Hrvatski nogometni kup 2025/26

Started by waf, 05.09.2025, 15:14

Previous topic - Next topic

Badbeat, Radeljic enjoyer, Pesimista, vMario87, oggy, deo123 and 16 Guests are viewing this topic.

05.09.2025, 15:14 Last Edit: 05.09.2025, 16:42 by waf
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Odlicno, jos jedna domaca utakmica vise. Tu bi Sanchez mogao koristiti jako sareni sastav dok je npr djale i u ovakvim utakmicama isao ziheraski sa 8 standardnih. Bit ce zabimljivo to ispratit.

Inace ligaska utakmica protiv Vukovara vani nam je po rasporedu u Petak 19.09. Sto je 2 dana nakon ove, nadam se da ce se i to korigirati na Nedjelju.

Napokon domaća kup utakmica u ranoj fazi, taman kad je klub maknuo povlasticu besplatnog ulaza za pretplatnike  :neretljak:
#navodninavijač

L
Pa lani smo imali dvije, Neretvanac i bednja, i bio je besplatan ulaz za pretplatnike

A ne jbt u krivu sam, to su bile prijateljske utakmice koje su bile u prednostima članstva, ali koje su bile bez gledatelja.
#navodninavijač

R
Maknut je kup jer taj dan igramo u Vatikanu

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Kup je zapravo jako bitan jer osvajanjem dobivaš jedan padobran više u vidu Europske lige

K
1/8

Karlovac – Dinamo
Cibalia – Hajduk/Koprivnica
Mladost Ždralovi – Rijeka/Maksimir
BSK – Slaven Belupo/Graničar Kotoriba
Kurilovec – Istra/Neretva
Varaždin – Osijek/Uljanik
Rudeš – Gorica
Lokomotiva – Varteks

B
Varažin - Osijek. Jedan manje.

Quote from: Bred on 10.09.2025, 22:02Varažin - Osijek. Jedan manje.
Ne razumijem, što je Uljanik otišao u stečaj pa su predali?  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
Ja ne razumijem ni koji je Uljanik, ima ih 347.

R
Quote from: D2 on 11.09.2025, 07:53
Quote from: Bred on 10.09.2025, 22:02Varažin - Osijek. Jedan manje.
Ne razumijem, što je Uljanik otišao u stečaj pa su predali?  8)
Tehnički gledani rezultat utakmice Uljanik- Osijek ne otvara na niti jedan način mogućnost da i Osijek i Varaždin prođu dalje. Tako da rekao bi kolega je bio u pravu.

Quote from: ričan on 11.09.2025, 11:54Tehnički gledani rezultat utakmice Uljanik- Osijek ne otvara na niti jedan način mogućnost da i Osijek i Varaždin prođu dalje. Tako da rekao bi kolega je bio u pravu.
Tehnički gledano je te skužio nisam.  ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Quote from: D2 on 11.09.2025, 12:48
Quote from: ričan on 11.09.2025, 11:54Tehnički gledani rezultat utakmice Uljanik- Osijek ne otvara na niti jedan način mogućnost da i Osijek i Varaždin prođu dalje. Tako da rekao bi kolega je bio u pravu.
Tehnički gledano je te skužio nisam.  ;)
Nema veze.....
Glavno da nije dosadno.