SHNL , 9. Kolo, 05.10.2025. , 15:45h, Gorica - Rijeka

Started by ispod stijena, 03.10.2025, 18:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

L
Quote from: Starless on 04.10.2025, 19:39Prije utakmice će biti sranje od vremena tako da i teren će biti pitaj Boga kakav za našu od noge do noge igre ili ti drka drka.Ako shvati kakav je tren i  da će jedino dugim loptama i preskakanjem igre morati igrati tada bih na njegovom mjestu stavio dva napadača s puno centarsuteva na njih.
U Gorici je novi travnjak

Jedino šta ja očekujem su neka mlađa lica (Vignato, Jurić, Bodetić) i Janković na klupi
O bodovima nebi jer mislim da ih puno uzet nećemo
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: LenRi on 04.10.2025, 20:01
Quote from: Starless on 04.10.2025, 19:39Prije utakmice će biti sranje od vremena tako da i teren će biti pitaj Boga kakav za našu od noge do noge igre ili ti drka drka.Ako shvati kakav je tren i  da će jedino dugim loptama i preskakanjem igre morati igrati tada bih na njegovom mjestu stavio dva napadača s puno centarsuteva na njih.
Znam ali se očekuje izuzetno loše vrijeme.
Volim grad koji teče

J
Rec cu ovdje nepopularno misljenje, mislim da cemo danas dobit. Mislim da nam pase igra gorice i ako ne bude crvenih, glupih penala, kikseva golmana i uze obrane mi ovo dobivamo.

K
Uložio sam dobru lovu na nas, i mislim da ću već tamo oko 70. oblačit cipele i put kladionice po isplatu

I dalje optimist na Coppi, posljednji put ako zajebu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

J
Može biti kakav god travnjak, ali ovdje u Zg kiša lije od ranoga jutra i prognoza je prestanak tek oko 21 sat tako da mislim da je i odigravanje utakmice vrlo upitno

Quote from: Jeki2 on 05.10.2025, 10:17
Može biti kakav god travnjak, ali ovdje u Zg kiša lije od ranoga jutra i prognoza je prestanak tek oko 21 sat tako da mislim da je i odigravanje utakmice vrlo upitno
Zavisi koju prognozu pratiš. Meni jedna pokazuje od 16h slaba kišica a druga da će padati ali ne kao trenutno.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Gorica je jedina ekipa u HNLu (uz nas), koja nema krila. Jedino je Vrzic vrijedan spomena, ali on vise u sredini igra.
Igraju 352 jer nemaju krila. Čabraja i Trontelj su wingbekovi.

Danas pobjeda Rijeke..

Biti će čista rapsodija Menala..

Navijači će pjevati "dajte Barcu da se igramo" .

S
Mene je strah neregularnih uvjeta zbog jake kiše, pa da nam to posluži kao izgovor u, ne daj Bože, porazu.

Pa jebemmu... znaš da će doći taj dan; šugavo vrijeme i preskakanje igre. Tko ti je kriv što nemaš dovoljno bodova...

K
Ima iznenađenje u sastavu, naravno da nisam stigao promjeniti u coppi

K
Quote from: Kostrena on 05.10.2025, 13:44Ima iznenađenje u sastavu, naravno da nisam stigao promjeniti u coppi

di su sastavi?

K
Zloma, Radelja, Chop, Petrovič, Fruk. Lasisckas , Thaqi, Damtas, Bogojevič,Majstorović, Husić

L
Zloma, lasickas, majstor, radelja, Husić, dantas, Petrović, bogojević, thaqi, Fruk, čop