SHNL 7. Kolo, 22.09.2025. 18:00h, Vukovar - Rijeka

Started by iSpOd StIjEnA 2, 20.09.2025, 20:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Najlošije iskustvo iz Vinkovaca mi je Gračanovo iz 2010., kad smo nakon 6 kola bili prvi i pobijedili i Dinamo 1:2 u Maksimiru. I onda bam 4:1 ili 4:2 tamo i kraj sezone :o
#navodninavijač

Quote from: TIR on 22.09.2025, 09:52Najlošije iskustvo iz Vinkovaca mi je Gračanovo iz 2010., kad smo nakon 6 kola bili prvi i pobijedili i Dinamo 1:2 u Maksimiru. I onda bam 4:1 ili 4:2 tamo i kraj sezone :o

Takav rezultat isti se desilo dvije godine kasnije sa Scorijom na klupi i ono poznato Vranjesove "cevape" + par dana prije izgubili u Kupu od Nedelišća (1:0)
Forza Fiume ale!

P
Sjećam se onog poraza 4:0 pod Scorijom u njegovom prvom mandatu. Još sam bio dijete, ali se sjećam one serije poraza u Vinkovcima, Puli i doma od Dinama golom Mitua pa je Scoria podnio ostavku. Pamti se i onih 0:0 u prvoj šampionskoj sezoni nakon promašaja Gorgona iz penala u 90'. Utakmica sa starim Vukovarom se ne sjećam, za to sam premlad.

T
Gadi mi se već da stalno igraju isti i iz kola u kolo sve je gore. Gadi mi se Janković  na krilu, Menalo na beku, Nndokyt i Devetak u sastavu. Ne očekujem da bilo koji novinar postavi pitanje o Kreilachu, to je očito zabranjeno i ti koji bi pitali ne dobiju akreditaciju. Najsretniji bi bio da počnu Radeljić, Majstorović, Fruk i 8 novih.  Radeljića nema, pa nam ni jedino šta smo imali - obrana, više ne funkcionira.
Nadam se da će se konačno nešto dogoditi. Krailach, Vignato, crni, Jankov, nadam se da će početi. Gdje je mali Bodetić, nije u kadru, nije na posudbi, a  jedini koji je stvarno potencijal od ovih mladih i prošle sezone najbolji igrač Orijenta.

S
Meni je 98/99 ostala u sjecanju,ono je bas bio circus Colorado po Virkulji. Danas pobjeda uz bolju igru

K
Danas ocekujem NAJBITNIJE pomak u igri i ideji da se vidi... naravno uz pobjedu koliko god...

Samo nek se vidi pomak i neke automatizacije

T
Evo postavaYou cannot view this attachment.

D
Napredujemo, Menalo nije na beku i imamo napadaca.. pa kako god bilo

K
Pošto su radelja i Lacika izvan pogona ovo izgleda i dobro
Napokon napadač  :svakacast:

Quote from: deo123 on 22.09.2025, 16:46Napredujemo, Menalo nije na beku i imamo napadaca.. pa kako god bilo

Ne mora značit da nije

Quote from: vMario87 on 21.09.2025, 19:02(3-4-2-1)

Zlomislić

Majstorović Husić Devetak

Oreč Petrovič Dantas Menalo

Janković Fruk

Adjei
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

T
Quote from: vMario87 on 22.09.2025, 16:51
Quote from: deo123 on 22.09.2025, 16:46Napredujemo, Menalo nije na beku i imamo napadaca.. pa kako god bilo

Ne mora značit da nije

Quote from: vMario87 on 21.09.2025, 19:02(3-4-2-1)

Zlomislić

Majstorović Husić Devetak

Oreč Petrovič Dantas Menalo

Janković Fruk

Adjei

Tako u napadu a u obrani 4-4-2
Zlomislic

Oreč Majstorović Husić Devetak

Janković Petrovič Dantas Menalo

Adjei Fruk

T
Možda netko može pomoći i poslati link koji radi ?

B