KL 5. kolo, 11.12.2025. 21:00, Rijeka (HR) - Celje (SLO)

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 08.12.2025, 12:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

13.12.2025, 10:37 #195 Last Edit: 13.12.2025, 10:40 by George Bush
Orec je bio najbolji igrac veleza, ne znam zasto je sad iznenadjenje, rjetko dobar i prodoran bek, sancez je poslozio ekipu, i sad sljedi napad na osvajanje lige prvaka, kupa i prvenstva, zanimljivo da se nitko ne ozljedjuje, fruka zadrzati do ljeta, a butica u nk borac bakar na posudbu
Nogometni Expert

Quote from: Zelko Maler on 13.12.2025, 08:38Ciscenje Radeljica sa crte je bilo zalede ja mislim tako da je i uslo gledalo bi se.
Cini mi se čisto zalede
alkoholom protiv droge

Sa I4 tribine nam se činilo kao enormno zaleđe. Baš smo bili ljuti što suci nisu prekinuli akciju.

Na kraju nije bitno. 3:0 i Radlejić igrač utakmice prema sofascoreu.  :neretljak:  :neretljak:

13.12.2025, 11:35 #198 Last Edit: 13.12.2025, 11:40 by Silvio Dante
Quote from: ri5gile on 12.12.2025, 22:06jučer se čudim kako su slovenci tečno pjevali; "Jebem te Rijeko", sada čuo da su im navijanje vodili gumeni bomboni  :nisamja:
Da?  :bo:  još meni lik na poslu par dana ranije govori da su u dobrome. demoni i celjski grofi jel  :neretljak: jasno, nije da me iznenadilo, jer od ranije mi je poznato da su i ovi preko topla braća po tom pitanju. I da poput matice iz Splita jednako tako rado vole skupljati i razmijenjivati salvetice sa svakim tko im uputi smiješak.
Da nije istinito, bilo bi možda i smiješno. Ovako, tjera na riganje. Kako se prisiliš pojavit na tribini kluba za kojeg ne navijaš, kako možeš stat rame uz rame s nekim poljakom, francuzom, potugalcem, ovim onim, majko moja di muški svijet ide. Od viteza nekad, do ove parodije i imitacije danas.

Bitno da nisu bosanci  ;D idem ća s tribine, nakon otpozdrava igračima na istoku i oćade prema sjeveru. Kad ti dolijeće onaj lik s istoka, što one zastave i poruke kači. Admiral, da parafraziramo Ljubota s Maxa koji ga je popularizirao. I skroz dolje do juga i dere im se i maše iz sveg glasa: "ćao bosanci, bog bosanci, hote ća bosanci..."  :nisamja:

Quote from: Vado Magnar on 13.12.2025, 11:25Sa I4 tribine nam se činilo kao enormno zaleđe. Baš smo bili ljuti što suci nisu prekinuli akciju.

Na kraju nije bitno. 3:0 i Radlejić igrač utakmice prema sofascoreu.  :neretljak:  :neretljak:

Ae - ali svi portali i stručnjaci , tj samoprozvani  streameri/youtuberi/šamani/novinari/crvi pričaju kako je Rijeka imala neviđenu sreću što nije primila gol iz te akcija te su složni da je pobjeda Rijeke 3-0 previsoka i nezaslužena .

BTW - LINK na cijelu utakmicu

LINK
alkoholom protiv droge

Da... lakše se umiliti navijačima blizanaca za njihove sprdacine po Europi (ili izostanak iste) ako Rijeka ide dalje nezasluženo ili iz puno sreće.

Već vidjeno.

Baš mi je zanimljivo pratiti kako Rijeka, eto, ima sreće. Ili kako je potpuno nezasluženo lani digla  duplu krunu. Eto, imamo sreće.

Jer je valjda zasluženo da samo Dinamo ili Hajduk osvoje dvostruku krunu. Jer je valjda zasluženo da samo oni igraju Europu. Jer je valjda zasluženo da oni prezime u toj istoj Europi.

Mi nismo ništa napravili za to i sve samo stvar slučajnosti i sreće. Nikad nismo bili bolji, nikad nismo ništa zaslužili, nego samo imamo sreće. I to nezaslužene, naravno.

Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

S
Quote from: MoloLongo on 13.12.2025, 13:22Baš mi je zanimljivo pratiti kako Rijeka, eto, ima sreće. Ili kako je potpuno nezasluženo lani digla  duplu krunu. Eto, imamo sreće.

