KL 1. kolo, 02.10.2025. 18:45, Noah (Arm) - Rijeka (Cro)

Started by vMario87, 28.09.2025, 19:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

To se desi kad nemas pravu sportsku politiku. I kad osvojis prvenstvo i mislis da si dobar. A od zadnjih 9 utakmica u prvenstvu ti 4 izgubis.

I to nije pljuvanje, to je lako provjerljiva cinjenica.
Kako to da nije dosla niti jedna ponuda osim one povucene za Jankovica? Jel netko razmislio o tome?

I onda kad ja kazem da je prelazni rok los, onda se netko javi i kaze, da, ali tako mi radimo i dobra krila kostaju. Naravno da kostaju. Ali protupitanje: koliko te kosta srozavanje ugleda i cijena igraca? Koliko ce te kostat remont na zimu? Koliko??

Netko tko vodi sportsku politilu bi morao znat vise od nas na forumu i zbrojit 2 i 2. I objasnit onda Miskovicu, kao sto mu je onomad Kek pokusao objasnit da Rijeka mora radit na visokim okretajima.
Vrlo jednostavno je taj netko mogao zbrojit ocekivane golove igraca u rosteru i doc pred Miskovica i rec: moramo se pojacat jer ovo nece bit dobro.

Da je bilo imalo mozga u tim glavama doveli bi 2 krila i vecina problema bi bila rijesena. Jasno i zadnji vezni i lijevi bek nebi bili na odmet, ali ja sam siguran da s 2 prava krila bi to sasvim drugacije izgledalo. A sta cemo sad na zimu? Smrznut cemo se eto sta.

Jer nemamo struku koja je u stanju sagledat situaciju, predstavit ju vlasniku i odgovarat za svoje odluke i izbore.

Postoje samo 2 izlaza ili cemo definirat mete za zimu i napravit remont u svlacionici ili se mozemo zavaravat i dalje da je ovaj roster top i trazit novog trenera. U tom slucaju sretno u potrazi!

K
Quote from: Snjesko on 02.10.2025, 21:08To se desi kad nemas pravu sportsku politiku. I kad osvojis prvenstvo i mislis da si dobar. A od zadnjih 9 utakmica u prvenstvu ti 4 izgubis.

I to nije pljuvanje, to je lako provjerljiva cinjenica.
Kako to da nije dosla niti jedna ponuda osim one povucene za Jankovica? Jel netko razmislio o tome?

I onda kad ja kazem da je prelazni rok los, onda se netko javi i kaze, da, ali tako mi radimo i dobra krila kostaju. Naravno da kostaju. Ali protupitanje: koliko te kosta srozavanje ugleda i cijena igraca? Koliko ce te kostat remont na zimu? Koliko??

Netko tko vodi sportsku politilu bi morao znat vise od nas na forumu i zbrojit 2 i 2. I objasnit onda Miskovicu, kao sto mu je onomad Kek pokusao objasnit da Rijeka mora radit na visokim okretajima.
Vrlo jednostavno je taj netko mogao zbrojit ocekivane golove igraca u rosteru i doc pred Miskovica i rec: moramo se pojacat jer ovo nece bit dobro.

Da je bilo imalo mozga u tim glavama doveli bi 2 krila i vecina problema bi bila rijesena. Jasno i zadnji vezni i lijevi bek nebi bili na odmet, ali ja sam siguran da s 2 prava krila bi to sasvim drugacije izgledalo. A sta cemo sad na zimu? Smrznut cemo se eto sta.

Jer nemamo struku koja je u stanju sagledat situaciju, predstavit ju vlasniku i odgovarat za svoje odluke i izbore.

Postoje samo 2 izlaza ili cemo definirat mete za zimu i napravit remont u svlacionici ili se mozemo zavaravat i dalje da je ovaj roster top i trazit novog trenera. U tom slucaju sretno u potrazi!

Struka misku klima glavom sta god kaze i drze se svoje stolice...

