KL 2. kolo, 23.10.2025. 18:45, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AC Sparta Prag(CZ)

Started by D2, 22.10.2025, 08:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sudac Robert Jones trebao bi izaći na teren u 20 sati i donijeti odluku o nastavku dvoboja, a valja napomenuti kako se vremenske prilike nisu primjetno poboljšale. U slučaju odgode, postoji mogućnost kako će se dvoboj odigrati sutra s početkom u 15 sati.
alkoholom protiv droge

Z
Ova Sparta  mi je ko Kekova Rijeka.Imaju ta šablonska probijanja, nije komplkcirano, ali je uaavršeno i ponovit ce to 20 puta do kraja utakmice. Oni su meni favoriti za top 8.

D

S
Quote from: deo123 on 23.10.2025, 19:58Igrat ce se 99% lopta se uredno kotrlja.

Česi odbiju izić na teren i utakmica registrirana 3:0 za nas.  ;D

D

K

Kako otkrivaju informacije s Rujevice, drenaža terena napravila je čuda, te teren djeluje znatno bolje nego pred pola sata. A što se tiče najavljenog izlaska Jonesa na teren, engelskom sucu za sada ni traga ni glasa...
alkoholom protiv droge

Sportske: Kako otkrivaju informacije s Rujevice, drenaža terena napravila je čuda, te teren djeluje znatno bolje nego pred pola sata. A što se tiče najavljenog izlaska Jonesa na teren, engelskom sucu za sada ni traga ni glasa...
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Je li Arena popravila video link?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Sudac sigurno čeka 20.45, liga prvaka  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D

debili će na kraju staviti termin u 21 kao legitiman termin konferencijske lige... i nek se jebu jer sam otisao doma.

D
Ovo se odgadja samo ako cesi imaju nekog jebeno utjecajnog pa su se usrali

K
Ako se igra danas barem je voljni moment na nasoj strani, ovi nezele igrat.

Ajmoooooo