Jer je valjda zasluženo da samo Dinamo ili Hajduk osvoje dvostruku krunu. Jer je valjda zasluženo da samo oni igraju Europu. Jer je valjda zasluženo da oni prezime u toj istoj Europi.

Mi nismo ništa napravili za to i sve samo stvar slučajnosti i sreće. Nikad nismo bili bolji, nikad nismo ništa zaslužili, nego samo imamo sreće. I to nezaslužene, naravno.

Najveci je to gust za citati, najveci klubovi najveci derbiji najbolji igraci naj naj naj I onda dobivaju petarde on neke Rijeke itd. I neka Rijeka uzela dva nas lova,par kupova, igrala par puta grupe u Europi ali..... I onda dogodine ponovo europski pinamo I nikada jaci jajduk ce uzeti sve...pa se ponovo desi Rijeka I tako u krug

M
Misko je ulozio u vudu samana, zato nas prati sreca. Odjebo covjek zvucna pojacanja i doveo lika sa Haitija.
Drze ga u podrumu Ruje, ne gledaju ga ravno u oci,i samo mu donesu domaci dres i kimaju glavom,on sve ostalo napravi. S gostujucim ide teze jer on ne kuzi da je gostujuci a oni neznaju objasnit  pa nas sjebu Lokomotiva i Varazdin.
Al kad skuze , idemo do kraja bez poraza i nerijesenih.

Ne djelite ovo okolo , ovo je od visoko pozicioniranog covjeka bliskog klubu. Ne zelim da covjek izgubi posao ili da nadjemo Bobana kako se po noci sulja po podrumima Rujevice, a tovari na Indexu imaju ekskluzive dokaze koji su procurili o pravoj istini renesanse na Ruji.

R
Quote from: moreplovac on 13.12.2025, 17:50Misko je ulozio u vudu samana, zato nas prati sreca. Odjebo covjek zvucna pojacanja i doveo lika sa Haitija.
Drze ga u podrumu Ruje, ne gledaju ga ravno u oci,i samo mu donesu domaci dres i kimaju glavom,on sve ostalo napravi. S gostujucim ide teze jer on ne kuzi da je gostujuci a oni neznaju objasnit  pa nas sjebu Lokomotiva i Varazdin.
Al kad skuze , idemo do kraja bez poraza i nerijesenih.

Ne djelite ovo okolo , ovo je od visoko pozicioniranog covjeka bliskog klubu. Ne zelim da covjek izgubi posao ili da nadjemo Bobana kako se po noci sulja po podrumima Rujevice, a tovari na Indexu imaju ekskluzive dokaze koji su procurili o pravoj istini renesanse na Ruji.
I ja sam za ovo čuo u jednoj oštariji. Navodno je tom šamanu donio neki stari dres od hajduka. S petokrakom, pa je ovaj zabio iglicu u svaki krak te zvizde. Eto sad svi znate zašto je pala petarda u zadnjem susretu.

Potvrđujem istinost priče, znam lika koji je nosio dostavu fritula šamanu prije utakmice sa tovarima.

B
Znaci 3 dana nakon utakmice- ne postoji sazetak? Ima onaj koji objavljen od NK Rijeka i traje 2 min(samo golovi).Arena nista. Napravio sam sad i UEFA account za pristup sadrzaju, na njihovim stranicama isti 2 minutni sazetak. Bas ono nezaineresiranost medija. Pa neki dan Vukovar- Varazdin je sat vremena po zavrsetku imalo 10 minutni sazetak objavljen na sluzbenom kanalu.

Recimo nemozes pogledat ostale Konf liga utakmice ovako letimicno na 10 min sazetku...
HNL ekipa je s tim miljama iznad, a nevjerujem da je toliki posao izrezat takav video. Ne treba ni komentare, samo highlights...

L
Nisam siguran da Arena sport ima prava na sažetke, ako se ne varam onaj veći sažetak od 10 minuta smo čekali par dana i protiv Sparte da ga UEFA izbaci.

B
https://www.uefa.com/uefaconferenceleague/uefatv/vod/895854?bucketId=Cddd

A isprike UEFAi haha...ima opcija i extended highlights...treba se samo registratat s mailom na njihovu stranicu. Besplatno