Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
07.04.2026, 08:30 #1260 Last Edit: 07.04.2026, 08:32 by Zelko Maler
Quote from: Istegnuće kralježnice on 06.04.2026, 19:54
Quote from: LenRi on 06.04.2026, 18:25Jakir se nije previše proslavio u Dinamu

Cime se tocno nije proslavio? Uzeo je naslov i pored one nase lude serije od koliko, 10 pobjeda? Takoder i kup. U situaciji gdje je cijelu sezonu u klubu bilo nevideno previranje i gdje je uprava vodila borbe medu sobom i gdje ga je jedna strana konstantno zeljela maknuti. I gdje je u konacnici usao u LP a kostao ga poraz od 9-2 od bayerna. Od bayerna od kojeg i atalanta pobere 7 komada na svom terenu. Ne znam sto je vise trebao napraviti da se proslavi.

ne volim jakira jer sam čuo dosta priča s kim i kakvim ljudima se po Sesvetama druži.
ali, dobar je trener. Jedan od rijetkih u Hrvatskoj ( jedini?) koji nije bio profi nogometaš na velikoj sceni, a da je daleko dospio ko trener.
ne treba smetnuti s uma ta utakmica Byern dinamo,  nije Bayern vodio 9:0 i onda dinamo dao 2 gola. mislim da je u nekom momentu utakmica bila 2:2 i mislim da je pri tom rezultatu dinamo imao veliku šansu za 3:2
dinamo nije tu utakmicu čak bio ni preloš

Guzonja je pravi Dinaroid, prototip hrvatskog ruralnog mudraca, sitne mudrolije, prava riječ u pravo vrijeme, ošini po prašini, institnkt za izabrat pravu stranu i poslije to koristit, mudro zboriti, birati riječi, s svakim lijepo s nikim iskreno....... da dobije posao u Fenerbahču i uspije preveslati Sadettina Sarana možda bi neki današnji Jakov Gotovac snimio operu po njemu
bljakić  ;D

Premještena rasprava o ex trenerima :)
#navodninavijač

Kek i Sanchez daleko ispred svih.
Usamljen na trecem mjestu Biscan.

Ostalo je sve u 5 deka.
Kao sto je receno Jakirovic kao sportski direktor TOP, kao trener nis posebno, ali PR mu je vrhunski.

Z
07.04.2026, 09:27 #1264 Last Edit: 07.04.2026, 09:29 by Zelko Maler
na dnu liste bi mi bili Tomić i Sopić.
obojica su imali po jednu meni jako dragu pobjedu ( Tomić kup na maksimiru 1:3) i Sopić protiv tovara 1:2 ( jedna od najdražih pobjeda Rijeke zadnjih nekoliko godina)
Rožman je ipak iznad njih zbog trofeja.
Bišćan na 3. mjestu kao što je rekao Snješko.
2. Đale
1. Kek

Sancheza ću ocjeniti 1.6.

jakira ne bih ocjenjivao. On je bio prekratko. Došao je kad smo bili u raspadu i digao nas. Dopeljao vrhunske igrače, ali nije imao sezonu od početka da bih ga mogao ocjeniti kad bi se borili za nešto. Nije se imao priliku boriti ni za prvenstvo ni za kup.

..imao je, ali je pobjegao..☕️..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

K
Quote from: waf on 07.04.2026, 09:51..imao je, ali je pobjegao..☕️..

Laži koje piše vukušić, nije pobjegao, nego je potpisao ugovors dinamom koji je platio klauzulu, jer mu drs nije dao novi bez otkupne klauzule kao sta mu je obecao. Kako bi ste se vi osjecali da vam neko na poslu obeca vecu placu, i onda vam ne da novi ugovor???

Malo manje po covjeku i gledajte siru sliku.

Ček ček, sad DRS odlučuje o ugovorima? Daj nemoj me, ja mislio on čitavo vrijeme pregovarao sa Miškom ;)
#navodninavijač

Je, i Mishko se slozio, ali toner...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

J
Gledajući "širu sliku" dva najgora trenera su bili sopa i biskan. Jedan je s najjačom ekipom ikad osvojio kurčinu i ostavio spaljenu zemlju iza sebe, a drugi je svojim bejzbol pripremama oborio rekord na svjetskoj razini po broju ozljeđenih igrača. Šira slika kaže da ni jedan nikad nije vodio klub duže u godinu dana što dovoljno govori o njima.
Kad bi ponovno zaposlili jednog od bivših trenera, rožmana i tomića bi lakše podnio nego ovu dvojicu šarlatana.

Kek i Đale su legende (bujol), a Viktor vjerojatno najstručniji trener kojeg smo imali (zajedno sa stožerom). Volio bi da i on zaradi status legende, ali iako za sad to još nije, nikako ne spada u grupu trenera iz prvog ulomka.

