postavljati ciljeve ispod mogućeg.
KL ne znam što očekivati jer ne poznajem suparnike, ali ne vidim ni tu potrebu za nekim niskim ciljevima.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

V
Ovaj video sta su sad stavili...meni je odlican uvod
A sada neka radi i nadajmo se digne nas na visu razinu

I
Mislim da najnoviji video ne smijem komentirati  :-X

D
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 05.09.2025, 16:38Ovaj video sta su sad stavili...meni je odlican uvod
A sada neka radi i nadajmo se digne nas na visu razinu
Meni to sve sviranje k...znam da to tako ide i sve ali jbt pep talkanje..to ti je posao radi ga i ne seri ..

Al da je moderan je, nadajmo se i u taktickom smislu isti da ce biti

Niska očekivanja imam. Odnosno ljestvicu držim baš nisko. Tako valjda amortiziram situaciju. U smislu, što god da bude bit će dobro.
Volio bih vidjeti natruhe igre samo. Neke prepoznatljivosti i nečega za što se mogu uhvatiti. Nauštrb i rezultata. To nažalost kod Rijeke ne vidim već godinama. Samo stihiju, slučajnost i životarenje na inspiraciji pojedinca. Posljednji put kad sam ja vidio natruhe sistema, uigranosti i automatizama je bilo za vladavine Simona Rožmana, i to sa ekipom koja s ovom sada ne može u istu rečenicu. Jer su puno skromniji realno kvalitetom i širinom kadra bila. Ali u jednom trenutku je to izgledalo fantastično, da se čovjek štipa za obraze i pita jel moguće.
To želim samo. Preokret. U glavama, u shvaćanjima, u energiji. Dobro, energije je bilo, u globalu počesto. Ali sustava, uigranosti malo. Za moj ukus.

B
Kolko se vidi na videu s treninga, Varga je i dalje tu kao trener golmana? Nisam jos vidio dal su definirali stozer i tko je u njemu

Očekujem 20% više od Djaletovih 1. 62 BpU.

Meni bas ovaj Sanchez izgleda kao neki super tip. Bit ce to dobro!

S
Quote from: Silvio Dante on 05.09.2025, 18:56Niska očekivanja imam. Odnosno ljestvicu držim baš nisko. Tako valjda amortiziram situaciju. U smislu, što god da bude bit će dobro.
Volio bih vidjeti natruhe igre samo. Neke prepoznatljivosti i nečega za što se mogu uhvatiti. Nauštrb i rezultata. To nažalost kod Rijeke ne vidim već godinama. Samo stihiju, slučajnost i životarenje na inspiraciji pojedinca. Posljednji put kad sam ja vidio natruhe sistema, uigranosti i automatizama je bilo za vladavine Simona Rožmana, i to sa ekipom koja s ovom sada ne može u istu rečenicu. Jer su puno skromniji realno kvalitetom i širinom kadra bila. Ali u jednom trenutku je to izgledalo fantastično, da se čovjek štipa za obraze i pita jel moguće.
To želim samo. Preokret. U glavama, u shvaćanjima, u energiji. Dobro, energije je bilo, u globalu počesto. Ali sustava, uigranosti malo. Za moj ukus.

Velika je razlika između Sancheza i Rožmana. Veselim se tom susretu.
------------
Sanchez ima velik hendikep - nije radio pripreme s ekipom, a prilično je detaljan s automatizmima.
Automatizmi, naime, zahtjevaju ponavljanja i 8 dana je premalo da bi se vidjeli neki veliki pomaci. 

B
Mislim da ćemo neke automatizme vidjet već prvu utakmicu....
Jer je do sada bio nažalost samo jedan...rezana lopta Radelje

06.09.2025, 00:10 #133 Last Edit: 06.09.2025, 00:12 by bob marley
Sjećam se kada je Kek tek došao. Prvu utakmicu je vodio Srećko, protiv Istre u Puli. Mislim da je bio x. Htjeli su Keku dati malo vremena da provede svoje ideje u djelo, pa ih nije vodio tamo, pretpostavljam.
Prva utakmica na Kantridi, inter, Oršić nam uvali gajbu u prvih 5 minuta, okrenuli smo, pobijedili 2:1, ali je meni puno više od pobjede bio onaj osjećaj da igrači znaju šta im je raditi na terenu, da trener zna što radi.
Ne uspoređujem legendu sa ovim trenerom, ali mislim da će imati dovoljno vremena da pokaže da li zna promijeniti način igre, da nam igra ima nekog smisla. Ne očekujem čuda, ali neki drugu ideju kako naškoditi protivničkim ekipama, očekujem.
Ako je trener pravi, to se vidi nakon 2,3 tjedna, pogotovo u ligi u kojoj su 2,3 kluba ispred ostalih. Rijeku, naravno, ubrajam u ta 2,3 kluba.
Ja sam optimist. Živi bili, pa vidjeli

M
Imali smo automatizam, automatski lopta Fruku.