Hrvatski nogometni kup 2025/26

Started by waf, 05.09.2025, 15:14

Previous topic - Next topic

Monte Lumaka and 1 Guest are viewing this topic.

S
30.03.2026, 20:31 #405 Last Edit: 30.03.2026, 20:34 by Snowcrash
Quote from: SandroB on 30.03.2026, 19:22Mišković i taj novinar ne funkcioniraju na relaciji "predsjednik kluba - neki novinar"; u smislu da novinar xy zove Miška i moli ga za razgovor, pa se dogovaraju kada, gdje, kako (pošalji mi pitanja mailom ili... nađemo se, pitaj, ja odgovaram, ti zapisuj ili uključi diktafon). Ovog novinara su od milja nazvali "kućni", očito zbog specifike njihovog odnosa. I samog načina kojim HNK Rijeka plasira informacije u javnost.

On je tumač (prevoditelj) članova uprave, a kad se upali crvena lampica (ca$$h) Drug Miško progovaraju kroz "mouthpiece";
https://www.nacional.hr/rijeka-moli-se-marco-pasalic-da-se-javi-u-klub-klub-koji-ga-placa-ceka-ga-transfer-zivota/

(ovo je oftopičarenje, ali nisam izdržao ilustrirati paniku crvenih lampica) :o 

M
Quote from: Snowcrash on 30.03.2026, 20:31
Quote from: SandroB on 30.03.2026, 19:22Mišković i taj novinar ne funkcioniraju na relaciji "predsjednik kluba - neki novinar"; u smislu da novinar xy zove Miška i moli ga za razgovor, pa se dogovaraju kada, gdje, kako (pošalji mi pitanja mailom ili... nađemo se, pitaj, ja odgovaram, ti zapisuj ili uključi diktafon). Ovog novinara su od milja nazvali "kućni", očito zbog specifike njihovog odnosa. I samog načina kojim HNK Rijeka plasira informacije u javnost.

On je tumač (prevoditelj) članova uprave, a kad se upali crvena lampica (ca$$h) Drug Miško progovaraju kroz "mouthpiece";
https://www.nacional.hr/rijeka-moli-se-marco-pasalic-da-se-javi-u-klub-klub-koji-ga-placa-ceka-ga-transfer-zivota/

(ovo je oftopičarenje, ali nisam izdržao ilustrirati paniku crvenih lampica) :o 

ovo san bil pozabil...zapravo nisan sal za tin da je isti.
ovo je za psihijatriju. mene bi bilo sran tako ca napisat.

Svaki put isto pljuvanje po klubu. Cijene karata, razredi i slično.

Šta su trebali, dati besplatno karte pretplatnicima? Svima? Dajte malo vise stanite na loptu i prestanite se ko hrčci vrtiti u krug. Stalno iste primjedbe klubu.

Cijene se neće vratiti na nivo na kojem si bile pred 2 i vise godine. I meni su bile draže tada, ali to je gotova priča.

Quote from: Zaf on 31.03.2026, 00:52Šta su trebali, dati besplatno karte pretplatnicima?

Doslovno nitko ne spominje pretplatničke cijene.. samo se kritizira cijene za nečlanove
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Klub uredno prešuti nenogometni termin utakmice. Znači da im je svejedno koliko će bit ljudi.

Z
Poanta Rujevice je da bude člim više ljudi i da se na taj način vrši pritisak na suca i protivničku ekipu. TIm je lakše nama.

Ako klub boli k onda im je svejedno igramo li na Rujevici ili u gostima i u kojem terminu igramo. Možemo igrati onda i na neutralnom terenu.
Ja ne kužim jebote. Koji k je ovom klubu?

Također dodatno, nekad mislim da pitaš Miškovića što bi radije da je 2000 ljudi na Ruji koji plate kartu 100 eura ili da je 4000 ljudi koji plate kartu 50 eura da bi odabrao ovo prvo.

