SHNL 21. kolo: Rijeka - Dinamo, nedjelja 08.02.2026., 17:45h

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 04.02.2026, 14:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: LenRi on 09.02.2026, 10:24Pa finale kupa smo izgubili na Rujevici 3-0, također puno gora predstava nego jučer.

Znam da ti ništa nije značio, kao ni meni, ali Fruku ne bi bilo drago da je njegov lijep gol iz slobodnjaka totalno zaboravljen. Za 3:1.

D
Ajde pogledajmo malo sazetak te utakmice koju zovemo "puno gora predstava". Losiji rezultat, svakako, predstava hmhmhm

Uspoređujete dvije 80% različite momčadi, pogledaj sastav Rijeke tad i danas. Nema smisla.

A i svi koji popujete, da smo se više otvorili i dobili par komada u mrežu, a to je Kovačević & co i čekao, jer wake the fuck up, imaju kvalitetniju i trenutno fizički moćniju i spremniju momčad, opet bi drvljem i kamenjem.

Malo realnosti nam ne bi škodilo. O razlozima zašto je tako kako je, pogledajte par zadnjih prijelaznih rokova i kako smo igrali zadnjih sezona.

Od shot, shot now, shot some later pa će nešto sa 30 metara i uć, do tko te pita. Napisao sam i prošle godine da će to dugoročno dovest do problema, i eto nas.

Tu smo di jesmo, idemo dalje.

M
Jedan mali apsurd, bolje smo izgledali i igrali u dva prethodna poraza od dinama nego u jučerašnjem remiju.

Citirat ću Barišića: " Nebojte se, bit će sve u redu".