Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Boy1da on 04.02.2026, 12:00Nije tržnica nego Dauchew restač, ne. Tak meni veliju.

Ostao je dulje u restoranu "slagati menu" za slijedeći dan?  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ne, u ugostiteljskom restoranu je doslo do obracuna sadasnje, bivse i nesudjene.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 04.02.2026, 14:30Ne, u ugostiteljskom restoranu je doslo do obracuna sadasnje, bivse i nesudjene.

Sadašnje, bivše i nesuđene? Više od 2 žene u istom trenutku?  :neretljak:

2 su samo, samo se na svaku moze prikeljit bilo koji od ta 3 atributa.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
04.02.2026, 15:05 #1204 Last Edit: 04.02.2026, 15:07 by Zelko Maler
šefica TZ Grada Varaždina, Jelena Toth je u pitanju.

jebeni licemjer nije mogao staviti kondom. Glavno da prosipa domoljubne floskule  i dijeli narod.

Quote from: Zelko Maler on 04.02.2026, 15:05šefica TZ Grada Varaždina, Jelena Toth je u pitanju.

jebeni licemjer nije mogao staviti kondom. Glavno da prosipa domoljubne floskule  i dijeli narod.
Pa kakav bi to bio vjernik da koristi kontracepciju? Every sperm is sacred. 💪🏻

Malo mi je toplije oko srca što imamo moderne nacionalne heroje (čitaj: uspješne sportaše) kao ogledalo stanja u državi.

Luka Modrić, kao lik koji pod kletvom laže na sudu i mijenja iskaz, i biva uvjetno kažnjen na 8 mjeseci zbog porezne prijevare u Španjolskoj od 870 tisuća eura.
A sad i Zlatko Dalić, katolik i veliki vjernik s dvoje djece, jebe okolo. :nisamja:

Face svi do jednog.
#navodninavijač

I
Quote from: TIR on 04.02.2026, 19:18Malo mi je toplije oko srca što imamo moderne nacionalne heroje (čitaj: uspješne sportaše) kao ogledalo stanja u državi.

Luka Modrić, kao lik koji pod kletvom laže na sudu i mijenja iskaz, i biva uvjetno kažnjen na 8 mjeseci zbog porezne prijevare u Španjolskoj od 870 tisuća eura.
A sad i Zlatko Dalić, katolik i veliki vjernik s dvoje djece, jebe okolo. :nisamja:

Face svi do jednog.

Pa nije Luka lagao nego zaboravio.
A ovo za Dalića. A šta? Božja volja.

Quote from: TIR on 04.02.2026, 19:18Malo mi je toplije oko srca što imamo moderne nacionalne heroje (čitaj: uspješne sportaše) kao ogledalo stanja u državi.

Face svi do jednog.

Za naučiti da ne bi trebalo imati heroje uopće, pogotovo ne iz djelatnosti kojom se bavimo.

Đale dobio otkaz nakon 4 mjeseca

K

S
8 utakmica bez pobjede i 4. poraz zaredom. Prilično velikodušan kriterij za Turke.

D
očito mahanje rukama i nabrijavanje nije dobro proslo u Turskoj.
Sad će njegova sekta sljedbenika na Fb tražiti povratak.

I
Jbg. Nisu mu dali vremena.

A njemu osobno je pametnije da ode negdje odmoriti na pol godine da se stabilizira, ovako će mu  zdravlje nastradati