KL playoff, knock out faza, 19.02.2026. 20:00, Omonia (CY) - Rijeka (HR)

Started by D4, 17.02.2026, 13:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Vado Magnar on 18.02.2026, 15:47Noćna mora je sastivni dio mog odrastanja te bih stoga preferirao Bracu.  ;D

Šalu na stranu, on bi morao biti ispred druge dvojice. Kao prvo odigrao je dobro protiv Varaždina. Ispunio Sanchezova očekivanja (valjda!). A i valja ga uigravati jer je on šestica za koju se očekuje da igra idućih godinu dana. Petrovič odlazi "za badava" pa nema smisla da igra osim u rotaciji. A Husić mislim da jednostavno nije dovoljno pokretan, a ni kvalitetan kao peruanac ili slovenac na toj poziciji.

A opet u toj istoj partidi je i Petrovič zabio gol.  :neretljak:
Za ovu utakmicu bi stavio onoga koji je trenutno bolji, kvalitetniji i više može doprinijeti igri i rezultatu. Bracu može uigravati i pripremati za iduću sezonu kroz HNL. KL moraju igrati najspremniji, najuigraniji i najkvalitetniji mogući. IMO, to je još uvijek Petrovič i na račun toga bi mu dao prednost na Cipru.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

M
Barco bi mogao glumit Radelju u trojci iza, iako mislim da ce tu Husic uletit. Valjda nije izgubio samopouzdanje nakon kiksa protiv Slavena.

Devetak će igrat sigurno, mislim da ni oni ne znaju oće li to biti 3 ili 4 u obrani.
Ili će se rotirat kako utakmica bude išla.
Šteta šta se ne igra u Rijeci, po ovom vremenu 0 posto šanse bi imali ciprani.

Zlomislić
Barišić Majstorović Devetak
Oreč Dantas Petrovič Lasickas
Fruk Adu Vignato

Pošto od Devetka ne očekujem izlete prema naprijed kao kod Radelje mislim da bi Petrovič mogao u prvih 11 pošto se neće toliko trebat spuštat na stopera.
Fruk kako lutalica, Vignato na krilu i Adu u napadu.
Nekako logičnih 11.
Za Devetka sam 100 posto siguran da će krenut a ne vjerujem nekako da će jedan od Barišića i Majstorovića na klupu i da će Husića staviti umjesto nekog od njih dvoje.

M
Mislim da ce igrat Husic na stoperu umjesto Radelje, i da cemo igrat bez nominalnog krila, tzv bozicnu jelku. Daje sigurnost ,tvrdu sredinu i da ce se prilagodjavati tijekom igre,tj da ce promjeniti kasnije i staviti zivlje igrace jer pretpostavljam ipak ce Omonia na domacem terenu htjeti postaviti dominaciju.
Nekakav 3-4-2-1, sa Barisic,Majstor,Husic - Orec,Dantas, Barco (Petrovic) Devetak - Fruk, Gojak - AMJ. Kasnije kad tempo popusti Vignato, Morchi i DAA mogu uci da podignu ritam, i Petrovic jer vjerojatno ce Barco u ovakvoj radnickoj i bitnoj utakmici dobit karton a onda je dobro imat zamjenu, ili obratno ako Petrovic zapocne.
Igra se na rezultat tako da mislim da necemo umirat od ljepote, a sto se mene tice, mozemo samo jedan napad i jedan gol za pobjedu i ja zadovoljan.

D
Jel mene netko jebe
Jesmo mi ozbiljan nogometni klub?
Zena mu radja- sretno joj i sve najbolje ali pred jednu od najbitnijih utakmica u povijesti ti zbog poroda ostavljas jednog od 3 najbitnija igraca..
Ajde da igramo protiv Slaven Belupa u HNLu u ovakvoj situaciji gdje se ne borimo za nista..
Ali ako je utakmica derbi, ako je utakmica gdje smo u trci za naslov, ako je utakmica gdje nakon 46 godina igramo strasno bitnu europsku utakmicu...kakva radanja...
Neozbiljan klub, pa se onda cude gdje su ljudi..ako bitan igrac ne treba ici...

K
Quote from: DirkVanHoojidonk on 19.02.2026, 13:10Jel mene netko jebe
Zena mu radja- sretno joj i sve najbolje ali pred jednu od najbitnijih utakmica u povijesti ti zbog poroda ostavljas jednog od 3 najbitnija igraca..
Ajde da igramo protiv Slaven Belupa u HNLu u ovakvoj situaciji gdje se ne borimo za nista..
Ali ako je utakmica derbi, ako je utakmica gdje smo u trci za naslov, ako je utakmica gdje nakon 46 godina igramo strasno bitnu europsku utakmicu...kakva radanja...

Rođenje dijeteta iznad svega... potpuno se slazem s Radeljom/klubom

Quote from: KadOkrenemSe on 19.02.2026, 13:13

Rođenje dijeteta iznad svega... potpuno se slazem s Radeljom/klubom
Također, ne mogu vjerovat da se netko čudi da je klub/Radeljic odabrao rođenje djeteta (sta je za mene pobjeda života) od utakmice koja se igra i za 7 dana

Možda jednog dana shvatiš šta znači rođenje djeteta, jer očito ne znaš....
i šta da je išao dole? misliš da bi on glavom bio u utakmici dok mu je žena u rodilištu?
Nisu ni oni baš svi roboti...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

https://youtu.be/G0a-Nr_vRjM?si=1Feon32MLcGyGToL

Mislim da to nije crno bijela situacija, po meni bolje da je ostao nego da ga se forsiralo da ode na Cipar.
Očekuješ najbitniji trenutak u životu i glavom ne možeš biti sto posto na terenu.
Falit će nam, ali mislim da je u takvoj situaciji za oboje najbolje da je ostao u Ri koliko god će nam faliti.

PS zanimljivo je da smo nakon prošlog izleta u slične krajeve (paok) igrali na Poljudu. Pitanje je oće li ekipa uopće dolaziti u Ri nakon utakmice ili će putem Zadra ili Šibenika kao nakon Grčke.

Nogomet, posao, novac i konferencijska liga su sporedne stvari u zivotu.

Rođenje djeteta i tvoja prisutnost sa djetetom je bitnija od svega ostalog.

K
Gol je zabio Lukunić? Moram priznat da se ne sjećam tog lika.