SHNL 24. kolo: Rijeka - Lokomotiva, nedjelja 01.03.2026, 15:00h

Started by Zelko Maler, 27.02.2026, 08:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: kirac_87 on 01.03.2026, 17:04Već vidim da onaj nebitni index piše da je Loksa pokradena za gol.
A igrač u zaleđu leži na zlomislićevoj nozi, dakle čisto ometanje igre i opravdano poništen gol.

Nitko nije ležao na Zlomislićevoj nozi

Z
Svi klubovi igraju muku od nogometa nakon europskog tjedna, mi smo jos imali i povijesnu utakmicu i emocionalno praznjenje.
Bilo je bitno samo i jedino upisati bodove.
Zaboraviti ovo.
Bravo ekipa.

B
Quote from: Deni323 on 01.03.2026, 17:03Zašto se VAR nije aktivirao za crveni Kolingeru kada je vratio rukom loptu golmanu?
Nije direktni crveni tu. Nema namjere i nije sprijecio direktan gol, nasi napadaci su bili par metara iza.
Odlicno sudenje Ercega kao uvijek, nas najbolji sudac. Kriterij ujednacen, a cak i kad pogrijesi nije tvrdoglav nego pogleda Var i presudi kako treba. Obje Var situacije su bile teske, nije ih mogao vidjeti golim okom. I ja sam na prvu vidio penal Devetka.

R
Ali zašto stalno visoke lopte a igraš protiv najviših?

A
Nakon onakve europske utakmice prije 3 dana i važne utakmice koja nam slijedi u četvrtak svatko ko je očekivao rapsodiju nije realan. Važna su 3 boda i da se nitko nije ozljedio...

Adu Adjei je blago, sljedeće sezone će bit najbolji strijelac lige...Samo da mu neko ne napuni glavu sa odlaskom, jako je mlad još,  ima još dosta za radit na sebi, a još jedna cijela sezona u Rijeci će mu bit idealna za to...

Jurić radi isto kao Adjei, ali koliko taj dečko ima problema sa dodavanjima i kontrolom lopte, to boli gledat.

Indisponirano ali kad imaš DAA i Dantasa i to je dovoljno.
Volim grad koji teče

V
 Pobjedili su. Trebamo bit kuntenti aš je ivo 2. dobar rezultat zaredun.
Nogometno, najhuja utakmica Rijeke ove sezone. Vrtin onaj harakiri ča smo storili va Vinkovcima kontra Vukovara, ali ne, ovo je najhuje ča smo gledali. Nanke jedanput nisu 3 put zaredun točno dodali.
 Toliko krivih dodavanjima, toliko situaciji ke zdrav čovek ne more razumet, i toliko malo igrači za ke bi čovek rekal da imaju prolaznu ocjenu.
Si, osin 3-4 njih zaslužuju najhuju mogući ocjenu za nogometnu izvedbu i si normalno zaslužuju pohvalu zbog pobjede, aš to se va nogometu jedino broji.
Ali ovako se nogomet više ne more igrat nikada.
Zlomislić- 6, ok

Lasickas- 7, danas
najbolji naš igrač pokle Dantasa.

Majstorović-ok-6
Husić-6.5, ok,  imel je čak par solidnih dugih bali

Devetak-6

Rukavina- 6, ni ni izbliza bil najgori

Barco-4.  Boh nas pomiluj. Ni ga znel, pa ziman da je prblem va mane.  On nima niš, ali niš nogometno. Pas nima, saka mu je krivo dodana, najsporeji igrač kega san videl, fizički izgleda jako ali nima ni agresivnost ni neki jak duel.  Nisan nikad videl da ukliže.
Skok nima, čistu šansu je Lokomotiva imela kad je Bošković ga nadskočil.
Jako tromav i neokretan.
Morda to da je vavek blizu bale, va ten neke zamišljenen trokutu od par kvadrati kade je bala, ali to pišen samo zato aš ne znan ča bin pul njega dobro zivukal da ga danas trener ni znel.
Neš nogomet razumen, ali volel bin da mi objasni neki ki razume bolje od mane, ča je pul njega dobro?
On bi trebal glumit ono ča je Mišić Dinamu, sram je je, po njega su šli vs južnu Ameriku.

