SHNL 6. Kolo 13.09.2025. 19:45h Rijeka - Lokomotiva

Started by Iqteam, 10.09.2025, 15:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ima nekih pitanja na koje bi treneri mogli odgovoriti u detalje i time bi sve te presice postale puno zanimljivije, a time ne bi odali ništa o timu.
Primjerice, pitalo bi ga se kako vidi Lokomotivu. Mogao bi reći o sastavu u kojem igraju, o igračima koji se čine interesantnim i zašto se čine interesantnima. Detalji o suparniku ne govore o tebi, a nama, navijačima su zanimljivi jer onda učimo i o tome kako igra suparnik, kakve igrače ima, koji je njihov forte.
Ili mogli bi nešto o trenažnom procesu. Neki detalji o tome što se radi.
Ili o nekom junioru, ohrabriti ga, a i mi da ga upoznamo.

Ovako... to je samo gomila floskula, ispraznih rečenica i gubitak vremena.

S
Quote from: Vado Magnar on 11.09.2025, 16:43Ima nekih pitanja na koje bi treneri mogli odgovoriti u detalje i time bi sve te presice postale puno zanimljivije, a time ne bi odali ništa o timu.
Primjerice, pitalo bi ga se kako vidi Lokomotivu. Mogao bi reći o sastavu u kojem igraju, o igračima koji se čine interesantnim i zašto se čine interesantnima. Detalji o suparniku ne govore o tebi, a nama, navijačima su zanimljivi jer onda učimo i o tome kako igra suparnik, kakve igrače ima, koji je njihov forte.
Ili mogli bi nešto o trenažnom procesu. Neki detalji o tome što se radi.
Ili o nekom junioru, ohrabriti ga, a i mi da ga upoznamo.

Ovako... to je samo gomila floskula, ispraznih rečenica i gubitak vremena.

"Moramo još više trenirati", "dobro smo radili" ?  :)

Skupljaju li glave na treningu?  :sta:

Uglavnom, presice kakve sada jesu su besmislene. Trošak vremena i pameti onih koji sudjeluju u njima i onih koji ih slušaju.

K
Možda je problem što presice ne idu online uživo ?  :bo:  :neretljak:

D
Ma i da idu live, sadrzaj je dosadan. Novinari su se cak nesto i potrudili ali ovaj stil di ne zelis odgovoriti cak ni kako se novi igraci privikavaju ne malo onako, bezveze.
Ajde saznali smo da je Iankov i dalje u obiteljskim problemima. I ta prica mi je suluda, taj veo tajnosti oko igraca kojeg klub placa. Malo suludo.

Bit ce zanimljiva utakmica ja mislim. Lokomotiva ima sad par interesantnih igraca i ocekujem da ce biti jos kvalitetniji

K
Quote from: deo123 on 11.09.2025, 19:47Ma i da idu live, sadrzaj je dosadan. Novinari su se cak nesto i potrudili ali ovaj stil di ne zelis odgovoriti cak ni kako se novi igraci privikavaju ne malo onako, bezveze.
Ajde saznali smo da je Iankov i dalje u obiteljskim problemima. I ta prica mi je suluda, taj veo tajnosti oko igraca kojeg klub placa. Malo suludo

Nisi skužio. Neki dan je tu bila rasprava zasto ne idu online. Pa onda ne bi nitko ni došao tamo.
Tko kaže da trenutno plaćamo Jankova? Možda su dogovorili neku vrstu neplaćenog dopusta? Misliš da smo ga obavezni plaćati , a da on ne dolazi na treninge i nije ozlijeđen ?

L

D
Ma potpuno mi je svejedno tko ga placa, meni je ta silna mistika, svi smo mu tu, on to mora sa sobom rijesiti, tesko mu je..a bokte pa sta je? Da smo mi ovdje uspjeli raskopati kad je tko potpisao sta a nasi novinari ne mogu otkriti sta je sa covjekom vec 2 mjeseca ...

S
11.09.2025, 20:14 #23 Last Edit: 11.09.2025, 20:16 by Snowcrash
Novi trener je prvi trening odradio 5.9., a danas smo 11.9. To je 6 dana, s time da su jučer bili u Vatikanu.
Rekao je da se trudio upoznat karakter igrača, ne samo njihove vještine.
Saznali smo na čemu se radilo u reprezentativnoj stanci i očigledno je ustanovio dosadašnje slabosti.
Objasnio je kako ugrađuje posve novi sustav igre i da mu je želja stvarati multifunkcionalne igrače.
Fokus i cilj rada na novom sistemu su bili dominacija u posjedu, obrana na razini prošlogodišne, napad s izrađenim (uvježbanim akcijama), rad na zadnjem pasu i završni udarac.
----------
Kako navedene elemente nismo prakticirali 3 sezone, poslije 5 dana, ne očekujem čudo u subotu.

J
Ipak veseli da je vidno zadovoljan kvalitetom kadra.

K
Quote from: deo123 on 11.09.2025, 20:14Ma potpuno mi je svejedno tko ga placa, meni je ta silna mistika, svi smo mu tu, on to mora sa sobom rijesiti, tesko mu je..a bokte pa sta je? Da smo mi ovdje uspjeli raskopati kad je tko potpisao sta a nasi novinari ne mogu otkriti sta je sa covjekom vec 2 mjeseca ...
[/b]

Pisao je netko. Iznenadna smrt u užoj obitelji. I da zbog toga nije psihički dobar. I da je zbog toga  bio dosta odsutan s treninga.

L
Quote from: Krkan on 11.09.2025, 20:23
Quote from: deo123 on 11.09.2025, 20:14Ma potpuno mi je svejedno tko ga placa, meni je ta silna mistika, svi smo mu tu, on to mora sa sobom rijesiti, tesko mu je..a bokte pa sta je? Da smo mi ovdje uspjeli raskopati kad je tko potpisao sta a nasi novinari ne mogu otkriti sta je sa covjekom vec 2 mjeseca ...
[/b]

Pisao je netko. Iznenadna smrt u užoj obitelji. I da zbog toga nije psihički dobar. I da je zbog toga  bio dosta odsutan s treninga.
Koliko sam ja shvatio majka mu je iznenada umrla

F
Quote from: LenRi on 11.09.2025, 20:27
Quote from: Krkan on 11.09.2025, 20:23
[/b]

Koliko sam ja shvatio majka mu je iznenada umrla
Tako je , da...
A nije to lako mladom dečku prihvatiti.
Odnosno, nekom je, nekom nije...ljudi su različiti

Klubovi se danas više zatvaraju, sve se odrađuje ciljano, planski, a PR je uvijek u rukavicama. Jer kako drukčije zadovoljiti interese prosječnog navijača, svoje sponzore nerijetko upitnih morala, ligaške sponzore, te naravno samu sportsku zajednicu tj igrače, trenere i bivše. Jednostavno pun kufer materijala gdje svi hoće znati sve, a ti to moraš upakirati u finu priču da nikog slučajno ne uvrijediš pa da se ne naljuti. Zato i same pressice gube smisao, jer danas mahom privatni klubovi će već objaviti i najaviti što žele i kako žele. Nismo tu nešto posebni, a nažalost zaglupljenu rulju ionako više zanima pet sekundi klipa kako neki prvotimac sere na zahodu nego nekakvi ozbiljni tekstovi, razgovori i intervjui, pa se i sa kontra strane gubi smisao. Moderni nogomet.
#navodninavijač