SHNL , 9. Kolo, 05.10.2025. , 15:45h, Gorica - Rijeka

Started by ispod stijena, 03.10.2025, 18:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Eto.

Pobacao sam i neke dodatne zareze u naslovu teme u nadi da će to očistiti sudbinu kletu i donijeti pobjedu u kompletu.

Red je da prokletstvo razbije "ciničar" i da minus i minus daju plus.

FoF

Plitak potok!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
0:4 dva Fruk, DAA i Jankovic....

Cujemo se u nedjelju iza 17h

Mogla bi nama Gorica dati po repu... ali mislim da je stvarno vrijeme više da prekinemo negativni niz :jbg:

E
Nisam optimista ali nadam se barem x pa se na pauzi posložiti

R
X bi bio jako dobar i znacajan. Mislim da to mozemo izboriti jer Gorica stvarno nije nista posebno bez obzira koliko smo mi gori trenutno.. Mora nas jednom krenut makar zakonom velikih brojeva

Ovo je novi travnjak Gorice nakon 10 godina kaljuže:

Moje želje:
1. nitko od naših ne dobije crveni
2. nitko od naših ne skrivi penal
3. nitko od naših ne napravi kardinalnu grešku za primljeni gol

Ilitiga stabilizacija, uz 0:2. :neretljak:
#navodninavijač

C
Pozdrav svima.Nadam se ikakvom pozitivnom rezultatu.Pobjeda bi bila krucijalna ali dosadašnji tijek sezone govori da je Gorica favorit.

M
Mobilizacija, pa stabilizacija ekipe.
Jedna pobjeda za prekretnicu.
Nadam se da će popričati s Jankovicem.
Idemo po tu pobjedu

J
Quote from: TIR on 03.10.2025, 21:24Ovo je novi travnjak Gorice nakon 10 godina kaljuže:

Moje želje:
1. nitko od naših ne dobije crveni
2. nitko od naših ne skrivi penal
3. nitko od naših ne napravi kardinalnu grešku za primljeni gol

Ilitiga stabilizacija, uz 0:2. :neretljak:
Pridruzujem se tvojim zeljama i nadam se da ce se otvariti. Ali uz njihovo ostvarenje to je mozda bod uz cistu mrezu jer ne vidim kako i tko u ekipi moze zabiti gol u Gorici. Jedino ako Devetak potegne u raslje sa 48 metara😛

Ja se samo nadam da su momci skupili glave i jace trenirali inace nece bit dobro :svakacast:

Lijepo je viditi puno pozitive na forumu samo na znam na cemu je temeljena.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

C
Neću o mnogim stvarima o kojima se priča i koje me izbace iz takta,posebno jer pozadinu i istinu ne znam.Najlakše je izvući neku logiku i plasirati neke kao vijesti....Situacija je takva da se sve prima.Slažem se da se od samog početka ne radi dobro i da se radi stihijski,da ovo što ovi na brdu rade može svatko od nas,ma bilo tko tko ima pristup internetu.Vjerujem da je vrh našeg skautinga traženje free agenata na transfermarktu.
No,nemam uvid,mogu samo donosit subjektivne zaključke.
Ono u što imam uvid je igra.Ideja Sancheza je jasna ali bojim se promašena.No ajmo redom.Sanchez želi promjenu formacija i samim time lakše stavranje viškova na bočnim pozicijama.Tako se 4 4 2 pretvara u nekih 3 4 3.Međutim uvijek po istoj špranci.Oreč se diže,Devetak ostaje.Tu nastaje prvi problem.Devetak očito ima problema u takvoj formaciji,navikao je imati nekog iza leđa i tako se postavlja.Meni je logično da Španjol ide tako jer je Oreč ipak upotrebljiviji naprijed ali imamo velikih problema po lijevoj strani.Devetak ne radi svoj posao dobro daefanzivno a kako se ofanzivno ne diže lijeva strana je tupa skroz jer nemamo lijevaka na toj strani.Dešnjacima treba netko otvarati prostor i odvlačiti igrača u stranu da bi se tu otvorio prostor.Ovako imamo na toj strani Jankovića i Menala koji su jadni bez prostora a sposobnost prolaska 1 na 1 je nikakva.Guše jedan drugog,podrške beka nema i tu je problem.Nije čudo da odjednom guramo desno.Drugi problem je što to presporo ide,što je trka u oba pravca nikakva.Mi igramo samo na jednoj polovici.Dok snage za presing ima izgledamo dobro,nakon toga nas nema,razvuku nas ko žvakaću.Znači i ta desna strana nakon uvoda nestane jer se protivnik vrlo lako postavi u obranu.Tu je sad ta priča o spremnosti ili moguće kako je netko pisao o potrebi razmišljanja nogometaša,o donošenju zaključaka i brzoj reakciji.Mi smo navikli igrati nikakav nogomet.7  0 3 formaciju već dvije sezone...Gurni Pjaci,Fruku,Pašaliću,Djouahri i čekaj,kretali su jedino bekovi....Sad stoper mora misliti kad će desno,drugi kad će u sredinu,Oreč kad će gore,desni vezni kad će ubadati ili će po liniji.....Po izgubljenoj lopti kad ce se vraćati na poziciju,što je možda još veći problem pa nastaju krateri.....puno,puno posla za Španjolca a sve manje vremena.