Quote from: Zaf on 31.03.2026, 00:52Svaki put isto pljuvanje po klubu. Cijene karata, razredi i slično.
...
(Pritisak prstom na tipkalo za uključenje mikrofona. Klik! Uz jedva zamjetnu mikrofoniju. Cviil!)
(Lagani naklon prema uključenom mikrofonu. Prodoran smireni muški glas.)
- Poštovani gospodine forumski zastupniče
- Molio bih Vaš komentar na termin utakmice i izostanak ikakve reakcije kluba na isti? Je li se klub trebao oglasiti o apsurdnom termin i povodom toga pozvati navijače da pokažu dodatni inat i popune tribine?
- Hvala.
(Pritisak na tipkalo mikrofona, Klik!)
(Sjedanje u klupu.)
(Zvižduk s jedne strane. Posprdno pulutiho se čuje "..samo mi punimo Kant... pardon Ruju. Hihihi".)
(Odobravanje i klimanje glavama, high five, šakica od kolega u blizini.)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
Quote from: robil on 31.03.2026, 08:30Klub uredno prešuti nenogometni termin utakmice. Znači da im je svejedno koliko će bit ljudi.
Čisto sumnjam da je klub išta prešutio, jedino nije išao javno kmečati o terminu utakmica koji mu je nametnut. Očito se je reagiralo prema vodstvu natjecanja jer se je uspjelo izboriti pomicanje termina utakmice protiv Osijeka za jedan dan, za kup utakmicu se očito nije uspjelo išta postići. Ionako već mediji cvile kako se Rijeci stalno ide na ruku, zamisli samo kako bi bilo da su promijenjeni termini dvije Rijekine utakmice, Matteoni jedva čeka da napiše "afirmativan" članak o tome, a Pukšar i Kecman u niskom startu čekaju da ulete sa pljuvačinom prema klubu.

Quote from: LenRi on 31.03.2026, 08:54
Quote from: robil on 31.03.2026, 08:30Klub uredno prešuti nenogometni termin utakmice. Znači da im je svejedno koliko će bit ljudi.
Čisto sumnjam da je klub išta prešutio, jedino nije išao javno kmečati o terminu utakmica koji mu je nametnut. Očito se je reagiralo prema vodstvu natjecanja jer se je uspjelo izboriti pomicanje termina utakmice protiv Osijeka za jedan dan, za kup utakmicu se očito nije uspjelo išta postići. Ionako već mediji cvile kako se Rijeci stalno ide na ruku, zamisli samo kako bi bilo da su promijenjeni termini dvije Rijekine utakmice, Matteoni jedva čeka da napiše "afirmativan" članak o tome, a Pukšar i Kecman u niskom startu čekaju da ulete sa pljuvačinom prema klubu.
Znači misliš da si ugasio vatru, ali mene ovo još jače rasp*
Mi kao sve nešto elegantno u rukavicama, finjaka, ali se ne zna.... Radiš li u klubu pa ovo pišeš sa sigurnošću? Da/ne? Ostalo me ne zanima?
Znači da je i bilo tako kako si napisao evo ja ću ti sad napisati rečenicu bez AI koja je mogla djelomično pomoći klubu.

"Dragi navijači, usprkos našoj službenoj molbi da se vrijeme odigravanja susreta pomakne u termin van radnog vremena, našem zahtjevu iz objektivnih razloga nije udovoljeno. Ovim putem usprkos tome molimo vašu još jaču podršku. Napunimo tribine i kao i uvijek budite naš dvanaesti igrač. Ne sumnjamo da svi koji vole Rijeku, ali ne mogu doći će nas s istim navijačkim žarom gledati na ekranima ili slušati na radiju. I na tribini i van nje #zajednosmorijeka!"

Na ovaj način dao si na znanje navijačima da ti nije bilo svejedno zbog njih, da si službeno nešto pokušao (lajao na mjesec, nema veze) i da nisi uspio. Isto tako navodeći da je iz objektivnih razloga to bilo nemoguće, nisi se očešao na TV kuću koja prenosi utakmice. Pored toga pokazao si da ti je stalo da ljudi dođu i pokazao da cijeniš i one koji to nisu mogli učinit.
Znači ovo sam doslovno tipkao bez puno analize. Ovakva jedna objava je nešto normalno. Nije normalno imati ignore bez obzira je li se radila trgovina i jedan termin prodalo za drugi.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
Quote from: D2 on 31.03.2026, 09:13
Quote from: LenRi on 31.03.2026, 08:54
Znači misliš da si ugasio vatru, ali mene ovo još jače rasp*
Mi kao sve nešto elegantno u rukavicama, finjaka, ali se ne zna.... Radiš li u klubu pa ovo pišeš sa sigurnošću? Da/ne? Ostalo me ne zanima?
Znači da je i bilo tako kako si napisao evo ja ću ti sad napisati rečenicu bez AI koja je mogla djelomično pomoći klubu.

