SHNL 13. kolo: Varaždin - Rijeka, nedjelja 09.11.2025, 18:15h

Started by kreilach87, 07.11.2025, 07:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

C
Umjesto Majkića DRS će dovesti rezervnog golmana Jedinstva Bihać.Prestao sam davno sanjati da u klubu rade ljudi koji dišu za njega i misle o njemu kao npr.neki ovdje na forumu.Bar se nadam da nisam ja jedini bolestan.Nakon poraza jedva čekaš iduću utakmicu a sad je stanka jebena.

C
Quote from: Orpat on 09.11.2025, 21:12
Quote from: Zelko Maler on 09.11.2025, 21:06
Quote from: Orpat on 09.11.2025, 21:00
Quote from: istria bianco / blu on 09.11.2025, 20:52Čudna utakmica, čudan trener. Takvu dominaciju nisam siguran da u Varaždinu mogu napraviti ni režimski klubovi. Nekada smo sanjali da to Rijeka može na gostovanju. A opet, nisi uzeo ništa pa ispada da je bolje tko te pita. 30 udaraca, samo 3 u okvir govori o nekvaliteti igrača a ne o nesreći. Po meni Vignato mora igrati, svaki puta kada je igrao ili ušao mi smo dominirali. Nepotrebno miksanje u obrani i rezultat je izostao. No neka ruka trenera se vidi, ali me brine što uvijek spominje napredak, hebeš napredak ako nema pobjeda. Također, iz aviona se vidi da neki igrači igraju ispod svake razine motivacije, čitaj Fruk, Menalo, Radeljić, ne znam što je tome razlog.
Varaždin ima nekoliko zanimljivih igrača, ovaj Duvnjak ima samo 22 godine i savršeno bi došao umjesto Petroviča.

Latković je dobar i Ba njih treba dovesti samo treba lovu iskeširat za njih

Taj Latkovic samo nama zabija. Prosjecan igrac.
Za Ba je TIR dobro poentirao na mercato temi.
Iz Gorice su dovukli Ndokita i Rukavinu. Iz Istre Devetaka,to su sve bili među gorim igračima u tim ekipama i oni ih dovedu u Rijeku. Uzas.
Sijaric i Yankov su nekakve menadžerske usluge da ga jebes.

Nikoga iz HNL ne bi dovodio, a i nemamo love za ovo sto valja.

Nadam se da su s Majkicem sve razgovore obavili. To mora biti prvi dolazak.

Da Majkić će biti pojačanje
Majkić neće doći u Rijeku jer ga nitko neće nu tražiti.

Z
postali smo izrazito domaćinska ekpa. To je sindrom malih klubova i malih ekipa. Ne samo pod Sanchezom, to je i pod Đaletom bilo tako. Uvijek loša igra u gostima, kad je iznimka i odigraš dobro ko danas, opet ne uzmeš ništa.
Ovo da se igrali na Ruji bi završilo 3-1 za nas bez problema, također doma smo rastavili Osijek, siguran sam da bi na Opusu izgubili ili nerješeno.
Iako po meni to nije ni do Sancheza ni do Đaleta ni do bilo kojeg trenera nego do struke na katu kadroviranja ekipa raznim polugiračima.

I
Quote from: Zelko Maler on 09.11.2025, 21:17ono što mene živcira ko Sancheza je da ne vidi Fruka. On mora "osjetiti" kakvog igrača ima.
Naprimjer, kod režimskih, znalo se da se prime Livaju od prije 2 sezone i prime Petkovića od prije 3 sezone nije vadilo iz igre, ili ih se nije vadilo do šta ja znam 85. minute. Ili su bili do kraja pa makar se šetali po terenu.
Naravno, Fruk nije svaku na razini , ali pusti ga u igri. Ni iz čega može šansu napraviti.
Nemoj vaditi Fruka van ako gubiš.

Fruk da je danas ostao jos 5min u igri dobio bi cirveni.....

Quote from: Carlopago87 on 09.11.2025, 21:20Majkić neće doći u Rijeku jer ga nitko neće nu tražiti.

Nije los ni ovaj zamjenski golman Istre, sto je danas branio.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Quote from: Snjesko on 09.11.2025, 20:50Do zime cemo drzat gace i gledat Devetaka i povremeno Menala, jebiga, nema nam druge.

Ali, sto ako cemo ih gledat i iza zime?

Ima sigurno 6-7 igraca koji jednostavno nemaju sto radit kod nas. Minimalno.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Z
Netko je spomenuo Naisa, zabio 2 gola u petak za Aroucu. Sad je na 5 komada u 11 utakmica. Jebiga.

C
Trener i struka bi već sad trebali otstranit ove na koje se ne računa.Sijarić,Rukavina,Yankov....Tu je sve jasno.Kreilach?Di je on?

Z
Quote from: Carlopago87 on 09.11.2025, 21:41Trener i struka bi već sad trebali otstranit ove na koje se ne računa.Sijarić,Rukavina,Yankov....Tu je sve jasno.Kreilach?Di je on?
isto gdje i Škorić

A
Meni recimo jedna druga stvar nije jasna.
Vignato meni strasno baca na Naisa tehnicki, Dantas ima nogomet u malom prstu, zasto se nikada ne krene
            Cop - AA
Thaqi - Dantas- Frule - Vignato - Orec

B
Quote from: ArmadaZg on 09.11.2025, 21:53Meni recimo jedna druga stvar nije jasna.
Vignato meni strasno baca na Naisa tehnicki, Dantas ima nogomet u malom prstu, zasto se nikada ne krene
            Cop - AA

Za to treba neki Selahi umjesto Copa da cisti iza svih njih ili armirani beton od obrane.

Jbg imali smo i Selahija i Naisa ali lova za njihovo produženje suradnje je otišla za Yankova

Quote from: ArmadaZg on 09.11.2025, 21:53Meni recimo jedna druga stvar nije jasna.
            Cop - AA

Jer bi izgubili 7:3 s ovim sastavom.
#navodninavijač

R
Realno, da Varazdin nije rano poveo ili da smo mi kojim slucajem prvi zabili ne bi ni izbliza imali toliko udaraca niti bili tako dominantni kao danas. Varazdin se svjesno takticki povukao i pustao nam inicijativu i te neke poluprilike. Uostalom dokazalo se to i u prvoj utakmici gdje nas je Varazdin preokrenuo, a utakmica je bila ocajna s nase strane (s time da smo bili domacini!)

Ne vjerujem da cemo se boriti za opstanak, ali bome za Europu ce biti ove godine cupavo. Sve ekipe hnla su slicne kvalitete i jako osciliraju, trebat ce nam ocito puno srece na kraju kao i prosle godine jer neke posebne igre s ovim poluigracima necemo imati bez obzira ko nam je trener. Pogotovo jos ako i Fruk ode na zimu ne pise nam se dobro..

Quote from: Riplav on 09.11.2025, 23:05Ne vjerujem da cemo se boriti za opstanak, ali bome za Europu ce biti ove godine cupavo.

Jbg, loša selekcija. Umjesto premium montirane su kineske gume  :P.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

O
Nažalost već je počela borba za opstanak samo je 4 boda od zadnjega.