KUP 25/26; Četvrtfinale; Srijeda, 04.03.2026. 20:00; Rijeka - Hadjuk

Started by Snowcrash, 03.03.2026, 20:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

V
Quote from: Deni323 on 04.03.2026, 22:54@VIIRC najhuja partida ikad?
Quote from: Deni323 on 04.03.2026, 22:54@VIIRC najhuja partida ikad?
zanimljivo. Ovo pitanje bi morda Steohan Hawking razumel da va mikser stavi kvantnu mehaniku i opću teoriju relativnosti.
Ali kad već pitaš za stranku, HČSP mi je omiljena. Hote Ča Sretno Popit.
Da mi je malo tvoja glava, morda bin bil inteligentniji pa mi nebi sedi vlasi rasli, nadam se da nikega više na forumu ne muči "stranka", a ja ću na forumu za ku minutu stavit sliku da vidite kako se slavi va našeh krajih, samo da skužin kako to stavit, aš mi mast gre na usta i guzicu, a alkohol na nos.

Quote from: MaČaĆeToMane on 04.03.2026, 23:52Još mi je nešto nevjerojatno.
I Puškaš i Rebić su provocirali publiku i nisu nagrađeni žutim kartonom...

Pajaziti isto
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

O
Još jednom pokazali karakter, psihološku stabilnost i zalaganje do samoga kraja, čestitke treneru Sanchezu pa i Munozu na pripremljenoj utakmici.
Da je bilo pošteno suđenje već bi u prvom poluvremenu imali barem igrača više i vjerojatno bi utakmica bila riješena odavno. Jedna zamjerka treneru, ne znam kako ne vidi da je Gojak igrač manje za nas, on je svoje dao sad neka pređe u Opatiju, jer on za ovakav nogomet više nije. Još jednom čestitke svima na prolaz u polufinale.

Quote from: KadOkrenemSe on 04.03.2026, 23:56
Quote from: MaČaĆeToMane on 04.03.2026, 23:52Još mi je nešto nevjerojatno.
I Puškaš i Rebić su provocirali publiku i nisu nagrađeni žutim kartonom...

Zato je Selahi bio nagraden zutim na poljudu zbog "provociranja" kad je izveo chill guy... e da i tad je sudio kolaric
Dobio je žuti i to mu je još treći bio, pa ga nismo imali iduću doma protiv Slavena...

S tim da jedan mali ispravak - mislim da je ipak Erceg sudio. To mi je ostalo u pamćenju jer je on ok sudac, zato me i bilo začudilo.

Da je ovaj blesavac sudio, bi mu vjerojatno crveni dao  :D
Dobro, dobrooo! Fuć!

K
Quote from: FTM on 05.03.2026, 00:06Dobio je žuti i to mu je još treći bio, pa ga nismo imali iduću doma protiv Slavena...

S tim da jedan mali ispravak - mislim da je ipak Erceg sudio. To mi je ostalo u pamćenju jer je on ok sudac, zato me i bilo začudilo.

Da je ovaj blesavac sudio, bi mu vjerojatno crveni dao  :D

Istina, ja sam gledao 1:2 kad su dali obre i selahi... ovo je bila ona 2:2 koju je erceg sudio i tada je dobio taj zuti

Kolarić je, kako god, imao pet teških previda. VAR ga je ispravio kod penala za Rijeku u 5. minuti, a potom su i Kolarić i VAR previdjeli dva crvena kartona koja su trebali dobiti Rebić i Raci. U nastavku je Kolarić za domaće svirao dva penala, oba na "asistenciju" VAR-a, prvi koji realno nije bio, te drugi koji nije bio sporan.
Na kraju je Rijeka ta koja je bila drastično oštećena, hajdukovci su dva crvena kartona trebali dobiti kod rezultata 0:0. Kolarić i Matić na kraju su vjerojatno bili sretni, jer Rijekin prolaz trebao bi im pomoći da lakše zaborave suđenje koje će po svemu ući u sudačke anale...

Šta su nam zamalo napravili....

Previše je postova prošlo, postova koje ću sitra pročitati i proguštati.
Je li kome na pamet pao Merkulov protiv Osijeka nakon ovog gola Gabygola?

Doslovno kad je ulazio  govorim starom gledaj kada ga Rukavina zabije :svakacast:

K
Jadan Vranić, mislim da je već imao spreman članak o Sanchezu kod 2:1.

Možda je i on završio na KBC-u...

K
Ne želim kvariti ovu predivnu večer. Ali Devetak danas apsolutna katastrofa, a i Morchiladze mi se cini kao teska prevara.

Quote from: Boy1da on 04.03.2026, 17:29A ono, ima mi tu panicni facu bolnog kurca od 1. minute, tako da ne znas kad je u vecoj traumi...

Al klasicno hrvatski, cak i da sudi bez nakane - odmah gubi utakmicu. Tu nesta dosudi, tamo netko podvikne, ovdje nesta kompenzira, ondje promijeni kriterij...i onda su do najkasnije 20. minute zivcani navijaci, obe klupe, obe ekipe, on, VAR i svi skupa ne znaju di gone pa pocne hrkljus.

Thus spoke Zaratustra Boy1da
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

K
Quote from: kirac_87 on 05.03.2026, 00:31Ne želim kvariti ovu predivnu večer. Ali Devetak danas apsolutna katastrofa, a i Morchiladze mi se cini kao teska prevara.

to cemo sutra prekosutra uzivajmo sad  :neretljak:

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 05.03.2026, 00:23Previše je postova prošlo, postova koje ću sitra pročitati i proguštati.
Je li kome na pamet pao Merkulov protiv Osijeka nakon ovog gola Gabygola?
Meni je cak i ranije...npr. kad vidim Merkolova na terminu na srdocima pomislim si ima da ima jos kondidata za u ekipu

Komentiram s nekim random likom na 1:2, čemu se nadati kada na krilima imamo Tornikea i Gabrijela, Čopa... Ali srećom, imali smo i AMJ-a.
Idem na utakmice od početka 90-tih, ova mi spada u top 5 po dramaturgiji,rolerkosteru emocija, ne toliko po kvaliteti igre, ali s obzirom na broj odigranih utakmica u kratkom periodu, ko te pita način na koji si došao do pobjede. Kapa do poda svim akterima