SHNL , 9. Kolo, 05.10.2025. , 15:45h, Gorica - Rijeka

Started by ispod stijena, 03.10.2025, 18:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Da vidimo tog mladića.
Ajmo Rijeka

K
Janković konačno klupa, pa nek se duri i dalje i sanja milijune

K
Thaqi i ne mora nista napravit... Vec mi je bolje nego da je on nego janko

Ne može se reći da ne pokušava. I kad se sjetim da bi svi hrvatski treneri redom danas opet započeli s istih 4231, mi se ipak malo povraća kad vidim promjenu sustava, par rotacija i Thaqija od prve. Od mene palac gore, dosta mi je juniora koji su u kadru po 2-3 godine, upišu pol sata svake prijestupne i onda sa 23 odlaze u Šibenik.

Valjda ovako?

Zlomislić
Majstorović - Radeljić - Husić
Bogojević - Petrovič - Dantas - Lasickas
Thaqi - Fruk
Čop
#navodninavijač

T
Quote from: TIR on 05.10.2025, 14:36Ne može se reći da ne pokušava. I kad se sjetim da bi svi hrvatski treneri redom danas opet započeli s istih 4231, mi se ipak malo povraća kad vidim promjenu sustava, par rotacija i Thaqija od prve. Od mene palac gore, dosta mi je juniora koji su u kadru po 2-3 godine, upišu pol sata svake prijestupne i onda sa 23 odlaze u Šibenik.

Valjda ovako?

Zlomislić
Majstorović - Radeljić - Husić
Bogojević - Petrovič - Dantas - Lasickas
Thaqi - Fruk
Čop

Obrni samo strane bogija i Lasickasa

M
Mislim da VS nema fiksni format, u obrani jedna formacija u obrani druga.
Mislim da će se više dizat Bogi više dizat gore u vezu za vrijeme napada, a u obrani vraćati u liniju sa 4 da se dobije višak igrača u finišu akcija.
Ma samo da pobijede.

D
Ima jaja frajer..kapa dole..samo nek mu i vrati

A
Pogodio sam 9 na copi. Imam Oreca( Husic igra) i imam AMJ(Cop igra). Za Thaqija sam dobio dojavu malo prije isteka al sam stigao promijenit, nisam sam došao na tu ideju da budem iskren

D
Bas me zanima taj mali..neki vicu talent neki nije za Ri.
Danas bi moglo biti ubacaja, pa ce valjda i cop do lopte

D
Quote from: deo123 on 05.10.2025, 14:49Ima jaja frajer..kapa dole..samo nek mu i vrati
Ima jaja da samo je pegula jer evo danas je vrijeme takvo i teren da vise odgovara Gorici nego nama
Jebiga kad si los onda svaka sitnica znaci

V
Viktoru palac gore i sta god da se desi odrijesene ruke na zimu

K
Quote from: DirkVanHoojidonk on 05.10.2025, 15:06
Quote from: deo123 on 05.10.2025, 14:49Ima jaja frajer..kapa dole..samo nek mu i vrati
Ima jaja da samo je pegula jer evo danas je vrijeme takvo i teren da vise odgovara Gorici nego nama
Jebiga kad si los onda svaka sitnica znaci

Teren je nov i trenutno bolji od ovog na Rujevici? Sta drobite za teren

I

D
Quote from: Igor on 05.10.2025, 15:09Za 4,99. Čop ?
A nakon Adjeija u Aremniji i tocno 0 izborenih lopti... ono ima izbor sta god odaberes sigurno ces pogrijesiti

C
Konačno su unutra neki igrači koji zaslužuju a van neki koji isto tako zaslužuju biti vani.A ima ih još za obje situacije.Ali malo po malo....