KL 1. kolo, 02.10.2025. 18:45, Noah (Arm) - Rijeka (Cro)

Started by vMario87, 28.09.2025, 19:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Od HNLa nema ništa, pa se okrećemo Europi.

Aktualni prvak Hrvatske se doveo u poziciju da je autsajder protiv kluba iz Armenije.

(4-4-2)

Zlomislić
Oreč Husić Radeljić Devetak
Janković Petrovič Gojak Bogojević
Fruk   Adu Adjei

Situacija u ekipi je takva da više ne možemo zanemarivat Bogojevića i njegov doprinos nakon ulaska s klupe.. ja bi ga stavio u prvih 11 na bilo koju poziciju, može na oba beka i na oba krila, ionako nijedan od igrača na tim pozicijama ne pokazuje više od njega.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I ja bih Bogojevica unutra. Devetka se ne možemo za ovu tekmu riješiti, a valjalo bi.

Ocekujem pobjedu. 1:3.

Ocekujem da nas otresu bez da se oznoje. Daleko smo od sredjenog kluba u svim segmentima i bojim se da ce to sljedece utakmice i pokazati.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: vMario87 on 28.09.2025, 19:33Od HNLa nema ništa, pa se okrećemo Europi.

Aktualni prvak Hrvatske se doveo u poziciju da je autsajder protiv kluba iz Armenije.

(4-4-2)

Zlomislić
Fruk  Adu Adjei

Situacija u ekipi je takva da više ne možemo zanemarivat Bogojevića i njegov doprinos nakon ulaska s klupe.. ja bi ga stavio u prvih 11 na bilo koju poziciju, može na oba beka i na oba krila, ionako nijedan od igrača na tim pozicijama ne pokazuje više od njega.
Stavio sam na Coppi isti sastav, minus Gojak odnosno plus Dantas. Optimistično sam prognozirao 1-2. Ako pobijedimo dobit ćemo i Goricu. Ako popušimo najebali smo  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

------------------------Zlomislić--------------------------
------------Husić-Radeljić-Devetak---------------
Oreč--Janković-Dantaš-Petrovič--Lasickas
-------------Adjei----------------Fruk----------------------

Quote from: vMario87 on 28.09.2025, 19:33Od HNLa nema ništa, pa se okrećemo Europi.

(4-4-2)

Zlomislić
Fruk   Adu Adjei

Dantasa i Menala očekujem, iako bi umjesto ovog volio vidjeti Bogojevića jer se čini da je u dobroj formi.
Nisam optimist, ali nadam se dobrom rezultatu koji treba ovoj momčadi. Čini mi se da bi nas jedna pobjeda mogla "otključati".

D
Zloma
Oreč-Radeljic-Majstor-Devetak
Dantas-Petrovic
Jankovic-Fruk-Bogojevic(Menalo)
Adi

Ovo ocekujem obzirom da forsira taj 3 stopera u napadu. Mislim da bi pametnije bilo sa Frukom na špici ali nekako mi španjolac ne djeluje kao da će odustati od svoje ideje. Sve u svemu bod bi bio ko kuca. Nisu ovi bezvezna ekipa ili ti ga nimalo slabiji od ekipa u SHNL koje do sada nismo dobili.

M
Quote from: deo123 on 28.09.2025, 20:20Zloma
Oreč-Radeljic-Majstor-Devetak
Dantas-Petrovic
Jankovic-Fruk-Bogojevic(Menalo)
Adi

Ovo ocekujem obzirom da forsira taj 3 stopera u napadu. Mislim da bi pametnije bilo sa Frukom na špici ali nekako mi španjolac ne djeluje kao da će odustati od svoje ideje. Sve u svemu bod bi bio ko kuca. Nisu ovi bezvezna ekipa ili ti ga nimalo slabiji od ekipa u SHNL koje do sada nismo dobili.

Ja bi više radnu ekipu, slično ko ti ali umjesto Dantasa Gojak, pa Thiaga stavit u drugom.
Kriza je, treba bilo kako izvući pozitivan rezultat.

I
Složit će to Španjolac i pobjediti .

K

Zlomislic
Orec  majstor Radeljic SrbskoDrvo
        Petrovič.   Dantas
Bogi.     Fruk.  Jankovic
              Adjei

Ja bi najrađe da Sanchez vrati sve na tvorničke i krene sa 4141 ali znam da se to neće dogoditi. Bogojevic svakako po meni mora igrat prije Menala jer je bolji i ofenzivno i defenzivno, meni jako podcjenjen igrač u našoj ekipi.

Iskreno uopce nisam pozitivan za ovu tekmu i neću je uopće dočekati s nekakvim uzbuđenjem kao EUROPU 2020... Ovi su jebena ekipa koja ima glavu i rep, nemaju u upravi Klauna na mjestu sportskog direktora kao mi i ove su sezone doveli igrače koji se UKLAPAJU U SUSTAV kako igraju, a mi smo očito doveli sve šta se ponudilo ovom KRETENU od SD od strane menađera.
(Yankov promašaj, Crnogorac ni ne igra, Talijan di je on???, ndockyt teška prevara, Dantas toplo hladno)

K
Quote from: kirac_87 on 29.09.2025, 00:27Zlomislic
Orec  majstor Radeljic SrbskoDrvo
        Petrovič.   Dantas
Bogi.     Fruk.  Jankovic
              Adjei

Ja bi najrađe da Sanchez vrati sve na tvorničke i krene sa 4141 ali znam da se to neće dogoditi. Bogojevic svakako po meni mora igrat prije Menala jer je bolji i ofenzivno i defenzivno, meni jako podcjenjen igrač u našoj ekipi.

Iskreno uopce nisam pozitivan za ovu tekmu i neću je uopće dočekati s nekakvim uzbuđenjem kao EUROPU 2020... Ovi su jebena ekipa koja ima glavu i rep, nemaju u upravi Klauna na mjestu sportskog direktora kao mi i ove su sezone doveli igrače koji se UKLAPAJU U SUSTAV kako igraju, a mi smo očito doveli sve šta se ponudilo ovom KRETENU od SD od strane menađera.
(Yankov promašaj, Crnogorac ni ne igra, Talijan di je on???, ndockyt teška prevara, Dantas toplo hladno)

I još jedno, znam da ovo sad nije objava za ovu tekmu. Ali....
DRS je 800.000 eura bacio na prosjecnog stopera i igraca koji uopce ne igra. Da je malo upalio glavu koju nema ili slušao ovaj forum, moglo se dovest za BESPLATNO u zadnjih godinu dana redom: Lončar, Radošević, Mitrović, Mamut, Krizmanić, Vrbančić, Petrušenko, Vešović i Puljić. Ne kažem da bi bili pun pogodak, ali većina ih je dokazana klasa u HNLU i s naših su prostora i znaju težinu dresa Rijeke...

Od palikuće si bar dobio Selahija, Djouahru i Projekt Dragovoljac. Ovom debilu nemogu nabrojiti 3 dobre stvari osim eventualno Oreča i Majstorovica.

I
Nije tema, ali Ivanović i Pasalic su njegovi.

Quote from: ispod stijena on 29.09.2025, 01:04Nije tema, ali Ivanović i Pasalic su njegovi.

ooo...lijepo je vidjeti da ima još insajdera na forumu sa sigurnim i pouzdanim informacijama.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Ti ni neznaš koji sam ja zapravo insjader i ne samo ti. Ako treba pošalji mi PM pa ću te nafilat sa još info  :-*

Ali ovu sam informaciju prepisao od top insajdera !

Samo piši...nikad previše insajderskih informacija.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...