KL 2. kolo, 23.10.2025. 18:45, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AC Sparta Prag(CZ)

Started by D2, 22.10.2025, 08:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

..majstor  :bo:  :bo:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

R

Lijep i neocekivan skalp. Za povijest.
Probat se malo uzdignut u HNL-u i ne zajebat ovo danas ostvareno protiv Gibraltaraca.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Quote from: robil on 24.10.2025, 18:53Anti treba dat traku

Škakljiva situacija. Zlomislić ima problema sa samopouzdanjem, skidanjem kapetanske ga još više ideš dotući.

Ali da, Majstorović je skoro pa jedini u kadru za kojeg bi se mogao kladiti da će ostati tu još 2 godine i biti prvotimac. Danas odličan, iako se vidi koliko je on spor, ali od toga pati i većina ekipe.
#navodninavijač

K

Znaju svi da je Ante kapetan, ali ovako imas dva igrača za pritisak sudcu...

S
Zlomislic je definitivno u krizi. Pogotovo kod svakog prekida potice nervozu,Ali par dobrih rezultata I sve ce doci na svoje.

Quote from: TIR on 24.10.2025, 19:14

Škakljiva situacija. Zlomislić ima problema sa samopouzdanjem, skidanjem kapetanske ga još više ideš dotući.

Ali da, Majstorović je skoro pa jedini u kadru za kojeg bi se mogao kladiti da će ostati tu još 2 godine i biti prvotimac. Danas odličan, iako se vidi koliko je on spor, ali od toga pati i većina ekipe.

Spor je sinonim za HNL
SPORTSKI ODLAZI!

M
Ja ću napisati samo da sam sretan jer će se i igrači dignut i dobit samopouzdanja i sve lakše igrati s manje opterećenja i slobodnije.
Sve ostalo isto ko i ispod stijena da ne bude da kopiram čovjeka.

A
Tocno se vidi koliko SVIMA fali samopouzdanja.
Kod nicijih loptu, gdje bi prije krenuli i pocistili, sada cekaju gledaju, skoro pa puste protivnika da prvi dodje do nje, cak i onda kad su blizi.

Kad treba krenuti prema lopti, stanu preblizu pa se sudaraju.

Kada je situacija da imaju fore, poput Thaqija, malo uspore korak, kao da su u strahu sta dalje ako im se ukaze prilika.

Sta se Zlomislica tice, toliko kasni i krivo procjenjuje let lopte, da sam se danas prvi put zapitao da nema problema s vidom.
Kao da prekasno vidi loptu.

Ima tu stofa, ali im fali malo nabrijavanja i samopuzdanja da ih krene.

Jako vrijedna pobjeda, i zbog imena protivnika, i zbog psihološke barijere koju treba probiti, i zbog šansi za prolaz dalje, a i zbog 400.000 eura s kojima će se lakše disati. Kad pogledaš da ekipe kao što su Dinamo Kijev, Slovan i Rapid još nemaju ni boda, nije to baš trećerazredno natjecanje.

Treba biti pošten i reći da smo opasno visili prvu polovicu druge polovice utakmice, ali zadnjih 20 min je bilo jako dobro. A cijeli ovaj show s utakmicom u tri dijela i najvjernijima koji su ostali i došli na tribine će se dugo dugo pamtiti. Totalna euforija nakon gola DAA, mislim da je svima jedan kamen pao sa srca kad je sudac odsvirao kraj.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

K
Nitko ne komentira današnju predstavu Lasickasa? Pogotovo u prvih 20 minuta..
Latentna opasnost za gol. Naš gol.

K
Danas najbolji Fruk, ADU, Majs. Devetak super on je za ovakve tekme stvoren, za hnl po meni ipak lasi treba startat. I thaqi je čudo

S
Nevjerojatno mi je drago za DAA. Simpatičan, vrijedan i očito sposoban dečko. Živio sam u strahu da će doživjeti dolazak na naše pašnjake tragikomično i da će polako tonuti. Ovaj gol velikom protivniku u Euro utakmici, pa još jedini, pobjedonosni... pa još prepuni mediji tebe uz pohvale na svakom koraku.... nadam se da je konačno sretan što je tu i da njegovo pravo vrijeme tek dolazi.

I
Vozio se busom u zgb i nakon 15 minuta ugasio maxtv...od straha.. poslije u 5 provirio na ner i voila. Pogledo poslije sve... visili smo ali zadnjih 20 mimuta kekovski, agresija, druge lopte. Toni majstor, ali MAJSTOR majstorski. I sanchez izvadio ruke iz džepova i požutio😆. Bravo svima

Koliko sam ja skužio,a možda i griješim ,Ante i je u neku vrstu  kapetan jer postoji pravilo ukoliko je golman službeno kapetan onda se odredi igrač iz polja koji ima "privilegiju" da nekažnjeno razgovara sa sucem. Jučer je ovaj pozvao kapetana Sparte i Majstora oko dogovora o prekidu, pa je tek poslije došao Zloma, a u još nekim situacijama je komunicirao sa Majstorom.