"Dragi navijači, usprkos našoj službenoj molbi da se vrijeme odigravanja susreta pomakne u termin van radnog vremena, našem zahtjevu iz objektivnih razloga nije udovoljeno. Ovim putem usprkos tome molimo vašu još jaču podršku. Napunimo tribine i kao i uvijek budite naš dvanaesti igrač. Ne sumnjamo da svi koji vole Rijeku, ali ne mogu doći će nas s istim navijačkim žarom gledati na ekranima ili slušati na radiju. I na tribini i van nje #zajednosmorijeka!"

Na ovaj način dao si na znanje navijačima da ti nije bilo svejedno zbog njih, da si službeno nešto pokušao (lajao na mjesec, nema veze) i da nisi uspio. Isto tako navodeći da je iz objektivnih razloga to bilo nemoguće, nisi se očešao na TV kuću koja prenosi utakmice. Pored toga pokazao si da ti je stalo da ljudi dođu i pokazao da cijeniš i one koji to nisu mogli učinit.
Znači ovo sam doslovno tipkao bez puno analize. Ovakva jedna objava je nešto normalno. Nije normalno imati ignore bez obzira je li se radila trgovina i jedan termin prodalo za drugi.
Ja sam reagirao na tvoj post gdje navodiš da klub nije reagirao, po mom mišljenju klub je reagirao jer je promijenjen termin utakmice protiv Osijeka.
Sa drugim dijelom tvog posta se slažem, PR kluba je katastrofalan, tako da nisam ni očekivao da će nešto objašnjavati po tom pitanju

31.03.2026, 09:29 #416 Last Edit: 31.03.2026, 09:30 by D2
Quote from: LenRi on 31.03.2026, 09:17...
Ja sam reagirao na tvoj post gdje navodiš da klub nije reagirao, po mom mišljenju klub je reagirao jer je promijenjen termin utakmice protiv Osijeka.
Sa drugim dijelom tvog posta se slažem, PR kluba je katastrofalan, tako da nisam ni očekivao da će nešto objašnjavati po tom pitanju
I je li reagirao? Znamo li to? Ne znamo, a ništa rekli nisu, znači vidljiv zaključak je da nije reagirao. Ovaj tvoj zaključak kako su reagirali tako da se Osijek stavio u nedjelju. Znači ponavljam sam  jedna obavijest na službenim stranicama kluba bila je dovoljna. Recimo i da je bilo kako si napisao morali su se javiti barem jednom objavom. Ne mogu se složiti s tobom da je reagirao na način kako ti to zaključuješ, jer to nije reakcija o kojoj ja govorim i kojom samim time negiraš moju tvrdnju. Potpuno dvije odvojene stvari, uz opasku da je tvoja produkt mišljenja, a ne vidljivih činjenica.

L
Quote from: D2 on 31.03.2026, 09:29
Quote from: LenRi on 31.03.2026, 09:17...
I je li reagirao? Znamo li to? Ne znamo, a ništa rekli nisu, znači vidljiv zaključak je da nije reagirao. Ovaj tvoj zaključak kako su reagirali tako da se Osijek stavio u nedjelju. Znači ponavljam sam  jedna obavijest na službenim stranicama kluba bila je dovoljna. Recimo i da je bilo kako si napisao morali su se javiti barem jednom objavom. Ne mogu se složiti s tobom da je reagirao na način kako ti to zaključuješ, jer to nije reakcija o kojoj ja govorim i kojom samim time negiraš moju tvrdnju. Potpuno dvije odvojene stvari, uz opasku da je tvoja produkt mišljenja, a ne vidljivih činjenica.

Pa naravno, ja sam rekao da je to moje mišljenje a ne činjenica. Jedina činjenica oko koje se sigurno slažemo da je PR kluba katastrofalan.

Quote from: Zelko Maler on 31.03.2026, 08:37Također dodatno, nekad mislim da pitaš Miškovića što bi radije da je 2000 ljudi na Ruji koji plate kartu 100 eura ili da je 4000 ljudi koji plate kartu 50 eura da bi odabrao ovo prvo.

Znaci ovo je nazalost jako tocno. Svaka odluka kluba sta se tice domacih utakmica sto cijena karti za ne clana, sto znatno skuplja karta na dan utakmice, sto sutnja na glupe termine potvrduje upravo ovu teoriju sa je klubu(Miskovicu) ocito draze da je sradion poluprazan ali karta naplacena skuplje nego da stadion puca po cepovima za jeftiniju kartu.

J
Mene zanima kako miško sebi tumači MNK euforiju i dvoranu mladosti punu ko šipak dok mu Ruja muku muči s europskim utakmicama, a u HNL-u lagani dizaster.