SHNL , 9. Kolo, 05.10.2025. , 15:45h, Gorica - Rijeka

Started by ispod stijena, 03.10.2025, 18:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Poslije dvije sezone (!) imamo kontre koje napokon sliče na organiziranu tranziciju i završavaju golovima.
Neprocjenjivo.

4. pobjeda u zadnjih 5 gostovanja u Gorici.
#navodninavijač

I
Nisam znao za taj podatak!

Prije je ta Gorica bila užas za nas.

Zivilo praznovjerje!

Z

B
Rukavine ni na klupi? Mislim ne zalim se, al izgleda kao da je prekrizen nakon kupa.

F
Zloma na hladjenje. Bogojevic u obrani je tragican. Taqi uvijek u prvu ispred Menala,Butica,Ndockyta,Bogija,Rukavine i ostale bagre.

D
Kako ti kosovari/albanci, sta god da Thaqi je, imaju taj neki stav, pozitivnu drskost, hladnocu, postuju ali nikom ne priznaju da je bolji
Beskompromisni, nemaju straha
Takav je bio i Selahi

Lijepo napokon pisati iz pobjede. Dečki odigrali dobro iako je još vidljiv strah od posrtaja (kod onih stiskanja u 16). Šteta za nespretan gol. Čista mreža bi značila puno. No Gorica ga je jedino i mogla tako uvaliti jer poštene šanse nisu 8mali.
Raduje me što trener ne pokazuje znakove panike i straha.
Na kraju je bio plitak potok.
Sada dobro iskoristiti pauzu i bit će to dobro.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Bravo za pobjedu ..

Napokon sada se mogu smiriti i pripremiti se da nešto i odigraju u Europu ..
 Sve je još to uvijek kaotično ali definitvo bolje od đalotovog Anti nogometa.
Mada s ovim DRS pojačanjima, menalom, gojakom, Rukavinom čopom..  devetak, i ostalim panjevima..
Ne možeš ništa smisleno napraviti.

B
Ali stvarno supervazna pobjeda, bez obzira sto ostajemo pri dnu tablice-mozemo krenuti u ove mini 2tjedne pripreme sa manjim grcem. Imaju pravo pojedinci kriticari Sanncheza biti nezadovoljni, no ja vjerujem u bolje dane.

Isprobao je skoro sve igrace, sada neka standardizacija...
-Thaqi mora igrat, necemo bit prvaci ove godine, kad cemo ga gurati ako ne sada kada se igra za 3. mjesto
- Obrana izgleda dobro bez Devetka, problem je sto imamo samo ta tri stopera i jedina zamjena je 9tak. Mozda Kitina pocne gurati kao 4tu opciju.
-DAA isto mora igrati svaku, je oke bio kriminalan u Noahu, al bar moze bit bolji. Cop je svoje odigrao u karijeri, nemoze biti starter, nemoze bit bolji..

Vjerojatno ce se cekati zimu za otpis mnogih-no vidi se pomalo na kog se manje racuna. I zanimljivo da bez obzira na poraze-izbor Sancheza vecinom nalazi na odobravanje ovdje i igraci koji manje igraju su ujedno i oni koji najvise kritika ovdje dobivaju.

Rukavina djeluje skroz otpisan, AMJ takoder-DAA i Cop ce dijeliti minute tu. Ndokit je tu al igra sve manje, Ilinkovic sto god da mu je vjerojatno ide na otpis. Menalo je tu jer nema tko drugi igrat al ako Thaci pokaze jos koju solidnu partiju nadam se i Menala da manje gledamo. Treba jos vidjeti sto je s Talijanom, oce li se ikad spremiti, bude li nes od njega mpze i Menalo ca.

Uglavnom, 5-6 igraca ca prvom prilikom, i dovest neke normalne ili kojeg juniora jos ubacit i forsirat.

Meni još uvijek nije jasno kako smo primili onakav gol. Pravi golman se baci na loptu i hvata je bez da gleda hoće li nakon toga pokupiti bilo svog bilo protivničkog igrača. Ovaj naš zapleše nekakvo kolo valjda i nada se čemu?

C
05.10.2025, 18:26 #176 Last Edit: 05.10.2025, 18:27 by Carlopago87
Pobjeda je super i došla je konačno.Došla u pravo vrijeme.Ali...Daleko smo mi od toga da joj se nadamo u svakoj HNL utakmici.Danas?
Golmana ne treba komentirati,slažemo se svi da tu treba bolje.Stoperi? A što reći,danas čak i solidno,gol je ipak zakuhao Zloma.Bekovi? Djelovali jako dobro,Lasickas vrlo dobar ali...Pisao je već netko da Gorica nema krila,bit će to zanimljivo vidit u Koprivnici kad ti dođu Jagušić i Šuto na širokom prostoru....tko god igrao lijevo.Veza?Petrović ne postoji.Ne znam kako je on danas preživio 90 minuta a da nije završio na klupi.Dantas prema lijevo izgledalo je dobro.Bogojević i Thaci upgrade u odnosu na krila do sad.Ništa specijalno ali bez gušenja napada i kretanjem naprijed.Iako je meni Bogi bolji kad ulazi s klupe.Netko je pisao da je Dantas bolji od Jankovića lijevo...Jbg Dantas je ipak nogometaš i razmišlja tako,nije šuter u američkom nogometu.Čop i Adu su to što imamo naprijed jbg.Nema bolje.Adu danas odlična utakmica,malo minuta gol i asistencija....Svaku drugu tako barem i bit će veselja.

I
Da. Svaka čast sto je gurnuo Thaqia, ovo treba iskoristiti za gurnuti dva malca ka prvih 11.

Ja se ne bih složio da je obrana dobro djelovala.
I golu je prethodilo konfuzno postavljanje Bogojevica i "iskusnog" Gojaka.
Da , Devetak je van forme, ali prvo poluvrijeme tri povratne lopte je imala Gorica, srećom nije iskoristila.
U drugom Gorica nije imala nikakve prilike.
Glavno da se odustalo od jalovog posjeda i da se igralo direktnije, ali ima tu još puno posla.
Glavno da je pobjeda.

05.10.2025, 18:33 #178 Last Edit: 05.10.2025, 18:34 by iSpOd StIjEnA 2
Sve prihvaćam samo da ne gledam Devetaka i njegov magareći pogled kad dobije loptu u prostor i onda zastane i naravno da ide lopta u nazad

Ma koliko bio bolji defanzivno od drugih

Z
05.10.2025, 18:43 #179 Last Edit: 05.10.2025, 18:44 by Zelko Maler
ne bi stavio ruku u vatru da je Bogi bio u zaaleđu. Mislim, možda je, to su milimetri, ali da se to tako brzo vidi i provjeri...