SHNL 6. Kolo 13.09.2025. 19:45h Rijeka - Lokomotiva

Started by Iqteam, 10.09.2025, 15:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Quote from: ri5gile on 14.09.2025, 13:13
Quote from: Bobic on 14.09.2025, 06:01Pregledao sam jos jedanput utakmicu, ...............

JezušeMarija Bobiću moj  :svakacast:
Nekima je dosadno na poslu 🙃 pa moze se

Ne samo da je igrao u prvih 11 samo 1 igrač iz ovog prijelaznog roka, od zadnja 2 prijelazna roka nastupili su u prvih 11 Menalo i Dantas, a Husić jer je morao.
Dakle, ni Oreč, ni Čop od prošle zime.
Poražavajuće, ni novi trener ne vidi pojačanja za prvih 11 iz zadnja 2 prijelazna roka.
Čekam otkaz, nogu u guzicu i DRS i odvratnom Čulini
SPORTSKI ODLAZI!

K
Nemoj tako Antonini je legenda kluba, nije potpisao papir za arbitražu, samo je uzeo odvjetnika i prijetio klubu  :svakacast:

I
Sad će ASDA opalit prezentaciju kako bi trebalo odigrati.
Napravit ce dopunu u svakom pojedinom kartonu igrača i nema problema.

Antonininini poslije loše tekme , u Phanasu partija sa ženom. 
Red pusa , red viskija.

Najs.

I
14.09.2025, 14:32 #215 Last Edit: 14.09.2025, 14:32 by ispod stijena
Slavi bod.
Obzirom kako je igra bila postavljena, sreća da smo prvo poluvrijeme igrali sa Lokomotivom koja je imala 9 ozlijeđenih igrača ako je vjerovati Jelavicu, treneru, ne poduzetniku...
Ja bih mu zavrtio bocu, posebno gospodji da i ja jednog dana budem Insajder!

S
Quote from: ri5gile on 14.09.2025, 13:13
Quote from: Bobic on 14.09.2025, 06:01Pregledao sam jos jedanput utakmicu, ...............

JezušeMarija Bobiću moj  :svakacast:

ps
da nešto i napišem, ovdje je puno igrača koji nemaju kvalitetu za Rijeku, prijelazni rok je odrađen na način da nisu dovedena pojačanja na manjkave pozicije, nadam se da će Španjol inzistirat na pozicijama koje mu trebaju i da ima neke igrače u natuknicama a nebi bilo loše da ima i kontakte
#jakirguzonjalookalike
Tocno to. Sanchez znanja ima, I pokusava sa ekipom igrati moderni nogomet. Igraci su nam limitirani, najvise a to stalno govorim o HNL igracima takticki. Jedino se kod nas jos igra od noge do noge I svi stoje I cekaju. Vani se vec godinama igra lopta u prostor I igraci bez lopte ne stoje kao trupci kao nasi. Zato mi je drago sto je odpocetka krenuo sa svojom vizijom. Jedini igrac kod nas Koji zna uci u prostor ili izmedju linija je latvijac. Ostalima je kruna inteligencije stajati uz zadnjeg igraca I pokusavati izbjeci offside. Biti ce grda sezona ali rez se morao napraviti

Quote from: sthlm1987 on 14.09.2025, 13:02Nekako osjecam da je ispred nas sezona za zaborav. Nemam bas volje ni pratit, samo mi zivci rade sto na sat. Ovo nema veze s nogometom.
Nemoj još bacati koplje u trnje. Mislim da bi se mogli iznenaditi, samo da čim prije izađemo iz ove neizvjesnosti oko toga tko zapravo vodi klub.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
Ja jedva čekam europske utakmice, imam osjećaj da ćemo biti sasvim solidnu u Europi.

Mislio sam sve i svašta napisati, razočaran prvenstveno jučerašnjim pristupom.

No odlučio sam zapuhati u drukčiji rog.
Imamo najboljeg trenera na svijetu! Ne zato što se zove Victor Sanchez već zato što sjedi na klupi HNK Rijeke. Meni je to uvijek bilo i bit će tako.

Ono što mi se sviđa je da je trener odmah krenuo sa svojim idejama, nema nekog prijelaznog razdoblja. Svidjelo mi se nešto što sam želio vidjeti, igru s dva napadača i koliko god nekome smiješno bilo napokon da se kod kornera izvlače igrači na kontru.
Za dva napadača ili napadača i polušpicu ne tvrdim da je idealan naš sustav, ali znači može se razmišljati van uobičajenih HR okvira gdje valjda ni jedna ekipa već godinama ne igra s dva ofenzivna igrača.
Korneri mene najviše vesele, inače volim te neke uigran sheme kod prekida i mislim da tu imamo itekoliko prostora za napredak jer to se već neko vrijeme ne radi ozbiljno kod nas. Nakon par sezona napokon, napokon nisu svi igrači u 16 kod kornera. Bio bih kompletno zadovoljen da su trojica vani, znači još jedan na 25-30m, ali i ovo mi je već stavilo smiješak na lice.

