SHNL 13. kolo: Varaždin - Rijeka, nedjelja 09.11.2025, 18:15h

Started by kreilach87, 07.11.2025, 07:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Dobro je...rezultat je odlican jer gubimo 1-0 samo. Sve ostalo-horor...jbga Sancho koji k.. pa zar smo jos u fazi rotiranja da gledamo ko moze ko nemoze? To mu svi ovdje mozemo reci.
Menalo sramota za dres, da toliko los igrac moze biti u Rijeci i jos ga ganjamo svai prijelzani rok.
Thaqi treba na klupu  ne radi mu se nikakva usluga da ga stalno stavljas od prve i mjenjas na poluvremenu. Devetak se vratio u svoja stara izdanja  kikseva. A Lasickas na stoperu nznam odakle ideja.
4 zamjene poluvrijeme ocekujem.

P

K
Ako je ovo selekcija za otpis na zimu, pristajem

S
Realnost. Bez ijednog makar prosjecnog krila gdje drugi krpaju tu poziciju a nemogu ili neznaju to igrati. Osim Fruka svi ostali su u 10 deka tako da je nebitno tko igra od njih,a vecina je kvalitete da budem pristojan sredine hnl-a. Cekamo Darka da to jos vise ujebe na zimu I ljeto

S
Quote from: deo123 on 09.11.2025, 18:46Duje je najbolji na terenu danas...i mali thaqi..ostalo nula

Mali Thaqi im je dao loptu u noge za prvi gol. Jadna nam majka ako je takav najbolji.

D
Quote from: SandroB on 09.11.2025, 19:08
Quote from: deo123 on 09.11.2025, 18:46Duje je najbolji na terenu danas...i mali thaqi..ostalo nula

Mali Thaqi im je dao loptu u noge za prvi gol. Jadna nam majka ako je takav najbolji.

Po meni najviše oduzetih lopti je imao, najviše se trudi i ulazi hrabro u duele.. što ne mogu reci za bare 6 igrača na terenu..

S
Ja samo kažem - jadna nam majka ako je direktan krivac za njihov gol naš najbolji igrač.

Jurića na stopera na poluvremenu i Adjeija na lijevog beka

K
Quote from: Kostrena on 09.11.2025, 18:46Menalo, Čop, Devetak, Petrović su poluamateri i ne mogu bolje od ovog.
Tachi se isto ugasio ne donosi ništa i imamo to što imamo

Katastrofalni posao najnesposobnijeg sportskog direktora konacno dolazi na naplatu, sav talog se nakupio.

Mi uredno šutimo i dopuštamo da nam vulkanizer kroji sportsku politiku.

Titulu smo iskljucivo osvojili zbog igraca koje mu je doveo Jakirevic, pod sopicem je to isto bilo okej jer je sopic sam birao igrace (on je doveo Gojaka, Andrica, Pericu i Posavca, to znam provjereno).

Nakon sopica krece cirkus s Manevima, Jankovima, Doganima, Sijaricima i slicnima...

DRS ODLAZI NAJVECI KRIVAC ZA OVO STANJE

C
Quote from: Kostrena on 09.11.2025, 19:08Ako je ovo selekcija za otpis na zimu, pristajem
Selekciju bi Saša Matić već napravio.Neš ti selekcije.Što će Menalo sa 30 godina naučiti driblati?Kako se selekcija brzo pobrinula za neke a neki igraju pa igraju a za kurac.Selekcija moj kurac.

D
Ma iskreno ja ovo danas zamjeram i Sanchezu.. napravio je dobre stvari i zdrave pomake, ali ovo kad rotiras zadnju četvorku, to nema smisla. Husic se napokon digao, uigrao i to liči na nešto. Pa ne diraj stoperski par.. ako vec i nemas sad Majstora stavi Husica i Devetaka, ovaj terena nije vidio tjednima.. Menalo, to više ne znam kako bi objasnio, sadomazohizam?

K
Sopić nije želio nijednog od tih igrača, dapače, zbog Gojaka se posvađao sa upravom ali da DRS je najnesposobniji SD ikad u našem klubu.
Dobar je za druge stvari, gume i tako to, nogometne stvari nikako

I
Quote from: SandroB on 09.11.2025, 19:10Ja samo kažem - jadna nam majka ako je direktan krivac za njihov gol naš najbolji igrač.
Ja se ne bih složio da je on direktan krivac za gol. Da izgubio je loptu ali cijela obrana je reagirala ne amaterski, već vise od toga u svakoj fazi. Počevši sa loptom koja prolazi iza leđa, Zlomislića koji nepotrebno ide do ruba 16, pa do lopte koja prolazi cijeli šesnaesterac i naša 4 igrača, a Mamić prvi dolazi do lopte.

K
Quote from: Carlopago87 on 09.11.2025, 19:13
Quote from: Kostrena on 09.11.2025, 19:08Ako je ovo selekcija za otpis na zimu, pristajem
Selekciju bi Saša Matić već napravio.Neš ti selekcije.Što će Menalo sa 30 godina naučiti driblati?Kako se selekcija brzo pobrinula za neke a neki igraju pa igraju a za kurac.Selekcija moj kurac.

Selekcija u HNK Rijeci ne POSTOJI, dovode se dinamovi otpadci razno Gojaci Rukavine i Menalo.

Odnosno uopće se ne dovode igrači selektivno po formaciji i stilu kakvu uprava želi da rijeka igra.

'Najbolji primjer je ovaj prijelazni rok, igraš 4231, otišu ti KRILO I ŠESTICA, a ti ne dovedeš NIŠTA OD TOG?

Za to nisu krivi ni Đale ni Sanchez ni travnjak ni p.m.
Za to je kriva sportska politika koja je dana u ruke nesposobnjakoviću.

O
Quote from: deo123 on 09.11.2025, 19:09
Quote from: SandroB on 09.11.2025, 19:08

Po meni najviše oduzetih lopti je imao, najviše se trudi i ulazi hrabro u duele.. što ne mogu reci za bare 6 igrača na terenu..

Sve je to slabo i nedovoljno