Trener Rijeke od 29.11.22. do 21.8.23.

Started by Zelko Maler, 09.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Fornax on 06.10.2023, 08:12
Quote from: Fiumano on 06.10.2023, 08:07Majko Isusova koji je ovo galaxy brain 5D chess potez bio prodat ga Dinamu

Miško je u drugoj dimenziji od nas pučana
Quite so.

Očekivao sam Q-a.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

R
"...Naime, priča o mogućoj ostavci, vrlo brzo došla je još u Prištini vrlo brzo do svih u klubu, odmah se proširila eterom i još prije polaska za Zagreb krenula je 'misija' nagovoranja Jakirovića da ne povuče taj dramatičan potez. Prvo su iza Jakirovića čvrsto stali igrači, pogotovo senatori..."

super

06.10.2023, 08:41 #587 Last Edit: 06.10.2023, 08:43 by D2
Ajde ne serite, dosta više sve zasluge pripisivati Mišku, a sve loše nekome drugome.
Treba reći istinu i pohvaliti Bivšeg što je sve pomno isplanirao da bi Rijeka bila prvak. Nije vam jasno ?!
Prvo nas je bez većih problema doveo do samo četvrtog mjesta. Znate i sami da smo lako mogli biti treći da se nije opustio pred kraj sezone. Prvi cilj je bio ostvaren, Rijeka je imala transferski mamac, igranje Europe.
Nakon toga je doveo ove mlade potentne.  :-[  Drugi cilj ostvaren ekipa se pojačala.
Onda je ipak svjestan svojih limita napravio najbolji nesebičan potez. Pred ključne utakmice i na vrijeme, da to Sopa posloži kako spada, otišao je bušiti dinamet iznutra. Treći cilj u ostvarenju.
Pohvale idu i Noi i onoj gospođi što kao vodi dinamo za progutanu ješku Bivšeg.

Što god tko mislio i rekao, za mene Bivši uvijek si dobrodošao okupati se kod nas u moru i otići se osušiti doma u Zagreb.

BTW
Ovo će očito još neko vrijeme biti jedna  od aktivnijih tema  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: robil on 06.10.2023, 08:40"...Naime, priča o mogućoj ostavci, vrlo brzo došla je još u Prištini vrlo brzo do svih u klubu, odmah se proširila eterom i još prije polaska za Zagreb krenula je 'misija' nagovoranja Jakirovića da ne povuče taj dramatičan potez. Prvo su iza Jakirovića čvrsto stali igrači, pogotovo senatori..."
super

Velemajstorija u rangu najboljih, dobro je još grickaju ješku.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

F
Quote from: Projeto on 06.10.2023, 08:19Očekivao sam Q-a.
Kakve šanse bi Q imao protiv Palpatinea, realno...
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Quote from: robil on 06.10.2023, 08:40"...Naime, priča o mogućoj ostavci, vrlo brzo došla je još u Prištini vrlo brzo do svih u klubu, odmah se proširila eterom i još prije polaska za Zagreb krenula je 'misija' nagovoranja Jakirovića da ne povuče taj dramatičan potez. Prvo su iza Jakirovića čvrsto stali igrači, pogotovo senatori..."

super

Kakva ostavka, ostavke daju ljudi koji imaju obraza. Ovaj je pokazao da ima đon a ne obraz i ovo je samo predstava za (naivnu) javnost. Sjetimo se da je Vukušić tvitao da je nakon one frke s preuzimanjem BH repke SJ zvao sve redom riječke novinare da se opravda i da pišu bolje o njemu. Narcis, bez kičme.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

B
Nek ostane do 11.11.- onda mu Rujevica presuduje...
To bi bila kozmicka pravda

F
Jakirović će pobjeć čim se usere da bi mogao popušit prvenstvo.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Nakon jos jedne neuspjesne avanture moze se vratit u neki mali klub.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
06.10.2023, 09:50 #594 Last Edit: 06.10.2023, 09:52 by ZZZZ7777
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 06.10.2023, 09:46Nakon jos jedne neuspjesne avanture moze se vratit u neki mali klub.

Osijek... 😂

Šalim se... moguće premijer liga BiH

Mislim da ga je @Boy1da vrhunski skinuo - menadžerski jako dobar, ali stožeru, studioznosti i ostalom unatoč, priprema utakmice blaga katastrofa.

A bit će mu zanimljiv i trenerski put ako ovako brzo kiksa u Dinamu. Tko mu je u HNL-u još ostao, Osijek eventualno? Hajduk radije bira anonimus strance nego nekog tko nije uspio u Dinamu...
#navodninavijač

J
Quote from: Fornax on 06.10.2023, 09:40Jakirović će pobjeć čim se usere da bi mogao popušit prvenstvo.
Nema šanse da pederčina ode sam. Njemu su pare jedini bog u životu.

M
Quote from: TIR on 06.10.2023, 10:04Mislim da ga je @Boy1da vrhunski skinuo - menadžerski jako dobar, ali stožeru, studioznosti i ostalom unatoč, priprema utakmice blaga katastrofa.

A bit će mu zanimljiv i trenerski put ako ovako brzo kiksa u Dinamu. Tko mu je u HNL-u još ostao, Osijek eventualno? Hajduk radije bira anonimus strance nego nekog tko nije uspio u Dinamu...
Hajduk je znao angazirati i bivse trenere juniora dinama, licemjeri su uvijek puni iznenadjenja, nemoj ih tek tako otpisati.

Pa maravno da nije....
Malo medijskog populizma...
Kao što rekoh, sad će on od sebe napravit sv. Jakira Spasitelja.....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje