Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: koma on 24.08.2025, 23:34Po ovom najgore, vjerojatno Zekić
Nije on mladi trener koji nije vodio samostalno.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Mijenjam ime za slobodu jednog forumaša  ;D

Teško da bi Butrović bio gori od  Đalovića
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Z
gotov je Đale, taman i da ne dobije otkaz danas-sutra, to je gotovo.
Izjava nakon utakmice ko psihopat,sav se trese, oči ko da 3 dana nije spavao, a šećer na kraju, žalio se na roster ( smrtni grijeh kod Miškovića)

A
Cekaj, kojeg Branka je ovaj htio, nije valjda onu budalu Ivankovica!?

R
Pomoćni trener u našoj najjačoj momčadi  ;D

Quote from: ArmadaZg on 24.08.2025, 23:46Cekaj, kojeg Branka je ovaj htio, nije valjda onu budalu Ivankovica!?
Nemoj tako, onaj Branko je profesor  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z

Đale i Miško, zadnji razgovor.

M
Quote from: Kostrena on 24.08.2025, 23:37Mijenjam ime za slobodu jednog forumaša  ;D

🤭🤭🤭🤭😅😅

K
Čekam da oslobode taoca ;D

M

Gledao sam pred par tjedana iz zajebancije slobodne HR trenere na tramsfermarktu pa mi je iskocila lanjska trenerica Dubrave. 37-38 godina.

Bili bi teska avangarda i mogli bi stampat merch "rijecke cke".

Win win.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Monarh on 24.08.2025, 23:28Ima li licencu ili će se DRS voditi kao trener? :bo:

DRS bi se trebao voditi kao predstavnik istarskog županijskog saveza. I nikako više.
Ako ameri preuzmu klub, a DRS ostane u njemu na bilo kojoj funkciji, džabe su krečili.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

M
Quote from: aahzinho on 25.08.2025, 07:20
Quote from: Monarh on 24.08.2025, 23:28Ima li licencu ili će se DRS voditi kao trener? :bo:

DRS bi se trebao voditi kao predstavnik istarskog županijskog saveza. I nikako više.
Ako ameri preuzmu klub, a DRS ostane u njemu na bilo kojoj funkciji, džabe su krečili.

Ja ne ocekujem da bi ga odmah spedili ca,ali vjerujem,a pogotovo Ameri vole to radit, sjest ce s njim objasnit Vision and Mission, onda ce dat ispred njega njihova ocekivanja i rok ispostave, minimalni rezultat i vremenski tok koji ce se pratiti. Nece se cekati katastrofa ako analiza pokazuje da vodi ka istoj,i tek onda ako on ne isporuci ili ne bude vodilo ka zadovoljavajucoj isporuci bit ce "hvala i dovidjorno" i"nemojte ca zamerit"(ovo je moj dodatak.