A pisali smo sve na temi Mercato oko prijelaznog roka. To je sad gotovo.
Mene više rastužuje šta tu od 16 igrača koji su nastupili njih 13 ne pokaže grintu. Ako oni misle da je grinta srat sucu cijelu utakmicu, onda bi možda trebali biti na Ultras tribini, ne na terenu.
Ja osobno očekujem kazne, ali ne vjerujem da Miško ima jaja iste opaliti.
Prije će se dogoditi smjena trenera, to sam uvjeren.
SPORTSKI ODLAZI!

Spasavanje sezone = Ivan Mance i odrijesene ruke

O
Quote from: kircipijanci on 02.10.2025, 21:14Spasavanje sezone = Ivan Mance i odrijesene ruke

Tako je odriješene ruke i novac za pojačanja i potjerati sve što ne valja.

Vi častite iz svog džepa? :nisamja:
#navodninavijač

A
Quote from: Orpat on 02.10.2025, 21:16
Quote from: kircipijanci on 02.10.2025, 21:14Spasavanje sezone = Ivan Mance i odrijesene ruke

Tako je odriješene ruke i novac za pojačanja i potjerati sve što ne valja.
A novca nema

Quote from: TIR on 02.10.2025, 21:17Vi častite iz svog džepa? :nisamja:
Nisam mislio da trosi koliko hoce nego odrijesene ruke sta se tice tjeranja igraca a slobodnih igraca ce bit

K
Gledam Dinama i uzivam u nogometu nakon ovog naseg... Kako god da se to naziva...

AL jebiga oni jadni jos ni ne znaju kakav bi nogomet igrali da imaju kadar ko mi a ne ovako moraju s pravim krilima i bekovima PIH... :'(  :'(  :'(

Z

K
Quote from: Zelko Maler on 02.10.2025, 21:21
Quote from: TIR on 02.10.2025, 21:17Vi častite iz svog džepa? :nisamja:

Ko je častio Jakira?

Jakir ih je sve sam doveo... I mislim da je dobrim dijelom on ispregovaro i ugovore... Odnosno da momci smanje apetite AKO ih je bilo

E
Ako zeli spasiti sto se spasiti da Miško pod hitno mora naći stručnog savjetnika za sportsku politiku, ljudi s kojima je okruzen to nisu .

K

D
Quote from: encosell99 on 02.10.2025, 21:26Ako zeli spasiti sto se spasiti da Miško pod hitno mora naći stručnog savjetnika za sportsku politiku, ljudi s kojima je okruzen to nisu .

Matjaz Kek se zove.. to ti je nada..taj bi jedini mogao borit se sa njime

Quote from: Zelko Maler on 02.10.2025, 20:37Ovaj roster nije dobar i dokazao je to kad su prošle sezone, zadnjih 9 utkamica prvenstva, znači to je zadnja četvrtina, zabili 8 golova i izgubli 4 utakmice od tih 9. I kad ti to nisi vidio, što tu fali i da to ne valja i išao to  ispravljati u prijelaznom roku mi nemamo o čemu pričati.

Ovo. Svi zaboravljaju na okolnosti i nacin kako je prosao zadnji dio prosle sezone, titula je super stvar ali ne da radi nje iducih godinu dana igra bude negledljiva jer su si neki umislili ne znam sto. Bojim se da tu treba veci remont.

Plus trener koji pokusava nesto s taktikom, ali dzabe kad se ne radi na psihologiji.

Quote from: Monarh on 02.10.2025, 20:54Jedino mogu reći da smatram da je nama, ovoj ekipi, najveći mogući gubitak Selahi i da bi sa njim ova ekipa izgledala mnogo bolje .

I on i Nais, radilica, dusa od igraca, trci i gleda svoja posla, nema tu ega. Pojavi se kad je najvaznije i bljesne, i finale kupa i Sibenik i jos par utakmica. Kod nas postoji problem s egom i zalaganjem, ne sa sposobnostima.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert