Trener Rijeke od 29.11.22. do 21.8.23.

Started by Zelko Maler, 09.04.2023, 11:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: Marabunt Campetto on 21.08.2023, 16:32Naglić opet dobio otkaz, ovog puta u Dinamu. Jer je Jakirov poveo svog Ivančića kondicijskog.
Đalović je ostao jer je i prije bio tu...

taj Ivančić mi se činio dobar, baš jučer govorio priajtelju da smo pogodili s kondicijskim nakon godina patnje, praktrički od Uga. Jebemti.

Da mu vidim onaj teleći pogled koji ima i kad ga budu pitali pa kako ste se odlučili da tako naprasno pređete u Dinamo? Pljunut mu u facu, fuj. Ne znam da li u svijetu sporta postoji veća izdaja od ove?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.08.2023, 16:35Da mu vidim onaj teleći pogled koji ima i kad ga budu pitali pa kako ste se odlučili da tako naprasno pređete u Dinamo? Pljunut mu u facu, fuj. Ne znam da li u svijetu sporta postoji veća izdaja od ove?
Mozda i ima al' mi na to ne obraćamo posebnu pozornost izvana
Forza Fiume ale!

Quote from: Zelko Maler on 21.08.2023, 16:29sad potencijalno novi trener ko god da dođe,  aj sad ti dođi u Rijeku ko trener, vise ti 3 poraza pa ti startaj tako. U pičku materinu

Bilo tko, samo ne Tomić.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.08.2023, 16:37
Quote from: Zelko Maler on 21.08.2023, 16:29sad potencijalno novi trener ko god da dođe,  aj sad ti dođi u Rijeku ko trener, vise ti 3 poraza pa ti startaj tako. U pičku materinu

Bilo tko, samo ne Tomić.

toga me strah. Vidio je Miško da je zajebo kad je stao na stranu palikurca umjesto Tomića, da ne bi sad išao ispravljati to.

Z
mi moramo naći trenera ko što je ovaj smećar,a to je teško naći. Tu mislim da voli raditi s mladim igračima, ali da je autoriativan i strog, taktički discipliniran i da nije klaun, a opet da ima i iskustva. Ovaj je to bio. Ti su rijetki jer su obično treneri koji vole mlade igrače ko Tomić, taktički nepismeni i s nikakvih autoritetom, a pak treneri koji su strogi i kekovskog mentaliteta ne vole mlade igrače.

Nadam se Dambrauskasu...Ili Keku...🙏🙏🙏
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Z
Quote from: Uzaludni on 21.08.2023, 16:42Nadam se Dambrauskasu...Ili Keku...🙏🙏🙏

Top. Litavac je doktor. Još su ga ovi potjerli. Studiozan i odličan trener.

Tomić mi zvuči najizgledniji.

Mene ne jebe toliko sam Jakir, sad kad znamo koliki je ološ bolje njega što dalje od nas... Njegov kondicioni je očito vrlo stručan, od Uga mi tako dobro nismo izgledali. Tog mi je najviše žao.

A ako je išta od ovoga što se piše istina, Dinamo si ga zaslužuje.
#degenerik

Quote from: Zelko Maler on 21.08.2023, 16:39
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 21.08.2023, 16:37

Bilo tko, samo ne Tomić.

toga me strah. Vidio je Miško da je zajebo kad je stao na stranu palikurca umjesto Tomića, da ne bi sad išao ispravljati to.

Bas to...

Roster za run n gun napucavanje
Otisao u dobrim odnosima, prakticki samo radi Palikuce
"Cijenjeno" ime
Odmah dostupan
Poznaje klub

Samo je sad jebeno jer Trolej taman ove dane mijenja s ljetnog na jesenski vozni red pa je opet misterija kad ide zadnja trizduja...

Eniuej, nek mu daleko lijepa kuca kraj sibenskog stadiona
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Sad će još vjerojatno Sergej negdje u medijima prosuti neku pametnu da je danas sve na prodaju i da je to profesionalni sport.
Jebi me, ali imali šta neprofesionalnije od toga da odeš iz svojeg ugovora i ekipe u podne.
Ono pa da se sa šefom na pas mater zakačim ne znam baš da li bi otišao bez otkaznog roka, skupio stvari u torbu i otišao dok su kolege na marendi.

Da vratimo Ivu Ištuka uz Ugu Maranzu bio bi rezultat.
Još bi Ivo Ištuk zapalio cigaru na klupi...
Ri Or Die

Joj, naravno najgore od sveg ovog kuršlusa će bit čitat ova imena i sam sebi ih opravdavat kao ok izbor.

Tomić, Garcia, Zekić, Rendulić, Sopić...

Ma uopće je isprazno i glupo govoriti o ovom potezu kroz prizmu odgovornosti i poslovnosti. Mislim da je to svim zainteresiranima i nezainteresiranima jasno.