SHNL 21. kolo: Rijeka - Dinamo, nedjelja 08.02.2026., 17:45h

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 04.02.2026, 14:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Loša utakmica kao rezultat naše napadačke sterilnosti i dinamove "belupovske" taktike s kontrama. Naravno da protiv igrački kvalitetnijeg dinama koji te neće napasti i koji te čeka s kontrama u ovom trenutku mi nemamo što tražiti.
Ne znam jedino, može li se to smatrati komplimentom momčadi, što kvalitetnija i skuplja momčad odluči igrati bunker protiv nas?  :bo:

Ono što me je raspizdilo je korištenje terena kao isprike. Domaća momčad se nema pravo žaliti na loš teren. Točka.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

L
Pa finale kupa smo izgubili na Rujevici 3-0, također puno gora predstava nego jučer.

Bili smo dobri 1.half, Dantas je imao 3 ili 4 fantastične okomite lopte nakon kojih mu suigrači nisu predobro reagirali ili bolje rečeno Mckenna je zvijer i sve je pokupio, a nama je sa tih 20 metara u 5,6 dobrih situacija falio zadnji pass.

Čak je Devetak lomio i prolazio Valinčića, ali nema kvalitetu da pošalje dobru loptu.
Tornike je forsirao loptu, zasluženo nije dobio prekršaje, baš mi je dizao živce iako je savršeno otvarao Devetaku prostor.

Dinamo je došao u prilike nakon kobnih kardinalnih grešaka Barišića (prilika Zajca) i Radeljića/Petrovića (prilika Stojkovića).

2.half smo stali nisko i izdržali nakon 5 zamjena gdje smo očigledno bili slabiji protivnik, ipak nije bilo ni Fruka ni Vignata.
Imali smo dvije lijepe akcije koje je Pataki poništio zbog nepostojećih zaleđa koje je i Ljubić dinamovac priznao (citiram "Gorane, Gorane"), ona druga situacija nije bio ofsajd za preko jedan metar.
Pragmatičan drugi half, dinamo kukavički.

Mislim da je Sanchez dobro zatvorio, a naprijed jednostavno ništa nije prošlo, uz malo mirnoće, moglo je.

Fali nam to desno krilo, prodalo se Menala i Bogojevića, jednostavno Lasickas nije taj, ostali smo na Vignatu koji je čista desetka i Thaqiju koji je jako mlad...
Europa je jedino mjerilo!

Z
Quote from: MaČaĆeToMane on 09.02.2026, 10:38Bili smo dobri 1.half, Dantas je imao 3 ili 4 fantastične okomite lopte nakon kojih mu suigrači nisu predobro reagirali ili bolje rečeno Mckenna je zvijer i sve je pokupio, a nama je sa tih 20 metara u 5,6 dobrih situacija falio zadnji pass.

Čak je Devetak lomio i prolazio Valinčića, ali nema kvalitetu da pošalje dobru loptu.
Tornike je forsirao loptu, zasluženo nije dobio prekršaje, baš mi je dizao živce iako je savršeno otvarao Devetaku prostor.

Dinamo je došao u prilike nakon kobnih kardinalnih grešaka Barišića (prilika Zajca) i Radeljića/Petrovića (prilika Stojkovića).

2.half smo stali nisko i izdržali nakon 5 zamjena gdje smo očigledno bili slabiji protivnik, ipak nije bilo ni Fruka ni Vignata.
Imali smo dvije lijepe akcije koje je Pataki poništio zbog nepostojećih zaleđa koje je i Ljubić dinamovac priznao (citiram "Gorane, Gorane"), ona druga situacija nije bio ofsajd za preko jedan metar.
Pragmatičan drugi half, dinamo kukavički.

Mislim da je Sanchez dobro zatvorio, a naprijed jednostavno ništa nije prošlo, uz malo mirnoće, moglo je.

Fali nam to desno krilo, prodalo se Menala i Bogojevića, jednostavno Lasickas nije taj, ostali smo na Vignatu koji je čista desetka i Thaqiju koji je jako mlad...

potpis na sve. Jedan od boljih osvrta.
Još bi dodao da nemamo i špicu.

