Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
nadam se da nikakve.

O
Nekog ćemo morat dovest, ovo neće još dugo trajat.

Z
Quote from: Orpat on 10.08.2025, 11:48Nekog ćemo morat dovest, ovo neće još dugo trajat.

Novo rjesenje, ne mora nuzno biti stranac, ali najbolje neko izvan HNL.

Quote from: Arci1984 on 09.08.2025, 16:05Nemojte Bogohulit i vrijeđat vjernike!

Jel i Dalić bogohulio?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

D
Nemam mi para za Keka plus ima ugovor do ljeta sa Slo. Trenutno smo mi za manje ribe, Kek je klasa za ovo sta se u HNLu dogadja. Neki Zekic ili neki nas iz saudijske kome je dosta su realnost

A
Quote from: TIR on 09.08.2025, 16:23
Quote from: Arci1984 on 09.08.2025, 16:05Nemojte Bogohulit i vrijeđat vjernike!

Ništa od toga nije nijedno od toga.

Pa I ja sam vjernik. Možda ne hardcore, ali nisam ateist. No ne vjerujem da je Bog kroz uspjeh nogometne reprezentacije Hrvatske pomogao narodu da uspije. ???

Mislim zašto onda ne pomaže i kroz uspjehe klubova u europskim natjecanjima, tamo ispada da nas mrzi? Dalić je idiot kad puca od ponosa takve stvari izgovoriti javno.
Nisam se na tebe nadovezao

:neretljak:
#navodninavijač

K
https://www.transfermarkt.com/victor-sanchez/profil/trainer/17324

Kontakt postoji, ne znam dali može kod nas nešto napraviti, nije se osim u Olimpiji nigdje pokazao

S
Moja generacija pamti jednu njegovu "izdaju", pa sam siguran da bi mali broj navijača zagovarao njegov dolazak, ali...
čudilo me kako nikad u ozbiljnim kombinacijama nije bio Damir Milinović.

Bez obzira na mrlje iz prošlosti, definitivno je naš, a pratili su ga u startu trenerske karijere dobri rezultati. OK... ne u najvišem rangu, ali pokazivao je trenerski talent.

Quote from: Kostrena on 10.08.2025, 14:48https://www.transfermarkt.com/victor-sanchez/profil/trainer/17324

Kontakt postoji, ne znam dali može kod nas nešto napraviti, nije se osim u Olimpiji nigdje pokazao

Dao bog
Ovaj bi igru stvorio
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: Kostrena on 10.08.2025, 14:48https://www.transfermarkt.com/victor-sanchez/profil/trainer/17324

A sta se bojis, vidis da nasa struka odnosno DRS osobno prati i juniore Ludogoreca da ih dopelje za jedno 5-6 godina, pa kako onda da ne prati i nema spremnog trenera kad dodje vrijeme.

Jel Djale kapacitet? Ne. Govorio sam to i prije, cim je ustolicen, i mislio sam da je samo interim.

Ali me ubija ovo sto uvijek nadjemo nekog na kog se zakacimo kao da ce bit mesija. Fkn godinu dana se zaziva fkn trener Olimpije, za koga je velika vecina cula i vidila sta radi prvi put na dan utakmice s nama. I sad ce on biti The Shit. Ok, lijepo su nas izradili sa slabijim igracima. Kao i Shelbourne i Neretvanac i Sibenik. Ajmo onda dovest Milan Mbenga, Pozu i trenera Neretvanca.

Sve ovisi o planovima i nekoj makar srednjerocnoj strategiji (duljoj od 3-6 mjeseci), a mi takvu nemamo vec godinama, tako onda mozemo i tog Sancheza dovest, fuck it. Pa ga spedit za 9-12 mjeseci kad napravi nesta i upadne u rupu. Kao i Djaleta sta cemo. Kao sto smo i vecinu drugih.

Sve je to trla baba lan dok se ne ustroji neki sustav, rad i dugogodisnji plan. But then again, nitko to ni nema u HNLu, mozemo i mi glavinjat ko svi drugi, nismo ni mi za bogom kamenje bacali.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: TIR on 10.08.2025, 17:08https://www.telegram.hr/telesport/kolumne/tako-je-govorio-dalathustra/

Još malo o Dal'ću.

Ili si naš ili si protiv nas. Kada se pitamo zašto se još uvijek govori o podjelama, o partizanima i ustašama? Pa evo, Dalić se lijepo koristi tim podjelama. Ako ne voliš Thompsona onda si protiv Hrvatske. E pa jebi ga. Nije istina. Ima nas kojima je Thompson nebitan, koji ne volimo retoriku koju korisiti Dalić, a i dalje itekako marimo za društvo i državu u kojoj živimo.
Kao zastupa zajedništvo, a u biti promovira isključivost.
Mona.