Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zelko Maler on 17.10.2024, 09:40kad smo zadnji put dobili u petak na Kranjči?

Sutra 😉

K
Večeras u 21 na Tribini gost Sopić

Z
Quote from: IvyFiume on 17.10.2024, 20:22
Quote from: Zelko Maler on 17.10.2024, 09:40kad smo zadnji put dobili u petak na Kranjči?

Sutra 😉

agonija petka na kranjči se nastavlja.

K
Gledao Sopića ništa previše nije odao, samo da je bilo suza u svlačionici kad su dobili otkaz , šta znamo.
Falio je pravi napadač za naslov šta znamo također, nekoliko znakovitih izjava, sa trenerima koji ostaju u klubu koje klub nametne stožeru koji su nadzor.
I da su ga tjerali da Ilinković mora igrati, a ne igra ni sada.
Priču o Juncaju neću ni komentirati

Z
Victor Sanchez, trener Olimpije je ozbiljan kapacitet. Zamišljam si Đaleta sa Olimpijinim rosterom. Borili bi se za sredinu tablice.
Mislim da ko trener Olimpije nema neki jak ugovor i da bi ga čak i uz Miškovo škrtarenje mogli dopeljati.

D
Quote from: Kostrena on 25.10.2024, 00:01Gledao Sopića ništa previše nije odao, samo da je bilo suza u svlačionici kad su dobili otkaz , šta znamo.
Falio je pravi napadač za naslov šta znamo također, nekoliko znakovitih izjava, sa trenerima koji ostaju u klubu koje klub nametne stožeru koji su nadzor.
I da su ga tjerali da Ilinković mora igrati, a ne igra ni sada.
Priču o Juncaju neću ni komentirati

Gdje se to moze poslusati/pogledati?

Z

Quote from: Zelko Maler on 25.10.2024, 11:02

Baš dobar podcast sa Sopićem...
I vjerojatno se pola ekipe tu koja uvijek hejta Sopu ne slažu samom ali ko vas jeb...
:vijesti:  

Ono vama je draže sada gledati ovaj anti-nogomet koji igramo svaku tekmu, 
glavno je samo da trener Rijeke više nije "bahati" purger Sopić 🫣

V
Sve sta je sopa prezentirao u javnost prema navijacina Rijeke ja mu skudam kapu. Jedino nikad bas neku igru nije uspio napravit.
Uz dobrog trenera mislim da bi bio top izbornik

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 26.10.2024, 01:17Sve sta je sopa prezentirao u javnost prema navijacina Rijeke ja mu skudam kapu. Jedino nikad bas neku igru nije uspio napravit.
Uz dobrog trenera mislim da bi bio top izbornik

Meni jedina stvar koja mi je smetala od njega ko trenera, je bilo stavljanje Franje na klupu radi 5 golova Mirka Marića 🙄

M
Ma kod svakog ima nešto. Sa Franjom se trebalo radit i pričati, kao i sa svima na njihovim nedostacima. Kod nas je u napadu bila kronična količina nepoštivanja suigrača u boljoj poziciji. Ali bilo je i drugih stvari.
Pošto nisam unutra, nemogu pričati trebalo se i takve priče, možda se i radilo sve to,ali nisu usvojili.
Uglavnom mislim da treba biti kompletan skup kvaliteta, ne samo dobar motivator, već i psiholog, taktičar, oportunist, kockar.

Quote from: moreplovac on 26.10.2024, 04:48Ma kod svakog ima nešto. Sa Franjom se trebalo radit i pričati, kao i sa svima na njihovim nedostacima. Kod nas je u napadu bila kronična količina nepoštivanja suigrača u boljoj poziciji. Ali bilo je i drugih stvari.
Pošto nisam unutra, nemogu pričati trebalo se i takve priče, možda se i radilo sve to,ali nisu usvojili.
Uglavnom mislim da treba biti kompletan skup kvaliteta, ne samo dobar motivator, već i psiholog, taktičar, oportunist, kockar.

Zanimljivo, kako tek sada više nemamo uopće takvih ljudi u klubu da to obavljaju...

Ne može mene nitko uvjeriti da Đalović i Landeka mogu biti bilo što od toga našoj ekipi... Što se i vidi po igrama 🙄

A
Quote from: IvyFiume on 26.10.2024, 00:39
Quote from: Zelko Maler on 25.10.2024, 11:02

Baš dobar podcast sa Sopićem...
I vjerojatno se pola ekipe tu koja uvijek hejta Sopu ne slažu samom ali ko vas jeb...
:vijesti: 

Ono vama je draže sada gledati ovaj anti-nogomet koji igramo svaku tekmu,
glavno je samo da trener Rijeke više nije "bahati" purger Sopić 🫣

Uzmi si Sopica pa nek on tebe j....

K