..pat & mat.. :neretljak:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Ne znam ako ste vidjeli, ali kod jednog od onih cekanja Zlomiclica da ga napadnu, Sanchez se derao da se okrene na lijevo jer je Devetak bio apsolutno sam. Ali cak i kad je dosla poslije lopta, sve se zatvorilo dok je ovaj primio loptu jer ipak je to Devetak. Ako je Legbo ono sto bi trebao bit, to ce bit veliko oruzje jer zasad smo opasni samo po desnoj strani dok Orec ima snage.
Jel se zna sta je s Vignatom? Treba nam Vignato jer sad slijede teske utakmice, tesko cemo s Gojakom na krilu bit konkretniji.

B
Ja nebih rekao da nemamo spicu, nego zadnjih par kola imamo neki Djalovicevski nogomet(respekt Djaletu naravno)- no taj neki stil, gdje centarfor nemoze ni doci u priliku- trose se potpuno usamljeni na neka kanaliziranja njihove obrane i pracenja stopera, a bilo kakvu sansu za gol ne dobivaju jer napadnemo sa 3 igraca. Plus sto jos DAA dobivao previse dugih lopti -ispucavanja nasih, s Mckennom na ledima, koje ni puno jaci napadaci nebi osvojili...to da imamo Miereza moze proc, a sva nasa 3 napadaca nemogu to izdrzat. Nebi ni Beljo mogao osvajati takve lopte

J
Kaže kućni lakša ozljeda. Mislim da nije ništa strašno.
Moj komentar na utakmicu s vremenskim odmakom (da ohladim glavu). Dinamo je puno jači nego želimo priznat, imaju kvalitetu i kompaktni su. Mi smo bili ravnopravni sat vremena, ali kad vidimo ekipu koja je završila utakmicu jasno je zašto smo zadnjih 20 minuta stajali u bunkeru.

J
Quote from: Bobic on 09.02.2026, 12:33Ja nebih rekao da nemamo spicu, nego zadnjih par kola imamo neki Djalovicevski nogomet(respekt Djaletu naravno)- no taj neki stil, gdje centarfor nemoze ni doci u priliku- trose se potpuno usamljeni na neka kanaliziranja njihove obrane i pracenja stopera, a bilo kakvu sansu za gol ne dobivaju jer napadnemo sa 3 igraca. Plus sto jos DAA dobivao previse dugih lopti -ispucavanja nasih, s Mckennom na ledima, koje ni puno jaci napadaci nebi osvojili...to da imamo Miereza moze proc, a sva nasa 3 napadaca nemogu to izdrzat. Nebi ni Beljo mogao osvajati takve lopte

Kad je neki naš napadač osvojio duel ili dribling? Kad je nekoga pretrčao? Kad je zabio iz polušanse? Kad je asistirao?
Jebote, mi ko da nikad nismo imali top centarfora pa nam je sad i Čop dobar. Mi smo digli bujol jer je đale gurnuo fruka u napad i mislim da bi i danas to bilo najbolje.

lijep pozdrav, čujem da me netko dozivao jučer

Legbo na prvu djeluje ko NBA centar
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Quote from: Franjo Tuđman on 09.02.2026, 12:46lijep pozdrav, čujem da me netko dozivao jučer
Šta kaže Tito gore na ove podjele u društvu radi Tonsona?
Volim grad koji teče

Quote from: Johnson on 09.02.2026, 12:39Kaže kućni lakša ozljeda. Mislim da nije ništa strašno.
Moj komentar na utakmicu s vremenskim odmakom (da ohladim glavu). Dinamo je puno jači nego želimo priznat, imaju kvalitetu i kompaktni su. Mi smo bili ravnopravni sat vremena, ali kad vidimo ekipu koja je završila utakmicu jasno je zašto smo zadnjih 20 minuta stajali u bunkeru.

Ja bi dodao da smo prvih 20 minutai zgledali ipak malo nadmoćnije od njihj. Ostatalo potpisujem.
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Quote from: Starless on 09.02.2026, 13:49
Quote from: Franjo Tuđman on 09.02.2026, 12:46lijep pozdrav, čujem da me netko dozivao jučer
Šta kaže Tito gore na ove podjele u društvu radi Tonsona?
kaže, e moj narode