KL 2. kolo, 23.10.2025. 18:45, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AC Sparta Prag(CZ)

Started by D2, 22.10.2025, 08:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

C
Lincoln protiv kojeg svi upisuju naša 3 boda vodi Lecha na poluvremenu.

Cirkus od utakmice i jebanje navijaca u zdrav mozak!

Zalede nisam vidio s tribine kao ni gol, ali podrzavam vrijeme za donosnje odluke. Ovo bi se u HNLu pregledavalo 12 minuta.

Sta se mene tice neka pisu 0:0
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Quote from: D2 on 23.10.2025, 22:01
Quote from: Orpat on 23.10.2025, 21:56Realno bi se trebala ponoviti cijela utakmica, jer su cijelo vrijeme bili neregularni uvjeti.
Mislim da i ide ponovno cijela utakmica.

Msm da ne, nastavlja se grje se i stalo

Quote from: D2 on 23.10.2025, 22:01
Quote from: Orpat on 23.10.2025, 21:56Realno bi se trebala ponoviti cijela utakmica, jer su cijelo vrijeme bili neregularni uvjeti.
Mislim da i ide ponovno cijela utakmica.

Jok. Nastavlja se...

D
Nastavlja se

🔹 Prema pravilima UEFA-e (npr. iz "UEFA Regulations – Article 28: Abandoned Matches"):
Ako je utakmica prekinuta (npr. zbog nevremena) nakon što je već započela, tada se nastavlja od minute i rezultata u kojem je prekinuta, a ne igra iznova, osim ako UEFA izričito ne odluči drugačije.

Dakle:
👉 Ako je odigrano prvo poluvrijeme, a utakmica je prekinuta u poluvremenu ili početkom drugog dijela — sutradan se nastavlja drugim poluvremenom, od iste minute, s istim rezultatom i istim uvjetima (broj igrača, kartoni itd.).

⚠️ Iznimka:
Ako je do prekida došlo prije nego što je proteklo manje od 45 minuta, a okolnosti onemogućuju nastavak, UEFA može odlučiti da se utakmica ponovi od početka — ali to je rijetko i posebno odobreno.

S
Penso positivo
Ako današnje sinhronizirano utapljanje gledamo ne samo kao ružnoću izvana, nego zavirimo u karakter, imali smo rijetku priliku vidjet u usporenom filmu, kakvu igru oni uvježbavaju na treninzima. Jedino da je i u idealnim uvjetima sve skupa još uvijek u usporenom filmu.
Zato je dobro da su bili ovakvi uvjeti odigravanja. Vidjeli smo da se, u svojim granicama, mogu i žele borit, i da su barem 45 min potopa, više vjerovali u pobjedu.

Da je duje strukan sudio davno bi utakmica bila zavrsena....

S
Quote from: duke on 23.10.2025, 22:12Nastavlja se

🔹 Prema pravilima UEFA-e (npr. iz "UEFA Regulations – Article 28: Abandoned Matches"):
Ako je utakmica prekinuta (npr. zbog nevremena) nakon što je već započela, tada se nastavlja od minute i rezultata u kojem je prekinuta, a ne igra iznova, osim ako UEFA izričito ne odluči drugačije.

Dakle:
👉 Ako je odigrano prvo poluvrijeme, a utakmica je prekinuta u poluvremenu ili početkom drugog dijela — sutradan se nastavlja drugim poluvremenom, od iste minute, s istim rezultatom i istim uvjetima (broj igrača, kartoni itd.).

⚠️ Iznimka:
Ako je do prekida došlo prije nego što je proteklo manje od 45 minuta, a okolnosti onemogućuju nastavak, UEFA može odlučiti da se utakmica ponovi od početka — ali to je rijetko i posebno odobreno.

Šteta da nije pustio još do 60 minute, ali apsolutno voda na naš mlin. Sutra treba trčat i dat sve od sebe samo 45 minuta.  ;D

K
Quote from: Snowcrash on 23.10.2025, 22:22Šteta da nije pustio još do 60 minute, ali apsolutno voda na naš mlin. Sutra treba trčat i dat sve od sebe samo 45 minuta.  ;D

Zašto do 60. minute? Da nam ostane još samo 30 min?
Ako aludiraš da se utakmica registrira postojećim rezultatom , mislim da je za to potrebno 80% vremena. Tj. do 72. minute.

K
ne vidim nacin na koji ih mozemo dobiti u normalnim uvjetima  :neretljak:

K
čekaj

znači sutra od 15 do 15:45
i znaci moze protiv osijeka u 16h

hahaha

D
Sad ovako bez da me jebe vjetar kisa i sve ostalo..

Sancho je digao ndokita iz mrtvih, odlican je bio. Fruk je u vaterpolu pokazao da je bog nogometa. Orec je bio najlosiji. Majstorovic pokazao da ima jaja od 20 kila. Thaqi mali ima lijevu i desnu i muda celicna, imamo strasnog igraca u nastajanju.Sve u svemu po meni pogodak sastav obzirom na uvjete. Drzi se sanco svojega da jma 20 igraca i ne jebe..samo neka izdrzi

Ekipi koja je busila teren 45 min po onom potopu spomenik treba dici. Kapa do poda..

K
Quote from: korner on 23.10.2025, 22:35čekaj

znači sutra od 15 do 15:45
i znaci moze protiv osijeka u 16h

hahaha

Sparta igra isto u nedjelju i to u 1530

Tako da morat ce bit barem 14:00

S
Quote from: Snowcrash on 23.10.2025, 22:16Penso positivo
Ako današnje sinhronizirano utapljanje gledamo ne samo kao ružnoću izvana, nego zavirimo u karakter, imali smo rijetku priliku vidjet u usporenom filmu, kakvu igru oni uvježbavaju na treninzima. Jedino da je i u idealnim uvjetima sve skupa još uvijek u usporenom filmu.
Zato je dobro da su bili ovakvi uvjeti odigravanja. Vidjeli smo da se, u svojim granicama, mogu i žele borit, i da su barem 45 min potopa, više vjerovali u pobjedu.

Uvijek prihvaćam pozitivne misli, ali mislim da je ova prezentacija po ovakvom terenu, uključujući i kontekst (jakog) protivnika - potpuno irelevantna za bilo kakav pogled u našu budućnost.

Aek larnaca vodi crystal palace u engleskoj :svakacast:  :svakacast: