KL 4. kolo, 27.11.2025. 21:00, 21h i 24.10. 16h Rijeka (HR)-AEK Larnaca (CYP)

Started by D2, 26.11.2025, 08:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Za pobjedu je nedostajao dodir manje Fruka i bolja završnica Gojaka.
Suđenje po starinski, svaki kurac se sudi i razjebe ritam.

Celje nam je meč lopta, ako to ne dobijemo zasluženo ćemo ostat ispod crte. Idemo protiv Lokse naplatit dobru igru!
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Quote from: kirac_87 on 28.11.2025, 12:54Ja bi samo napomenuo Zlomislica, ti ako oces neki rezultat u europi, tebi golman treba skinut tu jednu jedinu sansu koju ti protivnik ima.  Jucer je golman aeka pokazao to.

Jucer nas je spasilo zalede, ali uvjeren sam da bi onaj ponisten gol glavom golman poput Zelenike, Malenice ili Majkica skinuo.

Ne znam ali ne mogu se otet dojmu da nam je on najgora karika u ekipi.

A nije najgora kad ti toliko fale krila, a i zadnji vezni i donekle spica, ali da ulijeva nesigurnost, to da.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Boy1da on 28.11.2025, 13:47
Quote from: kirac_87 on 28.11.2025, 12:54...Ne znam ali ne mogu se otet dojmu da nam je on najgora karika u ekipi. ...
A nije najgora kad ti toliko fale krila, a i zadnji vezni i donekle spica, ali da ulijeva nesigurnost, to da.
Što je jučer toliko zeznuo pa da ga ima potrebe spominjati?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ne znam tko je pucao oko 80 minute u onoj gužvi i lopta se odbila od njihovog igrača i prošla par centimetara pokraj desne stative a golman im je ostao u raskoraku,ja sam je vidjeo već u mreži ali kara,uf.
Volim grad koji teče

L
Quote from: D2 on 28.11.2025, 13:53
Quote from: kirac_87 on 28.11.2025, 12:54...Ne znam ali ne mogu se otet dojmu da nam je on najgora karika u ekipi. ...
M
Zloma je vrlo dobar u ovoj euroligaškoj sezoni, jučer besposlen, protiv Lincolna možda naš najbolji igrač, protiv Sparte vrlo dobar. Jedino primljeni gol u Armeniji ide na njegovu dušu

Z
ma Majkic je nadam se zakaparen. Tu ne mislim da bi Zloma trebao na klupu nego se nadam i zbog njega i nas da ide prodaja na zimu.

K

Ne kazem da je zeznuo, ali ono sto sam pricao. To nije golman koji ce ikad obranit mrtvac kao sta je znao labrovic, a i labrovic i on imaju isti problem a to su prekidi. To su sigurno naucili od Vargica

J
Kad vidim onaj zlomin trk po 16 kad uhvati loptu uhvati me grč u trbuhu. Naučili smo se na klasne golmane i sad jbg. Majkić nije rješenje, ali ne sumnjam da će naši pronać dobrog golmana.

D
Quote from: Zelko Maler on 28.11.2025, 14:35ma Majkic je nadam se zakaparen. Tu ne mislim da bi Zloma trebao na klupu nego se nadam i zbog njega i nas da ide prodaja na zimu.

Čemu toliko nadanje Majkicu? Kao da je Casillas u najboljim danima.. čovjek iz Istre otišao van i igrao dvije i pol utakmice. Ne uklapa mi se ni u sustav poslovanja, gdje izgradimo golmana i prodamo ga za 2 i po miliona. Ne znam evo, a još ga pamtim i kao kiksera kojeg kad krene brani cudo ali i primi cudo..takvog već imamo

B
Mislim da je Ivusic naibolji dokaz da s golmanom tesko pogodit i prilagodit ga. A ove koje vi spominjete nisu ni blizu klase Ivusica koji jos hvata prilagodbu i zasad nije pojacanje.
Kakav sad Majkic umjesto Zlome? Ja tu ne vidim ni milimetar napretka. Jedini mozda golman koji bi se lako prilagodio unutar hnl okvira da je provjeren i kvaliteta iznad Zlome je Malenica, a njega necemo dovest. Svi ostali Hnlovci, ukljucujuci i dinamove golmane nisu garancija da ce nam instant bit bolje na vratarskoj poziciji.

Tako da vjerujem da idemo po isprobanom receptu. Zloma do kraja sezone, prodaja za nes sitno, onda ako odluce da Todorovic preuzima vjerovat ce mu se bez obzira krene li s kiksevima.

Quote from: kirac_87 on 28.11.2025, 15:10...Ne kazem da je zeznuo, ali ono sto sam pricao. To nije golman koji ce ikad obranit mrtvac kao sta je znao labrovic, a i labrovic i on imaju isti problem a to su prekidi. To su sigurno naucili od Vargica
Znam točno što pričaš nešto kao recimo ovo ili par sekundi snimke kasnije. 8)  :nisamja:
https://youtu.be/98rrDx8yeG4?si=wzTh5Cp_MArlYEuh&t=198
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Quote from: Starless on 28.11.2025, 13:58Ne znam tko je pucao oko 80 minute u onoj gužvi i lopta se odbila od njihovog igrača i prošla par centimetara pokraj desne stative a golman im je ostao u raskoraku,ja sam je vidjeo već u mreži ali kara,uf.
Vignato

A
Trebalo bi dopeljati Slugu, spicu koja trpa, i nekoga za poziciju Lasickas/Devetak.

Krila, ako se ukaze prilika

Rukavina, Krajla - otpis.
Cop blizu, cini mi se i Jankovic. Lasickasa nece prodavati jer je novi ali i on bi mogao put pod noge.
Zloma ako se moze dobiti sta...

S
Da li ima negdje snimka Rijeka -Aek za nas na drugom kraju svijeta? Ne mogu naci na YT nista