KL 2. kolo, 23.10.2025. 18:45, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AC Sparta Prag(CZ)

Started by D2, 22.10.2025, 08:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Otišla I malvazija do druge stanke.  ;D

#HvalaMiško
#navodninavijač

D
Pogledajte malo cehe kako igraju na zagrijavanju, vi koji ste ovdje.. koja to tocnost i brzina dodavanja..

F

S
Quote from: deo123 on 23.10.2025, 20:44Pogledajte malo cehe kako igraju na zagrijavanju, vi koji ste ovdje.. koja to tocnost i brzina dodavanja..

Bome, sad se ne može sakrit ni naša trkačka sprema (na 50% od Čeha), pa skupa s odigravanjima izgledaju kao vanzemaljci prema nama.

R
Nazalost nasi igraci znaju da nemaju nikakvih sansi protiv Ceha po suhom vremenu i dobrom terenu, zato i forsiraju da se odigra veceras, toliko smo kvalitetom inferiorniji izgleda..

Bome porazavajuca cinjenica da se mi toliko bojimo jednog osrednjeg europskog kluba, to samo pokazuje di se mi trenutno nalazimo.. tuzno :(

D
I eto jebene kise, bilo sve ok i sad opet val i kurac..po meni nece izdrzati teren..

_

Hmmm kad bi postojala barem neka služba koja se bavi vremenskom prognozom .....  :nisamja:
Ovo se moralo igrati sutra. Sve ostalo je cirkus. Za koga se igra!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

F
Bojim se nakon ove utakmice, u slucaju poraza, kakve će škuže tražiti ovaj puta naš trener.
Danas će mu biti lako : kiša, nenormalni uvijeti, sve šta smo planirali je palo u vodu, nikad nisam igrao u ovakvim uvijetima  , bla, bla, bla....
Nadam se da ćemo na guzove ipak nekako dobit

Rain alarm aplikacija i nema mjesta čuđenju što kiša pada  :bo:. Taman je prestala tamo negdje oko Padove  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z

I
Nije sanchez ni lud sto je u igru opet stavio igrace za koje mislimo da su otpisani s obzirom da ce onima koji ni inace ne znaju igrat ovakav teren ce bit najmanji hendikep

D

Arena i tehničke poteškoće  :neretljak:.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