KL 2. kolo, 23.10.2025. 18:45, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AC Sparta Prag(CZ)

Started by D2, 22.10.2025, 08:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z

K
Quote from: Zelko Maler on 24.10.2025, 11:12Što se današnje utakmice tiče, kad završi, obadvije strane, s obzirom kako završi utakmica, se imaju pravo žalit zbog UEFE i engleskog klauna. Iz mnogo razloga, da sad ne nabrajam.

UEFA ce uciniti nista...
A vjerujem da je neko iznad suca rekao igramo ili ne igramo  :bo:

Z
Quote from: KadOkrenemSe on 24.10.2025, 11:15
Quote from: Zelko Maler on 24.10.2025, 11:12Što se današnje utakmice tiče, kad završi, obadvije strane, s obzirom kako završi utakmica, se imaju pravo žalit zbog UEFE i engleskog klauna. Iz mnogo razloga, da sad ne nabrajam.

UEFA ce uciniti nista...
A vjerujem da je neko iznad suca rekao igramo ili ne igramo  :bo:

ma jasno, samo sam htio ukazati da su napravili ogorman cirkus i da poražena strana danas ima potpuno pravo jebati majku svima.

Uopce ne sumnjam da imas sve pravno razradjeno, da.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
Quote from: Boy1da on 24.10.2025, 11:26

ne slažeš se da ukoliko danas izgubimo je napravljen veliki cirkus od ove utakmice?
Nikakve pravne razloge nemam niti ih ima klub za bilokakve žalbe, pišem zdravorazumski.

S
Quote from: ričan on 23.10.2025, 23:05Samo smo trebali česima poklonit luftmadrace..... daž, puhalo je.... do Otranta se ne bi fermali.
I još jedna misao, ovih naknadnih 33 minute prvog poluvremena su neko novo Belišće. Ući će u legendu. Svaka čast svima koji su ostali.

Svaka čast za sintagmu "neko novo Belišće" !

Bojim se da bi to "neko novo Belišće" moglo postati navika, a ne legenda. Ako sjebemo ovu KL i usput gubimo bodove u HNL-u.
Ali, ajde... možda mi se danas oko 17h popravi raspoloženje...

A
Quote from: Deba on 24.10.2025, 11:06Pravila i hns :neretljak:
Neka utakmica danas završi u 16,50, do subote u 16,50 su 24 sata, te od subote 16,50 do nedjelje u 16,00 su 23 sata i 10 minuta.
Ukupno 47 sati i 10 minuta.
Još se pridoda micanje sata sa sub na nedjelju, ispada 48 sati i 10 minuta  :neretljak:

Ako je Sanco pametan  odmah ce uvesti DAA umjesto Copa.
Volim grad koji teče

Quote from: Zelko Maler on 24.10.2025, 11:27
Quote from: Boy1da on 24.10.2025, 11:26

ne slažeš se da ukoliko danas izgubimo je napravljen veliki cirkus od ove utakmice?
Nikakve pravne razloge nemam niti ih ima klub za bilokakve žalbe, pišem zdravorazumski.

Nije isto "ono sve jucer je shitshow" i "imamo osnovu za zalit se, i to vise njih".
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Posljedice od jučer
https://www.tportal.hr/sport/clanak/odgodena-utakmica-rijeke-i-osijeka-20251024

"No, Rijeka ipak ima jedan mali problem, a on je što bi već u nedjelju u 16 sati na Rujevicu trebao stići Osijek. Riječ je o derbiju 11. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, i koj je trebala biti u TV prijenosu na dva programa, MAXSportu 1 (MAXtv) i HTV-u 2.
Naravno, (i) TV obveze diktiraju tempo, ali razmišljalo se o regularnosti natjecanja, te o zdravlju igrača, pa je donešena odlukada se utakmica Rijeke i Osijeka igra u ponedjeljak. Točan termin se još dogovara.
A kako će se u ponedjeljak igrati i utamica Vukovara 1991 i Dinama, onda je i pomaknuta emisija Studio SHNL s nedjelje na ponedjeljak."
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Je li tko od povjesničara pronašao podatak je li se kad koja utakmica u LP, EL ili KL završila u petak?
Chat gpt nema pojma evo pretraživao je više puta i nije našao info, dva stabla u Amazoni su pala bez točne informacije.

https://www.bbc.com/sport/football/25312215

Meni je jedino ovo poznato i ostalo u pamćenju ali to se sa srijede na četvrtak prebacilo

K

I
Ajde se malo uvuć Sanchezu u glavu.
Kako će odraditi ovih 45 minuta?
Ne mislim da će odmah mijenjati osim ako netko nije ozlijeđen.
Utvrđene zamjene unaprijed (Adio Adio i Dantas) pa onda ovi koji će biti mijenjani u prvoj rundi da odrade svoj kratki dio u crvenom.
Isto, mislim da nebi bio nezadovoljan bodom pa će se možda malo i sjeckati igra i odugovlačiti.
Pred kraj, ako rezultat i dalje bude egal drugi dio zamjena. Možda Menalo i Bogi zbog brzine i kontre, a ako povedemo Gojak da nakrca sredinu.
I Vignato je opcija jer je jak na lopti i brz.
Ajde još netko neku teoriju. Brzo će utakmica.