Treneri, bivši i oni budući

Started by D2, 07.04.2023, 20:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Vrijeme ce pokazati, ali bio nam je tiha patnja pred godinu dana, neznam zasto bi sad bili nezadovoljni.

Quote from: Kostrena on 26.08.2025, 18:35Šta kažete vi na potencijalnog novog trenera? Možda smo očekivali više?

Ehhh, sve ovisi iz kog razloga "Ameri inzistiraju na njemu". Ako gledas samo CV, osim lanjske sezone u Sloveniji, sve ostalo je bilo truć srać. Prije bih rekao da je ono lani bio outlier, ne pravilo.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

L
Da li netko zna zašto je otišao iz Olimpije?

V
Nemam pojma, meni se tesko rastat od đaleta zbog svega sta on nosi,ali da ga zaposle na neku drugu funkciju to bi mi bilo ok.
I volio bi da se nakon pocetnog vala engleza koje sigurno imaju duze u biljeznicama od zime okrenemo i hrvatima i pojacamo nasu skolu po mogucnosti
Btw dal netko zna dal je gajzler jos trener juniora ?

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 26.08.2025, 18:45Nemam pojma, meni se tesko rastat od đaleta zbog svega sta on nosi,ali da ga zaposle na neku drugu funkciju to bi mi bilo ok.
I volio bi da se nakon pocetnog vala engleza koje sigurno imaju duze u biljeznicama od zime okrenemo i hrvatima i pojacamo nasu skolu po mogucnosti
Btw dal netko zna dal je gajzler jos trener juniora ?

Je još je trener

Quote from: Krkan on 26.08.2025, 11:10Franko, Kramarić...
Namjerno ih nisam napisao, ovo su oni manje spominjani.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Maribor nam ne bi smio biti konkurencija. Em zbog europe, a i sad možemo i platiti više.

M
Quote from: Kostrena on 26.08.2025, 18:35Šta kažete vi na potencijalnog novog trenera? Možda smo očekivali više?

Mislim da znaju zašto ga dovode. Osim što je razbio nas neznam kakav je...ali vjv će mu ekipa odigrati koji dupli pas i koji trokut po utakmici ...što sad nije slučaj

S
Quote from: Kostrena on 26.08.2025, 17:36
Quote from: Kostrena on 10.08.2025, 14:48https://www.transfermarkt.com/victor-sanchez/profil/trainer/17324

Kontakt postoji, ne znam dali može kod nas nešto napraviti, nije se osim u Olimpiji nigdje pokazao
Rekli su mi da je dogovor s njim postignut, e sad ako se nešto ne izjalovi. Ameri da žele njega, Mišković je želio Čorluku, kada se klub ne bi prodao

Hvala mu na svemu od srca i priznajem mu najbolje i najsretnije godine kluba, ali ove "rupe u znanju" i opčinjenost kvazi-imenima sam mrzio kod Miškovića.

S
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 26.08.2025, 18:43Taj Španjolac mi je mokri san

Iako je to možda zbog kompleksa.

Meni još dan danas odzvanja Olimpija Olimpija..

Ovo?
https://www.youtube.com/watch?v=MRYIdrS_yAA&list=RDMRYIdrS_yAA&start_radio=1
Pa super je stvar...  :)

Z
27.08.2025, 09:24 #1060 Last Edit: 27.08.2025, 09:26 by Zelko Maler
Španjolac mi se cini odlican za mlade igrace, veselim se kako ce Thaqija poceti gurati u prvi plan. Đale nazaloat ne pokazuje da ima "crtu" za mlade.

Pricekajmo, da ne bi ipak prihvatio ponudu Maribora. Bio bi lud, mi mu nudimo europu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

J

K
Maribor mora platiti odštetu jer neki period ne smije u drugi SL klub 
Nije dobio otkaz nego je tražio bolji ugovor, nakon isteka strarog

K
Quote from: LenRi on 26.08.2025, 18:44Da li netko zna zašto je otišao iz Olimpije?

Po slovenskim medijima je trazio milion € godisnje i to na 3 godine ugovor :bo: