KL 2. kolo, 23.10.2025. 18:45, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AC Sparta Prag(CZ)

Started by D2, 22.10.2025, 08:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Koliko ljudi ima iz UEFE i da nitko nije vidio da uvjeti nisu za igru , kreteni.

T
Zašto barem iz klupskih kanala ne možemo saznat jel se čeka nastavak sad ili su odustali i otkazuju

Šta onda s Osijekom u nedjelju? I to mora ići u drugi termin? Ma jbt, ja si isto krojim život po ovim pizdarijama.

Quote from: beetlebum on 23.10.2025, 19:17Šta onda s Osijekom u nedjelju? I to mora ići u drugi termin? Ma jbt, ja si isto krojim život po ovim pizdarijama.
Pa odgodit će valjda za ponedjeljak.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Mora bit min 48h medju utakmicama...jedino da stave sutra neku matineju.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Plan A, potop i magla upalio je: pridobili smo 23 sata za pripremit plan B.
Plan B: Potpuno prepuštanje posjeda lopte, 5-4-1 formacija parkirani autobus i izbijanje lopte čim dalje od naših 16.  ;D

1. Jpravo smo saznali da je cold rainy night at stoke mala beba  za nas

2. Besplatna ideja za fan shop: plavo bijele buce

T

Quote from: Orpat on 23.10.2025, 19:15Koliko ljudi ima iz UEFE i da nitko nije vidio da uvjeti nisu za igru , kreteni.
Mogli su pitati mene jer sam već napisao da će se utakmica teško odigrati jer sve sinopticke simulacije su davale veliku količinu kiše poslije 17 h.Poslušao sam sebe i ostao suh a sad mi javljaju frendovi da im je problem odlazak prema kući jer su na cestama šahte izbačene.
Volim grad koji teče

Prije 12min sportske

Kako neslužbeno doznajemo, riječki nogometaši žele nastaviti susret, ali gosti se protive tom zahtjevu i žele odgodu. Pričekat će se još dvadesetak minuta, teren će se pokušati dovesti u prihvatiljivo stanje, pa će se donijeti konačna odluka...

Pogled na radar Državnog hidrometeorološkog zavoda ne ulijeva povjerenje u nastavak susreta. Kiša bi trebala lijevati Kvarnerom do ranojutarnjih sati, a zanimljivo, ako bi se UEFA odlučila za odgodu susreta na neki drugi dan, bio to prvi takav slučaj za naše klubove u Europi...
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
2023 u kvalifikacijama za Euro 2024, utakmica Škotska protiv Gruziji - zbog jake kiše utakmica je prekinuta i nastavljena poslije 1 h i 40 min.
Ne postoji pravilo, sve je individualna procjena suca.

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.10.2025, 19:37Prije 12min sportske

Kako neslužbeno doznajemo, riječki nogometaši žele nastaviti susret, ali gosti se protive tom zahtjevu i žele odgodu. Pričekat će se još dvadesetak minuta, teren će se pokušati dovesti u prihvatiljivo stanje, pa će se donijeti konačna odluka...

Pogled na radar Državnog hidrometeorološkog zavoda ne ulijeva povjerenje u nastavak susreta. Kiša bi trebala lijevati Kvarnerom do ranojutarnjih sati, a zanimljivo, ako bi se UEFA odlučila za odgodu susreta na neki drugi dan, bio to prvi takav slučaj za naše klubove u Europi...

Češke čke čke.

Normalno da nasi inzistriaju da se igra po ovom kad su tu sanse 50-50