KL play off; nokaut faza; Cetvrtak,26.02.2026 18:45; Rijeka (HR) - Omonia (CY)

Started by moreplovac, 24.02.2026, 16:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A
Quote from: Vado Magnar on 27.02.2026, 09:15Osim što valja pohvaliti Petroviča za vrlo dobru utakmicu, Valja ponoviti ono što je Munoz rekao: da su Petroviča pripremali za desnog stopera jer su očekivali da Barišić možda neće moći. Odličan posao struke!

Može se i okrenuti priča pa se upitati koliko je pametno staviti igrača koji nije 100 posto spreman u utakmicu poput ove. Na kraju balade za Rijeku je dobro ispalo, al za Barišića baš i ne.

Evo i moj kratki osvrt. Dojam sa S tribine je više nego pozitivan. Bilo je kikseva sa navijanjem (četnici i sl.), ali u globalu navijanje dobro, na mahove brutalno glasno s ostalim tribinama.

Sjećam se utakmice sa Partizanom 1999, brutalno navijanje bez stajanja, ali igra i rezultat katastrofa, totalna nemoć. Možda je onda bolja ova varijanta kao jučer, grmljavina kad je najpotrebnija.

Neki ovdje na forumu ističu šanse koje je Omonija imala, jedan moj trener je uvijek govorio - "ne igra se za šanse". Za pospremit loptu u gol treba imati i kvalitete. U dvije utakmice smo bili bolji jer smo postigli ukupno tri gola više i tu je priči kraj.

Prvo poluvrijeme jako loše, drugo renesansa. Vratio se u punom sjaju Bermudski trokut™ Fruk-Dantas-Vignato, a DAA je očito igrač za velike golove, ne zabije mrtvu šansu i onda iz teške situacije onako vrhunski pospremi. Često kritiziram Petroviča, ali u ovoj ulozi gdje nije morao ništa kreirati nego samo raditi destrukciju je bio skroz solidan. Zlomislić odličan i u ovoj utakmici.

Meni je atmosfera bila dosta dobra, navijalo se preko više tribina. Nadam se da Barišić nije ozbiljnije ozlijeđen, a u ždrijebu se nadam Rakowu. Također, u nedjelju treba osvježiti ekipu, ima ih dosta koji nisu puno igrali zadnje vrijeme, a već u srijedu je kup i Hajduk.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Mislim da se tamo ni sam ne bi stavio.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

I
Jao kako smo iskarali ove rumune sinoc, jos se trijeznim. Hnl je septicka, u europi se poznaju junaci...

S
Quote from: MaČaĆeToMane on 27.02.2026, 11:37Morda ste u pravu, ali kad Barišić krene iznositi loptu od svojih do tuđih 16 metara, podsjeća na jednoga Gvardiola  ;)

Mene na Eleza u najboljim danima... kod nas, naravno.

Quote from: Iqteam on 27.02.2026, 09:55Za Lasickasa će mnogi reći da je od ovih koji su jučer igrali nogometno najlošiji u mnogočemu. Samo bih skrenuo pažnju da on sve što bi taj krilni bek trebao raditi odrađuje sadržajno odlično. Npr. njegova uloga je da u trku, s loptom prođe uz aut liniju. Znači da predribla, pretrči, bilo šta. I on to zna i on to pokušava. To što ne uspijeva je do njegove kvalitete ali to nije njegov problem nego problem kluba jer boljeg nemamo. Lasickas zna šta treba raditi u svakom trenutku na terenu, ima ogromnu volju ali ne uspijeva uvijek to i odraditi.

To je i moje razmišljanje o Lasickasu. Nije najbolji, ali se stvarno trudi i vidi se da zna što treba napraviti. Koliko god me neki njegovi potezi živciraju, toliko mi je i drag i mislim da je, sada će me svi razapeti, podcijenjeni kotačić ove Rijeke.
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Z
Lasickas je Žuta ove generacije. Mislim da je on dobri duh svlačionice i da je karakterno super lik.

Nitko nije kao Žuta, ali da... Slažem se s tobom
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Z
ma jasno, samo kažem, nekako mi djeluju slično.  Obojica jako dobro odgojeni. Obadvojica su školovani igrači,  ista su i pozicija, treba priznati da je i jednom i drugom treba i trebalo malo pomoći u jačim utakmicama.
Lasickasu malo fale slobodnjaci jedino  ;D

S
Slažem se s kolegama. Nadodao bih... nije mi prvi put... kad je AMJ jučer ušao, pokazao je još jednu dimenziju više. Osim voljnog momenta u dva navrata je bio jako blizak s loptom. Da ga prvi put vidim, rekao bih - veliki znalac. U zadnje vrijeme djeluje jak, ali energičan, nikako ne trom. Čini mi se da bismo do kraja sezone (europske i domaće) mogli imati roster točno kakav nam i treba. Širok i kvalitetan spektar.

Quote from: VIIRC on 27.02.2026, 12:27I još neš, ča stvarno neki ne razume nas jezik domaći? @Kostrena , nisi prvi ki je komentiral da rabi prevod. Imaš nadimak @Kostrena , pa kako vi tamo povedate? Znan da je Bosanski drugi službeni jezik va dobren delu Kvarnera, aš su se ljudi doselili i povedaju svoj jezik, ma to ne znači da mi tu ne moremo povedat naš.
Da se nebi neki uvredil, aš ne mislin niš krivega, nego bi ljudi ko su se doselili trebali se prilagodit nsmi, našem običajun, jeziku, dijalektu, kako god, a ne mi njimi.

Ma samo piši/povedaj po domaći, mane se pježa, ma bi pasalo i malo više pozitive aš je čera bilo jušto kako rabi.
Folks, I don't trust children. They're here to replace us. - Stephen Colbert

Quote from: KadOkrenemSe on 26.02.2026, 22:20
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 26.02.2026, 22:07
Quote from: KadOkrenemSe on 26.02.2026, 21:55Barisic sutra na magnet

A magnet cega ?
Lože?

Zadnja loza da

Ima novosti po tom pitanju?
I kako je maestro Sanchez?

Quote from: kirac_87 on 26.02.2026, 23:39Možda je zaboravio da Bel ne sudi, u našoj močvari možes pola ekipa pošamarat neće te sudac ni pogledat.

Meni je šokantno da je mišić dobio karton tek (!) u produžetcima. Kako se može bit discipliniran kad se mora.