SHNL, 10. Kolo, 18.10.2025., 15:30h , Slaven Belupo - Rijeka

Started by ispod stijena, 16.10.2025, 21:17

Previous topic - Next topic

Ro-Ro, vMario87, Snjesko, Filipovix and 6 Guests are viewing this topic.

I
Zarezi su opet tu.
Idemo po još jednu pobjedu!

Z
Nadam se istom sastavu kao i protiv Gorice, jedino možda Oreča u prvu nekako ugurat.

Ova je tema otvorena prva pa ću se proliti po njoj.
Plitak potok!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: D2 on 17.10.2025, 08:07Ova je tema otvorena prva pa ću se proliti po njoj.
Plitak potok!

U to ime, po Snowcrash poučku, ja moju temu, otvorenu sinoć kad sam mislio da vidim duplo, brišem con tutti gusti.

A ovdje dodajem, da ne ispadne još jedna čista zajebancija - neki dan me jedan prijatelj oduševio. Valjda ga je raspizdio prevelik koeficijent ( 80 ! ) u nekoj kladari na Rijeku. Kategorija "pobjednik"... valjda HNL-a... prvak. Ne kužim iz kopije listića, ali siguran sam da je to. I tako frend mi odigrao na Rijeku šampiona i počeo sam vjerovati. Možda uplatim i ja.

Z
Quote from: SandroB on 17.10.2025, 14:25
Quote from: D2 on 17.10.2025, 08:07Ova je tema otvorena prva pa ću se proliti po njoj.
Plitak potok!

U to ime, po Snowcrash poučku, ja moju temu, otvorenu sinoć kad sam mislio da vidim duplo, brišem con tutti gusti.

A ovdje dodajem, da ne ispadne još jedna čista zajebancija - neki dan me jedan prijatelj oduševio. Valjda ga je raspizdio prevelik koeficijent ( 80 ! ) u nekoj kladari na Rijeku. Kategorija "pobjednik"... valjda HNL-a... prvak. Ne kužim iz kopije listića, ali siguran sam da je to. I tako frend mi odigrao na Rijeku šampiona i počeo sam vjerovati. Možda uplatim i ja.
Kako je moj prijatelj rekao.... Kapot.....

M
Ajmo,VS rješava poucak Slaven

Malo po malo.

Pobjede liječe rane i dobre su za atmosferu.

T
Očekivana prva postava:

Zloma
         Husić Majstor Rade
Oreč  Petrovič  Dantas  Lasickas
                       Fruk
     Thaqi/Menalo  Adjei

O
Quote from: ispod stijena on 16.10.2025, 21:17Zarezi su opet tu.
Idemo po još jednu pobjedu!

Pod uvjetom da ne igra Devetak, a treba igrati Radeljić, i s 3 iza s wing brkovima s Bogijem ili Orečom i Lasickasom, u protivnom gubimo ili neriješeno.
Imao je vremena valda je nešto uigrati

R

[/quote]

Ja sam to "riješio." Trebao sam ranije jer je prije Belupa kvota bila 100.................

D
Ovo bi morali dobiti da se prekorene psiha, idealno 2-3 razlike da decki osjete da mogu. Mislim da je Jankovic starter 100% obzirom da ne igra u tjednu.

K
Očekujem istu postavu ko protiv gorice, danas dobivamo 2,3-0

T

K

K
Ista postava, Lasi je na klupi jer je bio u repci. Ocekujem ga u nastavku tekme