Quote from: kirac_87 on 07.04.2026, 10:20
Quote from: waf on 07.04.2026, 09:51..imao je, ali je pobjegao..☕️..
Laži koje piše vukušić, nije pobjegao, nego je potpisao ugovors dinamom koji je platio klauzulu, jer mu drs nije dao novi bez otkupne klauzule kao sta mu je obecao. Kako bi ste se vi osjecali da vam neko na poslu obeca vecu placu, i onda vam ne da novi ugovor???
Malo manje po covjeku i gledajte siru sliku.
Ajmo malo demistificirati tu "otkupnu klauzulu".
Otkupna klauzula je samo osigurač objema stranama. Ne znači da ako netko ima ugovornu klauzulu mora otići, ako se pojavi bilo koji kupac koji je nudi.
Da Jakir nije želio otići otkupna klauzula ne bi igrala ništa u cijeloj priči. Lik je napustio brod pred samu utakmicu.
I na stranu sve, tko je kome rekao i kada, ali posprdni Dinamov prijedlog da ga pustimo za badava, odnosno da cijena ostanka za jednu utakmicu protiv Lilla bude visina otkupne klauzule govori o tome kakav je Dinamov odnos bio.
Što se većeg ugovora tiče, više vjerujem priči kako si je preko BIH reprezentacije dizao cijenu nego da naši ne bi prije ili kasnije sjeli s njim i dogovorili nove uvjete kad bi to bilo potrebno i ako to zasluži. Njegov ugovor nije bio još ni na pol odrađen. Naravno da svi letimo za novcem, ali isto tako nije fair dizati si cijenu u firmi ucjenom da će ti drugi dati više. Odi onda drugdje bez ucjene. Druga je stvar ako kažeš odlučio sam otići drugdje za x dana mjeseci pa ti poslodavac ponudi ostanak uz bolji ugovor, ali sam si nabijati cijenu mašući tuđom ponudom nije fair. Neki će reći da je to jedno te isto, ali nije, nijanse su bitne.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

J
Jebe mi se kakav je jakir kao trener i kao čovjek. On je prema Rijeci ispao smeće i to je jedino relevantno za nas. Osim što je uteko s kupanja u maksimir, nećemo zaboravit i da je zvao pola ekipe i stručni stožer da mu se pridruže. Za mene taj čovjek kao da nikad nije bio u klubu, NE POSTOJI.

07.04.2026, 14:01 #1272 Last Edit: 07.04.2026, 14:04 by ri5gile
šira slika

......ništa, i dalje isto

ljudi dragi, on je došao u klub prije 6 mjeseci i potpisao ugovor s kojim je zadovljan ili ne, samo njegov odabir, nitko ga nije prisiljavao
to je s one "poslovne" strane
a s one naše strane, navijačke, koja je jedino bitna, on je najobičniji guzati šupak koji je mjesec dana nakon početka prvenstva i 3 dana prije PO eulige polizao jaje boletu Zvonimiru otišao u najgnjusniji klub u galaksiji koji se onda Rijeci kao pravom kmetu ponudio "sirotinju", da guzonja vodi utakmicu POa, da Zvonko uštedi i tih 100k, ta navada mu je ostala iz Juge, kada je zadnji puta bio u Dinamu, u vremenima kada se iz Rijeke gore išlo za kikiriki i jedno hvala.... s naše srane
pa da je Mišković sto puta kriv, da je ovaj pijun kojeg prozivate isto kriv, ništa ne mijenja na stvari šta je guzonja napravio, nema oprosta i mijenjanja mišljenja

Z
07.04.2026, 14:35 #1273 Last Edit: 07.04.2026, 14:37 by Zelko Maler
nikad neću zaboraviti to popodne kad je otišao.  To popodne je bilo riganje vatre i tu na forumu i uživo s ljudima s kojima sam bio. Taman sam bio na GO. Poslije pred večer dođem doma i slučajno upalim tv i taman na dnevniku prvi jakirov trening dinama i jakir u prvom planu. Ponašanje mu je bilo kao da mu je to 500. trening , već priprema utakmicu protiv idućeg protivnika, grli se s dinamovcima,  a ja si mislim bjt šta je ovo. Mi igramo protiv Lillea za nekoliko sati, a ovaj je u Zg. Nevjerojatno kako netko to može.

stari moj, dan danas te ne može ništa oprati zbog toga. Kakvi jebeni ugovori, klauzule i sve te gluposti.

Baš to...Možemo ovako s odmakom raspravljati o tome koliko igrača šampionske generacije je dovukao on, a koliko DRS. Ali to ne mijenja neke činjenice.

NASA je uz pomoć nedavno lansiranog Webb svemirskog teleskopa otkrila nova saznanja o nastanku svemira i njegovom širenju.
Uspjeli su dokazati da se svemir širi kako bi Jakirovićev Šupak uspio stati u njega.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...