KL 4. kolo, 27.11.2025. 21:00, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AEK Larnaca (CYP)

Started by D2, 26.11.2025, 08:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.11.2025, 22:59Jbg, fale nam bodovi iz Gibraltara, šteta ako radi toga ne prezimimo.

Za proci dalje moras dobiti Celje doma.
Pa mozemo to valjda jebemu.

Noah i Gibraltar će presuditi, ukoliko se ne prođe. Jer, te dvije momčadi zajedno vrijede kao pola Aek -a. O Sparti ne treba pričati.
Ri Or Die

Nema se šta zamjeriti igracima i treneru jednostavno sitnice su utjecale da lopta ne udje u gol.
Volim grad koji teče

Eh koliko puta sam ove godine pomislio da nam je bar jedno krilo tipa Nais koje moze proc 1 na 1...

Sve u svemu, ja sam jako zadovoljan igrom i napretkom ove ekipe. Jos uvijek smo u fazi kad nam se nista ne odbija kako treba, ali doci ce opet i ta faza.

Moramo i hocemo dobit Celje, pa ce sve bit jos ljepse.

K
S ovom igrom, mi u najgorem slucaju uzimamo bod protiv celja i sparte i prolazimi kao 24.

Ovi jebivjetri ni sami ne znaju kako su izvukli bod danas. Po meni Husić na šestici izgleda u rangu Selahija.

Petroviča mogu slobodno prodat za 2 miliona eura kao šta je Gumar Sudar rekao da je neko tolko nudio za njega :bo:

Mene ne zanima i da smo na zimskoj pauzi osmi, ja ovom čovjeku vjerujem jer je od jednog velikog sranja koje su mu servirali Čulina i Gumar napravio ekipu koja igra po meni pravi nogomet.

I bili 5-6 u HNL-u, ovi će igrači vrijediti puno više jer ce se radi Sanchezovog nogometa puno bolje uklapati u europskim ekipama. Baturina je najbolji primjer kolko se nasi igraci pogube u takticki jacim ligama.

Dajte čovjeku prijelazni rok i to će biti super. 

I
Šteta što nismo dobili. Najbolja utakmica ove godine.

Generalno dobar pristup, jedine zamjerke da je maknuo Adua i uveo Copa. Zasto pobogu.

I Lasickas, prilicno los na terenu i mislim da je transfer bio losa procjena. Dobar je bio u Istri prosle sezone, ali max za sredinu tabelice. Igra u Europi jako tesko.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Igra odlična, realizacija nikakva. Niš nije htjelo u gol, a i često bi se spetljali ili napravili nekakvu greškicu kod pripreme za šut.
A i AEK se dobro branio i imao raspoloženog golmana.

Koji puta ne ide iako većinu toga napraviš kako spada. Nogomet.  :bo: 

Korak naprijed a dva nazad (bit Ce zajebano protiv Celja iako su oni iznenada izgubili svoju utakmicu) 🤦
Forza Fiume ale!

M
Ja sam zadovoljan, bili smo jako dobri.
Već rečeno reposjed, i reakcija na izgubljene lopte. Griješilo se, ali normalno je.
Naši protivnici još nisu primili gol u Konferencijskoj lizi ove sezone, do nas dvije pobjede i jedna neriješeno ,CP pobijeđen na svom travnjaku ( znam da su ih ovi stiskali ali pobjeda je pobjeda).
Igramo stvarno lijepo i tečno. Victor je složio igru.
Bit će to još bolje, samo da izazovemo još mrvicu sreće and we are back motherfuckers.

Nisam gledao Celje ove sezone, serem, nisam ih gledao nikada, ali ako su bolji od ovih, svaka im čast, a mislim da nisu, tako da očekujem 3 boda, bilo kako. Mi sa ovim trenerom samo možemo biti sve bolji i bolji. Mislim da bi to čak i Tobu priznao 😆

Protiv Celja će bit lakše za igrat, koliko god oni dobo igrali, puno šansi davaju ekipama kao što smo mi, na nama je samo da to iskoristimo.
Ako Fruka ne ide završnica tupi smo prema naprijed, nije to vijest neka velika, ali ovo su savršeni primjeri.

I
Stura statistika pokazuje da je rezultat realan.

Treba imao na umu da ni mi nismo zadnje dve primili gol.

R
Mislim da bi bili opasniji da su Devetak i Janković igrali. Gojak i Laciskas mogu uć zadnjih pol ure eventualno. Celje valjda nema obranu ko ovi sinoć.