SHNL 13. kolo: Varaždin - Rijeka, nedjelja 09.11.2025, 18:15h

Started by kreilach87, 07.11.2025, 07:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zaboravimo što se desilo jučer u Gibraltaru i okrenimo se nazad najdražem nam HNL-u.

Nadam se "dizanju iz pepela" i da ćemo se potući kako treba u Varaždinu, uzeti ta 3 boda i podignuti se malo na ljestvici.

@TIR ovaj put sam uspio biti prvi!!  :neretljak:

Z
nerješeno ili poraz nas vraća u sivilo iz kojeg smo se izvukli nakon Sparte. Sad smo opet počeli tonuti.
Kad smo zadnji put u Vž odigrali dobru utakmicu?
Čak ni presveti Đale nije nijednu od 3 utakmice gore uspio dobiti, sad se valjda očekuje od Victora hendikep.

Quote from: Zelko Maler on 07.11.2025, 07:41nerješeno ili poraz nas vraća u sivilo iz kojeg smo se izvukli nakon Sparte. Sad smo opet počeli tonuti.
Kad smo zadnji put u Vž odigrali dobru utakmicu?
Čak ni presveti Đale nije nijednu od 3 utakmice gore uspio dobiti, sad se valjda očekuje od Victora hendikep.
A dobro sad, moramo li odmah u totalno crnilo. Jučer su primadone i njihov veliki meštar parade zakazali ponajprije motivacijski. Smješno pričati o tome u profesionalnom svijetu nogometa, ali dokaz tome su zadnji trenuci na utakmici.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Bez Majstorovica zbog kartona i Radeljica zbog ozljede vjerojatno. Hoce li upasti Kitin? Ili ce mijenjat formaciju? Hoce li Lasickas na klasicnog beka?
Vjerujem da ce bit dosta promjena jer ovaj teren je sigurno uzeo danak. Moze li Fruk jos jednu utakmicu bez pauze u nizu?
Vjerujem da se vraca Jankovic u prvu (da nam je barem bio jucer na dispoziciji, bio bi zlata vrijedan).

Uglavnom, puno pitanja, a odgovori mi se nimalo ne sviđaju.

Z
Quote from: Snjesko on 07.11.2025, 09:55Bez Majstorovica zbog kartona i Radeljica zbog ozljede vjerojatno. Hoce li upasti Kitin? Ili ce mijenjat formaciju? Hoce li Lasickas na klasicnog beka?
Vjerujem da ce bit dosta promjena jer ovaj teren je sigurno uzeo danak. Moze li Fruk jos jednu utakmicu bez pauze u nizu?
Vjerujem da se vraca Jankovic u prvu (da nam je barem bio jucer na dispoziciji, bio bi zlata vrijedan).

Uglavnom, puno pitanja, a odgovori mi se nimalo ne sviđaju.

odgovori ti se ne sviđaju jer je DRS odgovoran za odgovore.

Janković bi morao ovo početi. Vrime je za uskrsnuće.

ofenzivno smo solidno pokriveni, čak i da Fruk ne može na raspolaganju su Vignato, Dantas, nadam se i Janković ( krila nema niti će ih bit)
Defanzivno smo u kurcu, ali raduje me vidjeti Kitina jednu.
Na klupi opet neće biti nikoga da uđe i zatvori utakmicu. ( krivac, čitaj prvu rečenicu)

Meni se odgovori sviđaju. Varaždin je bez Tavaresa, bez Mamuta, bez Mladenovskog. Nama se pak vraćaju Dantas i Janković, a vjerojatno i Radeljić. Dovoljno baruta.
#navodninavijač

Rijeka bez pobjede u Varaždinu od 25.11.2023. kada smo je bio 2:0 za nas te je gol zabio u toj utakmici zaboravljeni Banda (vrijeme je za prekid tog negativnog niza)  :neretljak:  :vijesti:
Forza Fiume ale!

Protiv Varaždina moramo dominirati i stvoriti 5 izrazitih šansi i valjda neće biti problema.
SPORTSKI ODLAZI!

A
Poslije takve utakmice u Gibraltaru bojim se opet poraza u VŽ. Ne ulijevaju mi nadu. Zloma kaže nisu imali motiva, Fruk da se pričalo tjedan dana o pristupu a na kraju nije bilo tako.... Znaci Miskovic im tako treba oduzet od place da će bit pravog pristupa uvjek i motiva

Nije njima dugo nitko j majku
Mislim da su svi preblagi prema igračima od trenera do Miška
Kad već kvalitete fali mnogima, da bar izvučeš tu grintu iz njih
SPORTSKI ODLAZI!

M
Kolo će zaključiti dvoboj Varaždina i Rijeke, koji se igra u nedjelju u 18:45. Pravdu će dijeliti Dario Bel iz Osijeka, a VAR kontrolirati Ivan Vučković iz Zagreba.

Akumulirani žuti kartoni: 4
Ante Majstorović

Akumulirani žuti kartoni: 3
Luka Menalo

Akumulirani žuti kartoni: 2
Duje Čop
Amer Gojak
Niko Janković
Ante Matej Jurić
Justas Lasickas
Tiago Filipe Oliveira Dantas
Ante Oreč
Dejan Petrovič
Stjepan Radeljić
Dominik Thaqi

Ćekaj, u naslovu teme je termin utakmice 18.15, sad čitam 18.45. u moreplovčevom postu. Koja je info točna?

M
Quote from: bob marley on 08.11.2025, 09:22Ćekaj, u naslovu teme je termin utakmice 18.15, sad čitam 18.45. u moreplovčevom postu. Koja je info točna?

18:15

Radeljić je objavio na Instagramu pa očekujem da je oporavljen i da se vraća jači nego ikad

B
Vidim da si usko specijaliziran za jednog igraca, znas li jos nesto, npr radi li se na novom ugovoru 😀?