SHNL 6. Kolo 13.09.2025. 19:45h Rijeka - Lokomotiva

Started by Iqteam, 10.09.2025, 15:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: Bobic on 13.09.2025, 22:47
Quote from: Bred on 13.09.2025, 22:22
Quote from: TIR on 13.09.2025, 22:03Volim kad dođe neki donekle zvučan trener, ko fol trenerski mag, taktičar i to, i onda mu Luka Menalo igra desnog beka :svakacast: Šta ti ljudi sebi zamisle da će ispast, ja neznam.

Uglavnom kao što netko kaže, u 2 tjedna nema se šta napraviti pogotovo kad znamo da kod zadnja tri trenera nismo imali plan b, dakle od siječnja 2023. igramo isti stil nogometa, a to je pucaj iz daljine.

Do sljedeće rep. pauze slijede Maksimir, Vukovar, Istra doma, Armenija i Gorica. Je li teško očekivati 3 ligaške pobjede tu :nisamja:

A nije se proslavio ni sa uvođenjem drugoga napadača. I to Čopa. Je on uopće gledao Rijeku do danas?

Pisali su tu neki da ima bilješke o svakome, da se pripremao tjednima. Možda je mislio da se vratio u Deportivo u prošlo stoljeće. Debakl. Rekao bi da je do Navidada u Španjolskoj, ali tko zna kakve planove ima Slobodan G. s nama.

Gle kuzim, mislis da je Djale legenda i trebao ostati i slicno. Al seres po Sanchezu od kad je dosao i hiperprodukciju takvih clanaka radis. Ima 7 dana treninga sa ovom ekipom koja je bila dopredmalo u nokdownu i koja je imalo skupno 2 dobra poluvremena od pocetka sezone.

Docekan je sa malo vecim ocekivanjima od prethodnika, danas nije polozio al ajde bar sacekaj 5 utakmica prije nego nastavis svoj ritam sa negativim postovima svakih desetak minuta.

Ako smo Djaletu mogli dat priliku prosle da nas vodi nakon sto nas je ekspresno izbacio iz Europe, mozemo ovome oprostit 1-1 s Lokomotivom i probat mu dat bar mjesec dana pocetnog mira.

od a do ž  :svakacast:  :svakacast:

Ova ekipa je u velikom psihološkom problemu (koji se proteze jos od bivšeg trenera i njegovog stručnog stožera) na cemu Ce novi trener morati poraditi svakako a neki od njih su sto je najgore jos u drastičnom padu kako igrackom tako i reputacijskom u odnosu na prosle sezone kao prvaci Hrvatske (Fruk, Janković) Uzas!
Forza Fiume ale!

Nakon očajne igre jedva čekaš sljedeću utakmicu da se iskupiš. Tek sada mi teško pada što protiv Vukovara igramo tek u ponedjeljak. Šteta što u kupu nemamo ozbiljnijeg suparnika. Devet dana muke.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Senor Sanchez prva utakmica spada u one ne ponovilo se.

Prvih 11 koje je sastavio nemaju veze sa mozgom i svaki trener koji je pogledao sve utakmice Rijeke ove sezone to ne bi napravio. Menalo na beku je samoubojstvo iz zasjede. Decki zadnjih 20 minuta nisu znali di su ni sta rade, to se ne radi u prvenstvu nego na pripremnim utakmicama. Kad vec nisi imao vremena igrati pripremne utakmice onda krenes sa malim promjenama i daš sebi i igračima vremena. Drugo što je meni vidljivo nije uopće snimio Lokomotivu i način na koji igraju što mi pokazuje odrađenu nonšalanciju. Da je snimio znao bi koji su igrači brzi i kako se otvaraju pa ne bi Devetak bio sam na 60 metara terena vise od nekoliko puta. Kasnio je sa zamjenom Jankovica koji je realno trebao dobiti crveni u drugom poluvremenu. Sve u svemu razočaran sam, očekivao sam studiozniji pristup, dečke sa barem jednakom energijom koju su imali kod Djalovica, a iskreno i izjava nakon utakmice je jednako debilna Djalovicevim..

Sto se pak igrača tiče, ovaj mali Daniel izgleda kao da jede drugaciju hranu, izgleda kao profesionalac, stijena, a ne Dantasi, Jankovici i Butici i tu se vidi koliko je HNL liga recreativo. Njega kad se uklopi u ekipu i ako bude imao sa kim igrati 15 golova po sezoni ne gine. Fruk je u laganoj krizi ali sa dva tri poteza pokaze svaku utakmicu da je 3-4 klase iznad svojih supatnika..

Katastrofa, valjda necemo zavrsiti u ligi za opstanak
Nogometni Expert

Ne može trener u 5 treninga tu ništa, ja ne znam kojim sportom ste se vi bavili? Doslovno 5 treninga, i nakon 5 treninga sudit trenera je suludo. Bas suludo.

