SHNL 24. kolo: Rijeka - Lokomotiva, nedjelja 01.03.2026, 15:00h

Started by Zelko Maler, 27.02.2026, 08:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Još jedan glas za Rukavinu. Dok ne dokaže suprotno (ako ikad dokaže), neću tvrditi da je veliki znalac, ali ne razumijem tu kanonadu po njemu. Ponaša se u našem dresu više nego korektno.

D
Quote from: Zelko Maler on 01.03.2026, 19:00Kakva je situacija s Majstorom?

Ili cemo to tek saznati u utorak?

Ma nije Majstoru nista. Odmorili su ga planski. Pola on pola Radelja da se malo rekuperira

V
A jebemu mater da mu jeben mater. Pogledajte na YouTube znovu utakmicu. Va živo čovek popije, ćapa se povedat s nekin na tribine, pa  ga omete onaj ča kokice prodaje ili pogleda dobru žensku ka je prišla pokazat cice i guzice.
Pogledajte utakmice Rukavine i Morchiladzea. Ja tu ne pišen o teme ki je neš napravili ili ni niš, aš nijdan ni niš napravili danas osin Dantasa. Ali osnovno nogometno, ovo ča dela Morchiladze je poniženje za navijače. On pada prvo duela, dribla tako da se zabije va igrača, imel je nula pokušaji centaršuta, nula intervenciji ca obrane. Žuti karton nakon ča je storil još jednu od svojih bravuri. Rukavina, korektno. Korektno je danas bilo više od većine. Ni za usporediti. 
Ne moremo sad seh optisat, ali kod novih igrači je već uzorak nekakov. Jako  velo razočarenje, si osin Barišića.
Ja bi volel da iduću prvenstveno opet počnu Morčiladze i Legbo, a Barca ćemo ionako gledat. Neka, pa još 5 šansi ako treba. Ali mane to ne izgleda loše, nego ponižavajuće.

Danas višak i Gruzijac i Rukavina, nije kolega ništa krivo rekao.

Za prodorna brza tehnički potkovana ofenzivna krila, imaju 0 uspješnih driblinga, 4 netočna centaršuta i 18 izgubljenih lopti među sobom u 140 minuta koliko su zajedno proveli na terenu.

Nešto je i do našeg stila i plana igre dakako, odnosno potpore bekova u napadu, ali kad se podvuče crta, njihov učinak je komično slab.
#navodninavijač

K

D
A kako komentiramo poništeni gol Lokomotive? Onako čisto kao nogometni entuzijasti, zanemarimo da je nama dobro tako.. kakve to veze sa pamecu ima?

P
Utakmica je bila baš prikladna nedjeljnom poslijepodnevu nakon masnog ručka. Stožerni igrači pomalo umorni i teretni, rotacijski igrači pomalo smotani i izgubljeni, ali na kraju i više nego uspješno. Malo se naživcirali oko potencijalnog penala, malo oko kikseva pojedinih igrača, ali naposljetku otišli kući sretni pjevajući.

Ali dragi nam kolega s licencom je valjda najiritantniji troll na ovom forumu od baniranog Z7 :neretljak:, jedino šta je taman toliko umjereniji da izbjegne ban. Tu i tamo nešto pametno, ali s tolikom negativom svaki put da bi ga zamolio da popije malo vode i prošeće uz more..

Quote from: SandroB on 01.03.2026, 19:00Još jedan glas za Rukavinu. Dok ne dokaže suprotno (ako ikad dokaže), neću tvrditi da je veliki znalac, ali ne razumijem tu kanonadu po njemu. Ponaša se u našem dresu više nego korektno.
Meni se ne danas ponašao ko pičkica, čim ga pogledaš on pase travu... pa budi malo muško.
Volim grad koji teče

Gledao sam snimku i igrač u ofsajdu blokira Zlomislića u reakciji na loptu jer mu leži na nozi. Iako glupo pravilo, i iako ovaj to ne bi obranio nego bi samo ispratio loptu pogledom, mislim da je sve čisto za poništiti.
#navodninavijač

Z
Jedino bitno je da su 3 boda doma i da smo malo odmorili i izrotirali igrače ... da su zamjene oduševile nisu i zato su s pravom zamjene....
Sve ide po planu

L
Quote from: deo123 on 01.03.2026, 19:30A kako komentiramo poništeni gol Lokomotive? Onako čisto kao nogometni entuzijasti, zanemarimo da je nama dobro tako.. kakve to veze sa pamecu ima?
Pa igrač lokomotive koji je u zaleđu pada pod noge našem vrataru te mu na taj način onemogućuje reakciju na udarac drugog igrača lokomotive, čisto zaleđe

D
Quote from: TIR on 01.03.2026, 19:33Gledao sam snimku i igrač u ofsajdu blokira Zlomislića u reakciji na loptu jer mu leži na nozi. Iako glupo pravilo, i iako ovaj to ne bi obranio nego bi samo ispratio loptu pogledom, mislim da je sve čisto za poništiti.
A Zloma na potpuno krivoj nozi, ni u primisli da se baci igdje. Ne znam, da se gleda bez VAR ima smisla ali kad vidis kretanje, Zlomin stav, nekako mi je to kontra nogometa. On u niti jednom trenu ne pokazuje ikakvu želju kretanja osim plakanja. Mislim da se kod ovakvih "pasivnih" offsidea treba gledati malo i kontekst situacije

I
01.03.2026, 19:35 #104 Last Edit: 01.03.2026, 19:35 by istria bianco / blu
Ne znam, za razliku od Morciladzea koji je ponovo bio kriminalan, meni Rukavina nije bio toliko loš. Nije napravio razliku, ali je za razliku od nastupa na lijevom krilu pod Đaletom(ne krivim njega), odigrao puno smislenije i taj nogomet liči na nešto. Imao je dosta točnih dodavanja, igrao je za momčad a ne samo za sebe. A uz to je počeo pokazivati i obaveznu igru. Daleko je to od odličnih prezentacija, ali se može reći korektno.
Čini mi se da će ga Sanchez više rotirati na poziciji desnog krila i u vezi da dobije na sigurnosti, a onda probati na lijevom krilu. A onda vjerujem da će mu to biti zadnja šansa u Rijeci da pokaže da može biti koristan.