Trener Rijeke od 29.11.22. do 21.8.23.

Started by Zelko Maler, 09.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Citirat ću svoju poruku nakon pobjede protiv Osijeka:

"Znamo da Agent 009 ni Rijeku nije uspio pripremiti za tempo srijeda-subota (koliko god se hvalio time), pa pogotovo neće ni Dinamo s kojim nije prošao pripreme, stoga kad krenu europska gostovanja vidjet ćemo kako će se oni nositi s time. Imam dobar osjećaj."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: Monarh on 05.10.2023, 21:22Najveća ironija bi bila da dobije pedalu u Dinamu, Rijeka osvoji naslov i onda se on piše o njemu jer je bio trener u tekućoj sezoni.  :neretljak:
Mislim da bi preživio takav scenarij....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

A
Quote from: duke on 05.10.2023, 21:09Evo nešto kenja da će sutra odlučiti da li ostaje u Dinamu, očito  su blizu da ga šutnu.

Kako mi se večeras želje očito ispunjavaju, još ću samo jednu poželjeti, da ipak ne pretjeram...a ta je da već od večeras ili od sutra rano ostane bez posla i neka ostane na zavodu do penzije...nisam zloban, samo se držim onoga da svakome slijedi što je zaslužio

Ma neka dobije i medalju, pozovemo ga na Korzo, opet bi opera svirala. On bi samo otvarao usta, umjesto "Nessun dorma", urlikao bi "nisam doma, nisam doma", mislio bi seljačina da su cajke, nikad operu čuo.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: armada on 05.10.2023, 18:44I tako, da malo odmorimo od aktualne teme sa južnjacima...ja bi večeras, od sveg srca poželio, teško mi je niti naći riječi da opišem hmm tu ogromnu količinu nesreće koju želim čovjeku kojeg od milja zovem smeće. Nije samo kurtoazija, zaslužio je to i još jednom, nesretno mu bilo večeras.
Želja ti se ispunlla daj još jednu dok ti ide,možda...ili ne
Volim grad koji teče

A
Quote from: Starless on 05.10.2023, 21:50
Quote from: armada on 05.10.2023, 18:44I tako, da malo odmorimo od aktualne teme sa južnjacima...ja bi večeras, od sveg srca poželio, teško mi je niti naći riječi da opišem hmm tu ogromnu količinu nesreće koju želim čovjeku kojeg od milja zovem smeće. Nije samo kurtoazija, zaslužio je to i još jednom, nesretno mu bilo večeras.
Želja ti se ispunlla daj još jednu dok ti ide,možda...ili ne

Quote from: armada on 05.10.2023, 21:44
Quote from: duke on 05.10.2023, 21:09Evo nešto kenja da će sutra odlučiti da li ostaje u Dinamu, očito  su blizu da ga šutnu.

Kako mi se večeras želje očito ispunjavaju, još ću samo jednu poželjeti, da ipak ne pretjeram...a ta je da već od večeras ili od sutra rano ostane bez posla i neka ostane na zavodu do penzije...nisam zloban, samo se držim onoga da svakome slijedi što je zaslužio

Poželio već, nadam se da će se i ova ostvariti  :bo:

Ma neće govno sigurno samo otić.. sad će on sebe predstavit kao spasitelja svega ....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Quote from: Monarh on 05.10.2023, 21:22Najveća ironija bi bila da dobije pedalu u Dinamu, Rijeka osvoji naslov i onda se on piše o njemu jer je bio trener u tekućoj sezoni.  :neretljak:

Tu ironiju mogu podnjeti! Bring it! 😀

R
Ja bi da  na Rujevici 12.11. Kad boysi krenu skandirati J. Odlazi, mi odgovorimo s skandiranjem Ostani.... naravno pri rezultatu barem 5:2 za nas.
Svidjelo mi se 2016.

Jakir je Miskova najbolja prodaja 🤗.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

O
Quote from: armada on 05.10.2023, 21:44

Sada mu se to pomalo vraca, on je mislio da ce uspjet tamo, malo sutra s igracima koje je Simic birao. Malo se zajebo.

R
Najbolje bi bilo danas Jakir nogu a u nedjelju Leko............ :neretljak:

Majko Isusova koji je ovo galaxy brain 5D chess potez bio prodat ga Dinamu

Miško je u drugoj dimenziji od nas pučana

Quote from: Fiumano on 06.10.2023, 08:07Majko Isusova koji je ovo galaxy brain 5D chess potez bio prodat ga Dinamu

Quite so.

#degenerik

Quote from: Fiumano on 06.10.2023, 08:07Majko Isusova koji je ovo galaxy brain 5D chess potez bio prodat ga Dinamu

Mala korekcija, Miško je u SVIM dimenzijama istovremeno i ni u jednoj, jer Miško jest dimenzija, a ovo što mi vidimo u obliku bijele 'šulje, naočala i crne kose je samo titraj dimenzije na kvantnoj razini od 0.0000000000001s. Govorim iz naše točke promatranja, jer vrijeme je trivijalno i nepostojeće za Dimenziju.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.