Simptomatično je da je Sanchez koristio iste igrače kao Đalovic, da je jedino Dantas od svih igrača pristiglih ovo ljeto ušao u prvih 11. To govori ono što tupim od početka, napravljena su 3 zaredom užasna prelazna roka, a ovaj zadnji je bio kriminalan. OK, danas je igrao Husić silom prilika i odigrao solidno, iako primljeni gol ide dobrim dijelom njemu na dusu jer onaj skok kad smo dobili gol bi Radeljić dobio. A on ga je izgubio i to je ta mala razlika koja nekad presudi.
Dignut će to Sanchez, to je sasvim sigurno, ali prelazni rok je banana teška bio.
A sad neke takticke odluke su bile cudne, tu nema spora. Menalo na beku recimo. To nema nikakve logike. Plivao je svih 60-tak minuta koje je odigrao, a napred nije napravio nista. Ako se dobro sjecam, prvu utakmicu na Rujevici protiv Olimpije -tad je isto plivao na tom beku i kako nas je Olimpija stiskala preko te strane.
Butic napred? Da, isto cudno iako smo svi svjesni da nam napred kronicno fali brzine. Tako da to ima smisla. Pozicija i uloga Gojaka je meni bila promasena. Devetak mi nikad nema smisla, ali imamo sto imamo, alternativa je Lasickas, nadam se da bi to moglo funkcionirat.
I konacno Fruk u spici. To je zapravo pitanje svih pitanja i majka svih drugih taktickih odluka. Problem je taj da si doveo jednog igraca ovaj prelazni rok, a to je Dantas. A on je centralni vezni. Time si automatski maknuo i Jankovica i Fruka sa njihovih idealnih pozicija. Da si umjesto Dantasa doveo krilo, bilo bi manje smutnje i kemijanja. I onda kad pogledas da nemas boljeg napadaca od Fruka, da nemas bolje krilo od Jankovica, onda se to cini logicno. No, meni i dalje to nije logicno ni dobro.
Ja doista ocekujem da ako igramo 4-4-2 da i Fruk i Dantas i Jankovic zauzmu mjesta u ovih veznih 4. Fruk i Jakovic na bocnim pozicijama i da se uvlace u sredinu, a da dubinu i okomitost dobijemo preko napadaca. Hoce li to biti DAA i Butic ili Vignato i AMJ, to treba vidjet, ali po mom shvacanju nogometa, Fruk bi mi uvijek bio vise na lopti i  na poziciji na kojoj je i zavrrsio utakmicu, a koju je u prvom poluvremenu imao Gojak.

Sve u svemu, bit ce to bolje, ali pravi pomak ocekujem tek nakon prelaznog roka.

Quote from: deo123 on 13.09.2025, 22:59Sto se pak igrača tiče, ovaj mali Daniel izgleda kao da jede drugaciju hranu, izgleda kao profesionalac, stijena, a ne Dantasi, Jankovici i Butici

Jbt naveo si Dantasa koji je rođen sitan i tu ništa ne može, Jankovića koji je fizički najspremniji igrač Rijeke i koji pada iz nekog nepoznatog razloga a ne jer je slabašan.. i Butića koji je fizički prejak i visok za krilo

Fizikalije nam sigurno nisu problem..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ajme mene, koja histerija lagana. Jesmo li mi gledali iste utakmice ove sezone( pa i prošle), kako smo igrali, kako smo izgledali.

I sad se čudimo čemu? Što nakon jedva 2 tjedna(bez nekih jako bitnih igrača)ne igramo kao jebeni Bayern valjda. Tko god je to očekivao, lagani delulu land u glavi. Pogotovo sa 90% naših trenutnih igrača koji imaju postavku br1, postavka br2 nije postojala. A to se bome danas jako dobro vidjelo.

I ne, ne branim VS, može ispast teški flop, i puno bolji treneri sa puno boljim igračima nisu uspjeli.

Trebat će vremena VS-u da promijeni neke stvari, hoće li uspjet, vidjet ćemo. Ako ne uspije, doći će netko drugi. I RĐ baš nije krenuo fantastično u svoj trenerski posao a bio je tu nekoliko godina kao pomoćni i znao svakog igrača u dušu kako bi se reklo. Pa smo ga istrpili.

Vrijeme će sve pokazati.

Ja bi volio postaviti pitanje svima - zašto se tog Fruka gura toliko na srednjeg napadača? To je bilo dobro kao plan B kad nisu očekivali ali sad se adekvatno pripreme obrane i ne ide.

Vrati ga iza da prima lopte bliže centru, čovjek zna primit, držat, dodat na bilo koju distancu. Ovako nemaš ništa od njega.

D
Quote from: vMario87 on 13.09.2025, 23:04
Quote from: deo123 on 13.09.2025, 22:59Sto se pak igrača tiče, ovaj mali Daniel izgleda kao da jede drugaciju hranu, izgleda kao profesionalac, stijena, a ne Dantasi, Jankovici i Butici

Jbt naveo si Dantasa koji je rođen sitan i tu ništa ne može, Jankovića koji je fizički najspremniji igrač Rijeke i koji pada iz nekog nepoznatog razloga a ne jer je slabašan.. i Butića koji je fizički prejak i visok za krilo

Fizikalije nam sigurno nisu problem..

