SHNL 20. kolo: Osijek - Rijeka, nedjelja 01.02.2026., 15:00h

Started by Vado Magnar, 30.01.2026, 11:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Radeljic enjoyer on 01.02.2026, 17:02Mene više brine to da je utakmicu završilo 17 stranaca na terenu. 5 Hrvata samo u obje ekipe

To sam i ja pomislio isto jer su nam veznjaci i napadači Vecinom stranci  :sta:
Forza Fiume ale!

Z
nama se na tablici ništa skoro nije promijnilo, osim ovima koji su mislili da idemo skinuti dinamo s prvog mjesta  :neretljak: .
Uglavnom Istra nerješeno, Slaven izgubio. Mi smo na -2 od 3. mjesta.

nakon 10 utakmica bez poraza, poraz se morao kad tad dogoditi.
Zbog loše klupske politike na ljeto je naslov izgubljen jako rano, a cilj u ligi je 3. mjesto koje je udaljeno jednu pobjedu, čak i nakon ovog poraza.

krilo i napadača pod hitno, pogotovo ako Menalo i Janković idu. Previše prosjeka se nakupilo.
taman se riješimo Rukija i Bogija, onda dođu novi u vidu Lasickasa, Ndockyta, nikako da se isfiltriramo.

C
Quote from: Kostrena on 01.02.2026, 16:57Ovo je užas, mi smo bili prije priprema bolji
Kojih priprema?10 treninga i 1 utakmica....

F
Očajno, dinamo je ovo razmontirao, mi nismo pukli po golu

M
Bit ce opasna borba za 3. mjesto, tek sad krece težak raspored

Ma ništa se zapravo nije dogodilo jer ima 16 kola do kraja, a mi smo izgubili prvi put u zadnjih 11 kola. Samo ono, prirodno je očekivati bolje i bolje partije kako je navodni trener taktičar sve dulje na klupi, dobiva igrače (valjda) po svom odabiru itd itd., kad ono ko da gledam pogubljenog Đaleta na nekom od gro gostovanja u 2025. godini, samo ovaj ne mlatara rukama uz teren. A taj isti pogubljeni Đale uzme sve, ovaj se mora borit za 3. mjesto iako ima povijesni uspjeh u Europi.

Razočarava manjak napretka, ne nužno jedna partija.
#navodninavijač

L
Veljača će pokazati kakvi smo, mjesec istine i za Sancheza

Z
ne možeš igrati bez napadača. hajduk ima šegu, vukovar puljića, dinamo belju, istra prevljaka, čak se i varaždin i slaven mogu u nešto manjoj mjeri nego ovi prvi nabrojani, a u većoj mjeri od nas pouzdati u nestorovskog i mamuta.
mi napadača nemamo.
dantas i vignatno neće donijeti golove, oni su tu da daju ovima naprijed
ndockyta ne bi komentirao, on nije nogometaš, on je sportaš, možda neki ateltičar, ali nogometaš nije.

ne znam, ako fruk ostaje, daj ga opet u špicu, nema druge.

B
Podojili od mrtvog, zadnjeg, Osijeka za Sopićevu prvu pobjedu baš protiv nas.. a ma. Koncentrirati se na europu i kup a HNL iskoristit za razvoj ideja, igrača i kako tako uhvatit europu.  Bit ce to ok druge godine :bo:

Ova utakmica nam je otkrila/potvrdila par stvari:

1. Barišić je čisti bek.. ne treba ga stavljat na stopera, bar ne u formaciji s 4 iza
2. Thaqi još nije ni približno kvalitetan za prvih 11
3. Ndockyt je antinogometaš
4. Vignato pati na strani, treba ga koristit više u sredini
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Boy3006 on 01.02.2026, 17:15Podojili od mrtvog, zadnjeg, Osijeka za Sopićevu prvu pobjedu baš protiv nas.. a ma. Koncentrirati se na europu i kup a HNL iskoristit za razvoj ideja, igrača i kako tako uhvatit europu.  Bit ce to ok druge godine :bo:

Nisam bas siguran u ovo zadnje napisano pogotovo ako ne izborimo Europu sljedeće sezone  :bo:
Forza Fiume ale!

Koliko negative oko jedne utakmice, kao da je jako važno bilo, nekakav imperativ, dobiti ovu. Pa nije Rijeka Barcelona da ima imperativ pobjede svugdje i svaki put.

Chill out.

B
Nije problem izgubit, ali sve 3 zadnje utakmice smo izgledali očajno

S
Sopa krene na sve ili ništa u prvih 30 minuta, koliko mu ekipa može trčat, i mi popušimo na foru dizelskog ulaska u utakmicu.
Već simptomatično gubimo bodove u prvih 45', pa je ona analiza dizela na portalu itekako aktualna.
--------------
2 pozitivne danas: igrači su od prve do zadnje minute slijedili trenerovim uputama jako konzinstentno i vidjeli smo šta mogu Barišić, Bodetić i Thaqi.

R
Stalno pilite o ZADNJEM Osijeku. S njima je uvijek gore bilo na nož. Jebiga. Da je Dantas vidio kako nema nikog oko njega mogao je lagano uvaljat i oni bi se raspali.