Dantas- 7,5. On nas vuče već dugo.

Morhiladze- 0, nula. NULA.  Ki je ovo kurac bil? Ako osa pasa metar od njega, on će  srušit. Neda mi se, tel san više tega napisat, nima smisla.

Fruk- 6. aš je Fruk. Žal mi je, ali bar minimalno tu i tamo točno dodat balu prvemu do sebe je dobar korak da se vrne samopouzdanje.

Jurić- 5. Asistencija, inače jako loš.

Radeljić- 6

Vignato-6, nahajpali smo ga previše pokle utakmice proriv Hajduka 5-0. 

Gojak-6,  More pasat, njega se morda previše kudi, ni nikako med najhujemi.

Adu Adjei- 7, opet je dal gol. Dečko od 20. let, to je kad se more reć da je perspektivan, aš puno tega mu fali. Ali daje goli. Ako napreduje, morda čemo va njemu dobit tega napadača kega čekamo od Drmića.

Legbo- 4, kupite mu kopačke, škoda je da ga se skupo plaća, pa igra bez kramponi, trava je sklizava. 

Od kad je Sanchez puli nas rezultati su puno bolji od igre. Nima se tu ča više reć.
Ako se nekako pasa Hajduka, polufinale kupa, osmina konferencijske i 3. mesto va prvenstvu, ni tako loše.
Od nogometa neš pokažu saku 5. partidu, i to retko celu, najčešće poluvreme.
Ovo je 2.  domaća partida ove sezone da nisan bil na stadionu, žal mi je da nisan, da in zaplješćen još jedanput za Omoniu.

Da moren postavit samo jedno pitanje va klub, bilo bi na temelju čega su prišli i kako su skautirali novi igrači: Barco, Legbo, Morchiladze.
Niki danas ni odigral dobro, ali ovi dečki su prišli na zimu su dosta niža razina od drugih.

K
Odlična analiza, da ne znam rezultat rekao bi da je 1-7 završilo

Quote from: VIIRC on 01.03.2026, 17:39...pa ziman da je prblem va mane.

A bit će, lipi moj...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

V
Quote from: Kostrena on 01.03.2026, 17:43Odlična analiza, da ne znam rezultat rekao bi da je 1-7 završilo
Pišem o nogometnoj izvedbe. Bit će snimka za ki dan na YouTube, lahko mi tu izrežeš moment kad su 4 put  zaredun uspjeli točno dodat balu, makar nazad golmani i stoper. Ni tega ni bilo.  Kako od dreva se simi bala odbijala. Bilo je dosta da obrana ča ulovi, vavek korektni Majstorović, Radeljić, dobar Lasickas i korektan Devetak. I da sudac 2 50-50 situacije prosudi va našu stranu.
Najgora partida ove sezone, tehnički i napadački.

Jurić je jednu tešku loptu, ubačaj šukerovski zalijepio za nogu, šteta što je for prije udarca bio predug, jer bi bio jedan od golova sezone.
Molio bih lokalne statističare da izvuku podatak koliko smo utakmica u prvenstvu dobili nakon europske utakmice

Quote from: VIIRC on 01.03.2026, 17:39Pobjedili su. Trebamo bit kuntenti aš je ivo 2. dobar rezultat zaredun.
Nogometno, najhuja utakmica Rijeke ove sezone. Vrtin onaj harakiri ča smo storili va Vinkovcima kontra Vukovara, ali ne, ovo je najhuje ča smo gledali. Nanke jedanput nisu 3 put zaredun točno dodali.
 Toliko krivih dodavanjima, toliko situaciji ke zdrav čovek ne more razumet, i toliko malo igrači za ke bi čovek rekal da imaju prolaznu ocjenu.
Si, osin 3-4 njih zaslužuju najhuju mogući ocjenu za nogometnu izvedbu i si normalno zaslužuju pohvalu zbog pobjede, aš to se va nogometu jedino broji.
Ali ovako se nogomet više ne more igrat nikada.
Zlomislić- 6, ok

Lasickas- 7, danas
najbolji naš igrač pokle Dantasa.

