KL playoff, knock out faza, 19.02.2026. 20:00, Omonia (CY) - Rijeka (HR)

Started by D4, 17.02.2026, 13:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Šta ovi promašuju  :svakacast:  :sta:
Umjesto 3:0 , vodimo 0:0.
Definitivno je sad prednost na našoj strani.
Riskiramo puno sa ovih 3 iza i visokom postavkom di ako bek odigra krivi past ide kontra 3 na 2 šta nam se dogodilo čak 3 puta. Devetak ne može pass pogodit na 3 metra, ali to smo znali.

Vratio bi Oreča niže u 4 iza i ubacio kojeg igrača koji može zadržat loptu ako takav postoji na klupi uopće. Lasickas i Ndokit hitno van dok smo još živi
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: deva on 19.02.2026, 21:29Ndockyt solidan za sad

..a na čemu si ti?.. :bo:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

D
Ndokit klasično rastresen, ostalo mi je u granicama očekivanog. Oreč me malo razočarava u ovim jačim utakmicama. Barco djeluje kao solidan igrač, čini se kao dobar pick.

Sve u svemu razlika iskusne ekipe, uigrane, sa konkretnim planom, i ekipe koja se filtrira za buducnost..

K
Strasno kolko smo postali domacinska ekipa, ove cemo pregazit na ruji ako bude X na kraju.

B
Quote from: kirac_87 on 19.02.2026, 21:53Strasno kolko smo postali domacinska ekipa, ove cemo pregazit na ruji ako bude X na kraju.
Ako uopće prođemo biti će dobro...

Nego, čekam prosipanje pepelom svih nas koji smo javno i u sebi jebali Zlomi sve po spisku jer da ga nije bilo...
Ako je Vignato spreman, treba ga ubaciti. Ndokit je strano tijelo, tko je ovo krivo dodao kada su krenuli u kontru u zadnjoj minuti, Devetak? A koga staviti umjesto njega? Barišić opet pokazuje klasu, Dantasa i Fruka nema na utakmici, rezultat odličan s obzirom na viđeno

S
Nemam se šta bunit, game plan je dobar, uspjeli smo ih zaustavit većinu vremena.
Te glupe pogreške iz kojih oni slože kontru, jednostavno nismo još tamo ili fali kvalitete.
Fruk ni brzine ni ideje, nit se vrača po loptu. Baš fali u ovakvoj utakmici.
-------
U drugom, držat palčeve da će uspjet neka izmjena i kakav sanchov trik.

Ndokit je kita od igraca, lasicas nije nogometas nego triatlonac
Nogometni Expert

Ndocyt ima žuti, nebi ga bilo loše izvaditi.

Ovaj na Orečovoj strani je jako brz i ne može ga proći u onoj svojoj standardnoj šemi gdje ide ubačaj sa gol aut linije.

Zloma za sada najbolji.

D
Ja kuzim da je Fruk van forme i da je bio van pogona par tekmi, ali njegovo nezalaganje, nedisciplina, bez povratka u obranu nakon izgubljene lopte, a kad je primi u napadu drzi je dok je ne izgubi...

Treba ga rastrest malo, ili mu pristupit psiholoski i podrzat ga, rec mu kako stvari stoje ili ga ostavit na klupi jednu utakmicu da mu dode do glave.

C
Vrijeme je i da se Fruk pokaže u Europi ako se misli uzet koji dinar na njemu.Zadnja šansa mu je SP a tamo će teško do minuta.U Europi mi je slabunjav jako.

Svi kenjate po Lasickasu,a meni igra dobru utakmicu,osim onoga na kraju. Bolje se zapitajte jel došao Fruk na utakmicu?

D
Ako bude nula puna šaka brade
Pročešljati mladi repku ako ima još ovakvih kao Barišić.
Antifan klub Ndokita i žutog Ndokita sve brojniji.

_
Pljuvačina je od početka do zadnje minute poluvremena u najmanju ruku kao da gubimo 5-0, svaki komentar je defetizam na najjače, čemu...?

Nije idealno, držali smo kakvu takvu kompaktnost i onda zadnja trećina poluvremena plivanje i Zloma nas spašava i iskupljuje se za kiks, ovakvu obranu nije od Šibenika prošle godine imao i jako bitno da smo tu ostali na nuli, ali mirni smo bili u posjedu kroz veći dio utakmice, nema panike Lasickasa standardno po svom gdje je obrambeno nedovoljno stabilan ali napadački bi rekao da mu je ovo najrazigranija utakmica, nije sve skupa tako strašno