Evo neke sitnice koje su me malo razveselile, a ovaj put ne tražite od mene da pišem sve ono što nije bilo dobro, a dalo bi se o tome što napisati .... no neću.

Na kraju, mislim da Rijeka može i hoće bolje. Ja se nadam da ćemo se mi ove sezone veseliti, odbijam misliti drukčije.  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: D2 on 14.09.2025, 20:27Mislio sam sve i svašta napisati, razočaran prvenstveno jučerašnjim pristupom.

No odlučio sam zapuhati u drukčiji rog.
Imamo najboljeg trenera na svijetu! Ne zato što se zove Victor Sanchez već zato što sjedi na klupi HNK Rijeke. Meni je to uvijek bilo i bit će tako.

Ono što mi se sviđa je da je trener odmah krenuo sa svojim idejama, nema nekog prijelaznog razdoblja. Svidjelo mi se nešto što sam želio vidjeti, igru s dva napadača i koliko god nekome smiješno bilo napokon da se kod kornera izvlače igrači na kontru.
Za dva napadača ili napadača i polušpicu ne tvrdim da je idealan naš sustav, ali znači može se razmišljati van uobičajenih HR okvira gdje valjda ni jedna ekipa već godinama ne igra s dva ofenzivna igrača.
Korneri mene najviše vesele, inače volim te neke uigran sheme kod prekida i mislim da tu imamo itekoliko prostora za napredak jer to se već neko vrijeme ne radi ozbiljno kod nas. Nakon par sezona napokon, napokon nisu svi igrači u 16 kod kornera. Bio bih kompletno zadovoljen da su trojica vani, znači još jedan na 25-30m, ali i ovo mi je već stavilo smiješak na lice.

Evo neke sitnice koje su me malo razveselile, a ovaj put ne tražite od mene da pišem sve ono što nije bilo dobro, a dalo bi se o tome što napisati .... no neću.

Na kraju, mislim da Rijeka može i hoće bolje. Ja se nadam da ćemo se mi ove sezone veseliti, odbijam misliti drukčije.  8)

Mene znaju pucati ista raspoloženja. Grintam, grintam... uvijek u žalosti i bijesu kad gubimo bodove, pa vidim krivca i u frižideru... svugdje. I nikoga ne štedim iz kluba... A onda napravim vježbe disanja, pa me ćopi hippie mod. I mantram one najotrcanije floskule "to je nogomet", "sve je to za ljude", "bezuvjetna ljubav", "Fiume o morte" itd.

I
Evo.
Nas je glupost Devetaka koštala 3 boda + kako smo ispustili 3 na Poljudu...
Pa mi smo kao 8 na tablici , a zapravo u borbi za naslov!

Quote from: SandroB on 14.09.2025, 21:01Mene znaju pucati ista raspoloženja. Grintam, grintam... uvijek u žalosti i bijesu kad gubimo bodove, pa vidim krivca i u frižideru... svugdje. I nikoga ne štedim iz kluba... A onda napravim vježbe disanja, pa me ćopi hippie mod. I mantram one najotrcanije floskule "to je nogomet", "sve je to za ljude", "bezuvjetna ljubav", "Fiume o morte" itd.
Da baš to, ponekad nakon nekih utakmica Rijeke imam osjećaj podvojenosti ;D
Na kraju uvijek ispliva onaj da će sutra biti bolje. Iskreno nakon 2017. sve mi je bonus.  8)

Quote from: ispod stijena on 14.09.2025, 21:05Evo.
Nas je glupost Devetaka koštala 3 boda + kako smo ispustili 3 na Poljudu...
Pa mi smo kao 8 na tablici , a zapravo u borbi za naslov!
I nije daleko od istine. Trenutno sitnice dijele klubove daleko na tablici. Tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje....  8)

Quote from: D2 on 14.09.2025, 21:08
Quote from: SandroB on 14.09.2025, 21:01Mene znaju pucati ista raspoloženja. Grintam, grintam... uvijek u žalosti i bijesu kad gubimo bodove, pa vidim krivca i u frižideru... svugdje. I nikoga ne štedim iz kluba... A onda napravim vježbe disanja, pa me ćopi hippie mod. I mantram one najotrcanije floskule "to je nogomet", "sve je to za ljude", "bezuvjetna ljubav", "Fiume o morte" itd.
Da baš to, ponekad nakon nekih utakmica Rijeke imam osjećaj podvojenosti ;D
Na kraju uvijek ispliva onaj da će sutra biti bolje. Iskreno nakon 2017. sve mi je bonus.  8)
Znači nije samo Boban bipolaran  8). Morao sam se našalit jer ste mi ti i Sandro baš lijepo sjeli na volej  ;D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