Dantas moze imati i 5 kila misica vise, Jankovic je strkljavac koji moze puno trčati ali svaki duel sa jačim igračem gubi i zato i simulira konstantno iz čiste nemoći, Butic koji nije igrač za Rijeku ... i pazi sad svaki ali svaki duel ramenom nece dobiti protiv odraslog igrača.. jedno je moci puno trčati imati određene fizičke predispozicije, a drugo je biti snažan.. Fruk je najbolji primjer kako se može biti brz, fizički spreman za trku ali i nabaciti nesto kila misica. Samo ga usporedi kad je došao u Ri i kako sad izgleda.. sigurno 7-8 kila misica vise. I nitko ga u duelu bez faula ne moze zaustaviti. Ali Fruk je to odradio privatno a ne kroz klub i tu je problem..

btw. evo kaze senor da nemamo ni snage zadnjih 20 minuta, a osim toga i da su neki igrači igrali puno utakmica..koja komedija

Quote from: Snjesko on 13.09.2025, 23:03Menalo na beku recimo. To nema nikakve logike. Plivao je svih 60-tak minuta koje je odigrao, a napred nije napravio nista. Ako se dobro sjecam, prvu utakmicu na Rujevici protiv Olimpije -tad je isto plivao na tom beku i kako nas je Olimpija stiskala preko te strane.

Menalo nije ni bio igrač Rijeke u vrijeme utakmice s Olimpijom.

Ali možemo se složit da je glupost stoljeća stavit ga na beka pored dvojice na klupi kojima je to prirodna pozicija.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A
Quote from: DirkVanHoojidonk on 13.09.2025, 20:28Ako kod svih igra ocito decko ima nesto
Ima nešto da. Netko ga gadno gura a dijete nezna ni hodat. Užasno los i nije ga bilo na terenu a igrao 60+ minuta

B
Quote from: TIR on 13.09.2025, 22:03Volim kad dođe neki donekle zvučan trener, ko fol trenerski mag, taktičar i to, i onda mu Luka Menalo igra desnog beka :svakacast: Šta ti ljudi sebi zamisle da će ispast, ja neznam.

Uglavnom kao što netko kaže, u 2 tjedna nema se šta napraviti pogotovo kad znamo da kod zadnja tri trenera nismo imali plan b, dakle od siječnja 2023. igramo isti stil nogometa, a to je pucaj iz daljine.

Do sljedeće rep. pauze slijede Maksimir, Vukovar, Istra doma, Armenija i Gorica. Je li teško očekivati 3 ligaške pobjede tu :nisamja:

A nije se proslavio ni sa uvođenjem drugoga napadača. I to Čopa. Je on uopće gledao Rijeku do danas?

Pisali su tu neki da ima bilješke o svakome, da se pripremao tjednima. Možda je mislio da se vratio u Deportivo u prošlo stoljeće. Debakl. Rekao bi da je do Navidada u Španjolskoj, ali tko zna kakve planove ima Slobodan G. s nama.

Gle kuzim, mislis da je Djale legenda i trebao ostati i slicno. Al seres po Sanchezu od kad je dosao i hiperprodukciju takvih clanaka radis. Ima 7 dana treninga sa ovom ekipom koja je bila dopredmalo u nokdownu i koja je imalo skupno 2 dobra poluvremena od pocetka sezone.

Docekan je sa malo vecim ocekivanjima od prethodnika, danas nije polozio al ajde bar sacekaj 5 utakmica prije nego nastavis svoj ritam sa negativim postovima svakih desetak minuta.

Ako smo Djaletu mogli dat priliku prosle da nas vodi nakon sto nas je ekspresno izbacio iz Europe, mozemo ovome oprostit 1-1 s Lokomotivom i probat mu dat bar mjesec dana pocetnog mira.

Nismo svi isti. Netko drka na Sancheza, netko će biti strpljiv, mene nervira od daya zero činjenica koga smo doveli pa pišem o tome.

Netko kmeči po Petroviču, netko po Jankoviču bez razloga.

Quote from: vMario87 on 13.09.2025, 23:09
Quote from: Snjesko on 13.09.2025, 23:03Menalo na beku recimo. To nema nikakve logike. Plivao je svih 60-tak minuta koje je odigrao, a napred nije napravio nista. Ako se dobro sjecam, prvu utakmicu na Rujevici protiv Olimpije -tad je isto plivao na tom beku i kako nas je Olimpija stiskala preko te strane.

Menalo nije ni bio igrač Rijeke u vrijeme utakmice s Olimpijom.

Ali možemo se složit da je glupost stoljeća stavit ga na beka pored dvojice na klupi kojima je to prirodna pozicija.

Tocno, da, Bogojevic je to bio. Ali slicna stvar realno.

I

Ekipa na Poljudu je bila sve samo ne u knock downu.

Ruke u dzepovima.
To nije niti će ikad biti personality NK Rijeke.

Blato, kiša, "u kost" i nož medju zubima su bila oduvijek odlika ne ove moderne, nego Rijeke općenito.
Vidjet ćemo kojim će to sve smjerom krenuti, ali ovo je prva utakmica, ali isto tako je i taktički, tehnički pa i vodjenjem najgora utakmica ove sezone