KL playoff, knock out faza, 19.02.2026. 20:00, Omonia (CY) - Rijeka (HR)

Started by D4, 17.02.2026, 13:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nije 1/16 jer se ne igra 16 utakmica. Ovo je play off unutar kojega se dobija preostalih 8 sudionika 1/8 finala, uz prvih 8 iz ligaškog dijela.
@Deni323 onaj citat iz tvog posta ima grešku u nazivu (nebitnu doduše).
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R

Quote from: aahzinho on 20.02.2026, 12:52Nije 1/16 jer se ne igra 16 utakmica. Ovo je play off unutar kojega se dobija preostalih 8 sudionika 1/8 finala, uz prvih 8 iz ligaškog dijela.
@Deni323 onaj citat iz tvog posta ima grešku u nazivu (nebitnu doduše).
U pravu si, nakon 1/16 ide quarter finals odmah, tako piše u aplikaciji konferencijske lige.

I također po meni omonoija nije zaslužila dobit jučer ni po čemu, nije kao da su zicere svoje promašili nego smo se mi obranili. Je bilo je onih hitaca koji su išli do Izraela, Palestine kad bi zapucali oni sa 16m ali to nije velika šansa, velike šanse smo mi blokirali/obranili. To je ono šta te prvo uče, ispravi tuđu/vlastitu pogrešku I to je to.

Nas bacanje novčića doslovno vodi do četvrtfinala.
Prođemo li Omoniju i izvučemo li Rakow mislim da smo favoriti za prolaz, ako nam Strasbourg dođe jebiga, atraktivna utakmica i protivnik pa šta bude.
Ali Rakow od odlaska trenera je očajan, na 7 mjestu su u Poljskoj i lakši protivnik od Omonije bi trebali biti.
Sve je ovo ki bi da bi ali zašto ne sanjat.
U četvrtfinalu ili Aek Larnaca opet ili Mainz ili Sigma ili Lausane.
Sve ekipe di nećeš biti totalni autsajder.
Samo da nas u slučaju prolasku Rakow posere i mi smo spremni za čudo.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 20.02.2026, 13:38Nas bacanje novčića doslovno vodi do četvrtfinala.
Prođemo li Omoniju i izvučemo li Rakow mislim da smo favoriti za prolaz, ako nam Strasbourg dođe jebiga, atraktivna utakmica i protivnik pa šta bude.
Ali Rakow od odlaska trenera je očajan, na 7 mjestu su u Poljskoj i lakši protivnik od Omonije bi trebali biti.
Sve je ovo ki bi da bi ali zašto ne sanjat.
U četvrtfinalu ili Aek Larnaca opet ili Mainz ili Sigma ili Lausane.
Sve ekipe di nećeš biti totalni autsajder.
Samo da nas u slučaju prolasku Rakow posere i mi smo spremni za čudo.
Ubacio sam ovo u kalkulator, sa pretpostavkom da pobjeđujemo svaku do polufinala i da tamo gubimo obadvije.
Sveukupno 17.625 bodova za klubski i 6.031 za državni koeficijent
You cannot view this attachment.

V
Za seh ki još nemaju karti,  hote kupit, aš da će do ponedjeljka bit rasprodan stadion. Nisan bas misle da će to bit tako, ma ako lažu mene i ja lažen vas. Da je  potražnja ko za Slaven zadnju partidu va maju.
Dobar rezultat čera, dobra vremenska prognoza bez dažja i moguće povijesni uspijeh su svoje storili.
A i nekako mislim da je ljudima va našeh krajah dosta te letargije.
Rasprodano će očito bit, još da je storit pravu atmosferu...

R

Quote from: VIIRC on 20.02.2026, 13:58Za seh ki još nemaju karti,  hote kupit, aš da će do ponedjeljka bit rasprodan stadion. Nisan bas misle da će to bit tako, ma ako lažu mene i ja lažen vas. Da je  potražnja ko za Slaven zadnju partidu va maju.
Dobar rezultat čera, dobra vremenska prognoza bez dažja i moguće povijesni uspijeh su svoje storili.
A i nekako mislim da je ljudima va našeh krajah dosta te letargije.
Rasprodano će očito bit, još da je storit pravu atmosferu...
Sad san se upravo ulogiral na našu stranicu di su karte i nijedan sektor nije pun, dakle za svaki sektor ima karata. Vjerujem da će se to sve napunit ali kako nije neka bar euforija za karte nego sve zadnji čas to je strasno

B
Inace, gdje je nestao Husic? Znam da je bilo par kikseva zadnje, no imao je i odlicnih partija jesenas. U svakom slucaju, u ovom sustavu s 3 iza mislim da bi bio bolji od Devetaka. Devetak svaku ima teske kikseve, a netko je ovdje dobro primjetio- ciprani su to znali i pustali su nam otvaranje igre preko njega i blokirali druge smjerove dodavanja.

Iako vjerujem da Husic dobiva priliku u nedjelju, kao i mnogi. Potpuna rosada, ovaj put podrzavam Sancheza ako izmjeni i svih 11. Treba im pokazati koliko su nebitni i dobit ih dole s rezervama.

Z
možda Husića vidimo za vikend. Nadam se da je Radeljić sigurno u prvoj. Tu dobijamo masu toga i prema naprijed i prema otraga. Barišića i Dantasa bih poštedio. Vignato ako nije na 100% isto bolje ne, treba nam za četvrtak na maksimumu.

D
Nemoj da Husica gledamo za vikend molim te. Može sa nekim lakšim protivnikom. Ovo nije fora krenuti sa -1

K

M
Teo Barisic : "Ne brinite, bit ce sve u redu".