SHNL 15. kolo: Lokomotiva - Rijeka, nedjelja 30.11.2025, 15:00h

Started by kirac_87, 29.11.2025, 00:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Prvo otvaranje teme za mene, konačno sam i to dočekao.
Nakon po meni solidne igre u četvrtak gostujemo kod Lokse na njihovom "domaćem" terenu i lovimo priključak za 3 mjesto.

Loksa kao i loksa svake godine, puno mladih igrača željnih dokazivanja + par iskusnijih već je njihov provjeren recept za sredinu HNL tablice.

Ipak, u nedjelju se najviše NAS pita i ako izađemo s pristupom kao protiv Hajduka i AEK-a, očekujem pobjedu u hendikepu.

Sanchez će sigurno rotirati, vraćaju se Jankovic i Devetak (vjerovatno), tako da mislim da će krenut sljedećih 11.

Zlomislic
Oreč Majstorovic Radeljic Devetak
        Petrovič Ndockyt
Vignato  Fruk.  Janković
             Čop

(* NEBI me iznenadilo da vidimo neko novo lice u prvih 11, Bodetića ili Yankova, imam neki osjećaj)

Glavni sudac je Ante Terzić, uz pomoćnike Sanju Rođak-Karšić i Patrika Krmara. Četvrti sudac je Duje Strukan, dok će u VAR sobi biti Mario Zebec i Dario Kulušić.
Ex "Radeljić enjoyer"

Quote from: kirac_87 on 29.11.2025, 00:53Zlomislic
Oreč Majstorovic Radeljic Devetak
        Petrovič Ndockyt
Vignato  Fruk.  Janković
            Čop

Zlomislic
Oreč Majstorovic Radeljic Bogojević
              Petrovič  Ndockyt
          Thaqi  Fruk  Janković
                       Čop
Ex "Radeljić enjoyer"

C
Smije li Ante suditi objektivno nakon pritiska Nikice Jelavića,ne trenera.......?

Quote from: Carlopago87 on 29.11.2025, 18:02Smije li Ante suditi objektivno nakon pritiska Nikice Jelavića,ne trenera.......?
Ne smije suditi objektivno inače mu ide glava
Ex "Radeljić enjoyer"

PostaveYou cannot view this attachment.
Ex "Radeljić enjoyer"

L
Ipak mislim da malo previše rotira, nadam se da ćemo izdržati do poluvremena bez primljenog gola, pa da će onda ubaciti najjače snage.

Pretpostavljam 4411
Zloma
Lasickas Majstor Radelja Devetak
Butić Ndokit Petrovič Menalo
Janković
AMJ
Ex "Radeljić enjoyer"

B
Joooj...opet 500 rotacija, za koga sad?! Pa u srijedu je kup pa nek izvede ovakvu postavu, danas stvarno nije ni mjesto ni vrijeme za Menala, Butica, AMJa...zar nemamo snage za 3 utakmice s prvom postavom, pa bila je stanka 2 tjedna uoci hajduka..

B
Fruk, Husić, Dantas, Vignato..svi koji su nešto odigrali sjedi dolje 1. Drugima za nagradu prva postava

L

K
Ne vidim način kako mi pobjeđujemo, eventualno 0-0 pa zadnjih 20 min ubacivanje igrača

M
Lakše pogodit sedmicu na lotu nego prvih 11 Rijeke, bome bit će veselo