Majstorović-ok-6
Husić-6.5, ok,  imel je čak par solidnih dugih bali

Devetak-6

Rukavina- 6, ni ni izbliza bil najgori

Barco-4.  Boh nas pomiluj. Ni ga znel, pa ziman da je prblem va mane.  On nima niš, ali niš nogometno. Pas nima, saka mu je krivo dodana, najsporeji igrač kega san videl, fizički izgleda jako ali nima ni agresivnost ni neki jak duel.  Nisan nikad videl da ukliže.
Skok nima, čistu šansu je Lokomotiva imela kad je Bošković ga nadskočil.
Jako tromav i neokretan.
Morda to da je vavek blizu bale, va ten neke zamišljenen trokutu od par kvadrati kade je bala, ali to pišen samo zato aš ne znan ča bin pul njega dobro zivukal da ga danas trener ni znel.
Neš nogomet razumen, ali volel bin da mi objasni neki ki razume bolje od mane, ča je pul njega dobro?
On bi trebal glumit ono ča je Mišić Dinamu, sram je je, po njega su šli vs južnu Ameriku.

Dantas- 7,5. On nas vuče već dugo.

Morhiladze- 0, nula. NULA.  Ki je ovo kurac bil? Ako osa pasa metar od njega, on će  srušit. Neda mi se, tel san više tega napisat, nima smisla.

Fruk- 6. aš je Fruk. Žal mi je, ali bar minimalno tu i tamo točno dodat balu prvemu do sebe je dobar korak da se vrne samopouzdanje.

Jurić- 5. Asistencija, inače jako loš.

Radeljić- 6

Vignato-6, nahajpali smo ga previše pokle utakmice proriv Hajduka 5-0. 

Gojak-6,  More pasat, njega se morda previše kudi, ni nikako med najhujemi.

Adu Adjei- 7, opet je dal gol. Dečko od 20. let, to je kad se more reć da je perspektivan, aš puno tega mu fali. Ali daje goli. Ako napreduje, morda čemo va njemu dobit tega napadača kega čekamo od Drmića.

Legbo- 4, kupite mu kopačke, škoda je da ga se skupo plaća, pa igra bez kramponi, trava je sklizava. 

Od kad je Sanchez puli nas rezultati su puno bolji od igre. Nima se tu ča više reć.
Ako se nekako pasa Hajduka, polufinale kupa, osmina konferencijske i 3. mesto va prvenstvu, ni tako loše.
Od nogometa neš pokažu saku 5. partidu, i to retko celu, najčešće poluvreme.
Ovo je 2.  domaća partida ove sezone da nisan bil na stadionu, žal mi je da nisan, da in zaplješćen još jedanput za Omoniu.

Da moren postavit samo jedno pitanje va klub, bilo bi na temelju čega su prišli i kako su skautirali novi igrači: Barco, Legbo, Morchiladze.
Niki danas ni odigral dobro, ali ovi dečki su prišli na zimu su dosta niža razina od drugih.

Ok, sad sam uvjeren da nas trolas :svakacast:  :svakacast:

Quote from: VIIRC on 01.03.2026, 17:52lahko mi tu izrežeš moment kad su 4 put  zaredun uspjeli točno dodat balu

zanimljivo kako ovo ističeš. a lasickas dobije titulu najboljeg  igraca iako je daleko najviše  krivih dodavanja imao
i ne kuzim cemu drvljenje po barcu???