KL 1. kolo, 02.10.2025. 18:45, Noah (Arm) - Rijeka (Cro)

Started by vMario87, 28.09.2025, 19:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
nekako imam osjećaj da se ova neće izgubiti..

D
Quote from: Bobic on 02.10.2025, 19:43Neznam kako se radi na treninzima, no na toj poziciji djelujemo slabiji odlaskom Mrcele skupa s govnetom. Bas u smiraj te sezone Labro je zaredao s kiksevima koji su nakraju isto imali utjecaj na gubitak titule. Proslu sezonu nemam sto zamjerit Zlomi iako je ispred njega obrana pdlicno funkcionirala. Ove sezone kada je na njemu da nekad izvuce trenutno nesigurnu obranu, nema ga.

Istovremeno odlaskom Mrcele gore, Nevistic od kiksera postaje solidan pa cak i vrlo dobar golman.

Nis protiv Vargica, mozda je samo do kvalitete pojedinih vratara, kazem neznam kako se radi na treninzima no dojam je da se tu negdje dogodila prekretnica.

tocno to sam ja pisao nedavno negdje
onaj labrovicev pad je bio nevjerojatan

Quote from: DESANTIS on 02.10.2025, 19:45nekako imam osjećaj da se ova neće izgubiti..
Meni je već pun kurac mojih osjećaja  :D.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: DESANTIS on 02.10.2025, 19:45nekako imam osjećaj da se ova neće izgubiti..

Ne pitaj me zašto, ali i ja imam takav osjećaj iako...
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

A

D
Nemamo u 11 igraca jednog driblera. Tesko je tako igrati ovakve utakmice.. ja bi volio vidjeti talija a drugo poluvrijeme, a i Dantasa, iako se bojim da cemo biti suplji ako se tako zarotira

T
To bi mi bas bila satisfakcija. Pa bolje da se izgubi, pa bar postoje minimalne šanse da makne ovog debila na klupi. Kod niti jednog trenera nisam vidio da ekipa zadržava igru dok gubi, ovo je presedan. Najviše dodira s loptom od svih naših igrača imao je Zlomislić. Ako nisu mislili pojačati ekipu, trebali su popušiti od sjevernih Iraca da se ne planiraju kreteni

M
Mi moze netko objasniti kad je ruka kažnjiva, a kad nije?

K
Kako se ovo nije gledalo za penal? Čak se njihov stoper uhvatio za glavu nakon kontakta  :bo:

Moj Miško
Neka ti izrežu snimku i molim te dodatno opali po džepu sve ove šta okružuju suca i kenjaju cijelu utakmicu. Neviđena nedisciplina, sramota.
Baš izgledamo ko divlja balkanska ekipa
SPORTSKI ODLAZI!

S
Quote from: ispod stijena on 02.10.2025, 19:43
Quote from: MaČaĆeToMane on 02.10.2025, 19:39
Quote from: ispod stijena on 02.10.2025, 19:37Od ovakve dvije gluposti ni ozbiljnije i mocnije ekipe ae ne bi izvukle.
Ali ja stvarno ne vidim osim sto je Husic odigrao par direktnih lopti i neke individualne dionice Fruka sto je tu bilo tako , pa ... recimo ohrabrujuće.
Totalno neopasni za protivnika, bez udarca u okvir, samo posjed lopte i beskonačna dodavanja bez cilja

Okomita dodavanja, višak na krilu i dupli pas kroz sredinu, onda peta Adjei za Fruka?
Misaona imenica kod Ðalovića sve od navedenog

Pa Gojak je imao po 10 peti po utkmici kod Djalovica.
Šta će meni peta ako to protivniku po gol ne smeta.

U kakvim vi oblacima živite!?
Tu direktnosti nema. Pa pogledaj Ludogorec u gostima. Direktniji amo bili nego danas.
Jedino sto je skočilo je posjed. Ali sto imamo od tog posjeda.
Ma neću ja vise ništa...Nije mi jasno sa mazanje očiju.
I shvatite vise da tu nitko ne zaziva Djalovica. Promjene su se trebale dogoditi,ali mi ne idemo na bolje

Teško će ić na bolje kad ti golman promaši udarac koji to nije, a igrač koji navodno vrijedi kao pola suparničke ekipe skrivi crveni karton da čim prije ode u svlačionicu.

Z
promjene su se trebale dogoditi dok je Đalović još bio tu. Nemaju promjene veze s trenerima. Promjene su trebale biti na katu i u igračkom rosteru.

D

S
1. Ili je Mišku krizni sastanak bio od kurca, ili ga je stvarno vodio Čulina.

2. Vi koji ste jedan period 1. poluvremena nakon njihovog gola nazvali našom dominacijom - dominirali smo mi moj kurac. Posjed nije dominacija.