SHNL 13. kolo: Varaždin - Rijeka, nedjelja 09.11.2025, 18:15h

Started by kreilach87, 07.11.2025, 07:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: tomyrijeka on 09.11.2025, 19:47Fulali ste temu 😁
Skužio, ali može proći. Kao mogli smo ostati bez Fruka za derbi  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

D
Jebem ti mater i uz nas ovako cotave,  ovaj varazdin kurca nije odigrao...ali kuuurca..sve sami odradimo...

S
Quote from: tomyrijeka on 09.11.2025, 19:47Fulali ste temu 😁

Pa i nismo... ne kužim zašto. Najdirektnija veza s HNL sezonom...

S
Quote from: SandroB on 09.11.2025, 19:21
Quote from: Spencer on 09.11.2025, 18:49Ostaju i dalje najveci favoriti, ne mislim da ih itko moze ugroziti, ali volim kad ih onako bahate spuste na zemlju. Svako dva dana naiđem na clanak o njihovoj ligi prvaka dogodine, vec sigurni prvaci po medijima.

Tovari iz najgorih dana kmecanja su mila majka za dinamovce nakon sto smo im uzeli jednu sezonu naslov, ne znam kako bi prezivjeli da ostanu i ovu bez trofeja.

Još vam nije jasno da oni bez najmanjeg ožiljka prežive svaku sezonu bez trofeja? Dapače... kreću u sve veća ulaganja, svake godine s realnim šansama da će im se konačno poklopiti. Meni se čini da ove sezone konačno hoće.

Oni kad flopnu, treći su. Mi kad flopnemo, na dnu smo. Ne bih se nikad mijenjao s njima, ali moramo priznati neke stvari. Nemojte mi samo sad zasoliti o njihovim nepravilnostima i muljavinama. Ne znam ništa o tome i ne zanima me. A ako im država dozvoljava milijunske dubioze, serimo po državi, a ne po njima. Jer vidim kako mi poštenjačine prolazimo kad se pokušamo izboriti za pravdu.
Cek ja pricam o Dinamu ti o Hajduku cini mi se  ;D vise nisam siguran.

B

F

F

C
Kad igraš ko baba 70 minuta onda ti se i lopta zamjeri...

Evo i ovog krkana sa svojim "topom"

Nije mi nedostajao uopce

A ovo smo stvarno morali bar jedan zabiti, ovi ne postoje

Kad Janković ovako opali... :jbg:

M
Sreću treba i zasluzit, ovakvi nerezonski šutevi jankovica kad radiš pritisak su za rezanje place

Da su starteri bili Vignato i DAA možda bi dobili. Dno dna. I ono najgore sada slijedi jebena reprezentativna stanka. Bzvz.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

F