KL 2. kolo, 23.10.2025. 18:45, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AC Sparta Prag(CZ)

Started by D2, 22.10.2025, 08:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Kostrena on 24.10.2025, 17:19Menalo nije od nikog bolji, ni od samog sebe

;D
ali je toliko brz da ponekad prestigne samoga sebe

Bravo Rijeka

K
Quote from: DirkVanHoojidonk on 24.10.2025, 17:07A za dodatni upgrade u buducnosti mislim da Misko treba sjest sa Barom i dogovorit Rieru iz Celja
Nesto veca lova, upgrade lige i uvjeta, dok ga ne ugrabi neki veci klub

Nazalost njega gledati necemo

Z

Ono sto me veseli je da (izgleda) nakon godina i godina opet imamo golgetera.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

T
Eto nismo mi tolko losi nego nam je pauza između poluvremena prekratka.

Z
Da DAA mora i je naša prva špica... sad da vidimo tko će ga mjenjati...

Z
Ne vjeruje Sanchez zamjenama. To ga razumijem 100%. Na klupi ima 2 i pol igrača.
Hvala Darko.

Daj ljudi urazumite se i prestanite prozivat jedni druge, koji vam je? :sta:

Odlična pobjeda, realan rezultat po meni negdje između 1:2 pa do 2:3. Sparta je bila konkretnija za gol (osim u udarcu) sinoć i danas, ali koliko je stvar samopouzdanja se vidi i po tome što nisu došli do šesnaesterca nakon što smo poveli. Glava je čudo.

Nadam se nastavku protiv Osijeka.
#navodninavijač

B

M
Duel igra škurog je na strasnoj razini. Čak i mogu razumjeti da je cop počeo jučer, ali nadam se da se napokon zacementirala udarca špica.

F

C
Pobjeda je super,od pobjede ne može bolje ali daleko je ovo od toga kako treba izgledati.Danas ja bi rekao prava Rijekina pobjeda.Istrpili što treba pa zabili.Tipična Rijekina pobjeda.Sparta je bolja ekipa to je jasno ali Rijeka se vratila.Doma je ko poskok u svom gnijezdu.

I
Postava jučer super obzirom na vremenske uvjete.

Danas isto logično odmah skinuo malog crnog jer se izmjena na poluvremenu ne broji.

Visili smo jedno vrijeme, loše zatvarali desnu stranu.

Onda pravovremene i odlične izmjene i od tog trenutka nam nisu napravili ništa.

Mali Taqui je još junior, fali mu fizike, ušao je Menalo i odlično odradio. Često je pljuvacine po tom Menalu.
On je meni za ući ovako sa klupe odlična opcija i jedini uz Fruka koji ima onaj "neki potez vise". Šteta da nije konkretizirao nešto od onih ulazaka sa lijeva.

Dantas donio mirnoću. Njegova možda i najbolja utkmica.
Mali crni je super napao prvu stativu i otpratio akciju uz to zna odgoditi, sto nismo dugo imali taj slučaj kod napadača.
Majstoroviceva odlična lopta za Oreca, ovaj se opet podmetnuo i uspio izboriti za korak, mali super ispratio i to je to.
Fruka neću ni spominjati . On je i jučer u onim uvjetima pokazao da je klasa vise u odnosu na sva 22 igrača u polju.

Sve u svemu.
Jako sam zadovoljan rezultatom.
Ponosan na ono kako su jučer odigrali vaterpolo.
I odlično je i ASDA odradio svoju dionicu i u pripremi i u vodjenju.
Šteta da nema nekog Djouahre i ovom rasporedu kad radimo širinu.
Super bi bio u 1 na 1 situacijama.
Uglavnom. U igri amo za euro proljece.
Super!

I
Pohvale danas po meni najviše zaslužuje Ante Majstorović, koliko je duela osvojio, odmah pokazao muda kad bio prekid kod kornera...gospodin ratnik

_
Ljudi, znam da je tek 10. mjesec, a već se proživilo svega, prodaja/neprodaja, Đalović/neĐalović, ispodprosječan prijelazni rok itd. i živci su svima načeti, ali ovaj s oproštenjem tovarluk u kojem dio forumaša prije utakmice fura totalnu depresivnu spiku samo da bi odmah poslije prešao u euforiju, a dio iste sekunde po finišu kreće prozivati imenom forumaše koji su bili skeptičniji prije utakmice da bi sad dokazali svoju naknadnu pamet nam stvarno ne ide na ponos nego na sramotu, poslije ovako velike pobjede dapače.

Inače po meni ključne točke:

- Fruk odigrao na razini na kojoj ovakve utakmice mora odigrati igrač koji ima aspiracije napraviti veliku karijeru, najmirniji i najlucidniji kad najviše gori
- Majstorović najbolja tekma sezona, u stilu prošlogodišnjeg Majstora, fizička i karakterna gromada
- DAA tri za redom, Osijek mu stiže kao naručen da trpa dok je vruć, mora igrati svaku
- Thaqi imponira jednostavnošću kojom dečko igra tek treću seniorsku utakmicu u životu i prvu europsku, još kad stignu mišići koji mu fale da iznese tzv. 50:50 duele s iskusnijim bekovima kao danas i kad još malo iskustva uđe u noge, višemilijunski igrač, to da je izvađen iz naftalina pored Gabija, Butića, Menala i ergele naših vrsnih krila je za otvoriti temu samu za sebe

Još bitnije od individualnog učinka, momčadski smo izgledali najbolje do sad i najbolje od PAOKa doma koja je usporediva utakmica s ovom, samo što se ova broji kao pojedinačna pobjeda i puno više znači, nismo se usrali i naziru se konture smislene igre.

Vjerujmo tom je*enom procesu, drugo nam ne preostaje...