KUP 25/26; Četvrtfinale; Srijeda, 04.03.2026. 20:00; Rijeka - Hadjuk

Started by Snowcrash, 03.03.2026, 20:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Brijest on 05.03.2026, 07:48Na kraju Rebić ispadne naj korekniji lik. Ovu izjavu šta je dao više ide na naš mlin, a i nakon onog poraza od 5:0 jedini je došo do Fruka i to pred kamerama i čestitao.

Da. Izjava mu je na mjestu. Ne mogu reći da je nešto krivo rekao. Kolarić je ispao poptpuni amater.

A što se tiče njegove korektnosti prema nama. Nešto je "utišavao" istok u jednom trenutku. Pa ono... nisam baš siguran. Korektan je prema našim nogometašima (Majstoroviću i kum djetetu), ali ne i prema publici.

Ali nije ni blizu Pukstaša, Kalika i Pajazitija koji su se baš proslavitili svojm postupcima. Nevjerjoatno koliko frustracije ima među njima.

Z
hoće li hajduk dobiti kazne? I Garcija i Rebić moraju biti kažnjeni.
Realno trebao bi biti i prazan Poljud nekoliko utakmica.

M
Quote from: aahzinho on 05.03.2026, 06:55@moreplovac
Rebić je tu u pravu. Sudac je nesposoban, napravi sranje i onda krene kompenzirati pa zasere do kraja.
Dobro mu je i rekao, što mu nije dao crveni karton?
Nije ni ulazio u priču tko je tu koga pokrao.

Sve jasno, i sam je rekao ako je zasluzio crveni sta mu ga nije dao, lik je grez ali nije nista lagao. Nisam kritizirao, ovo su citati iz clanka. Neboj se , vrlo jasno verbaliziram kad mi je neko smrad.

V
Quote from: Zelko Maler on 05.03.2026, 07:44jel i vi vidite problem u ovome da je Hajduku javljeno da Marešić ne smije igrati? Zar nije to za nekakvu tužbu ili pravni postupak?

Po meni ne.
Veci je problem da delegat nije rekao vec pri prijavljenim ekipama da nema pravo nastupa.
Pa u nizim ligama uneseš u comet pa ti svjetli crveno da ne smije igrat..

M
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 05.03.2026, 07:56
Quote from: Zelko Maler on 05.03.2026, 07:44jel i vi vidite problem u ovome da je Hajduku javljeno da Marešić ne smije igrati? Zar nije to za nekakvu tužbu ili pravni postupak?

Po meni ne.
Veci je problem da delegat nije rekao vec pri prijavljenim ekipama da nema pravo nastupa.
Pa u nizim ligama uneseš u comet pa ti svjetli crveno da ne smije igrat..

onaj famozni Brezni im je javio, ima clanak u jutarnjem.

Meni je najbolje kad se mi žalimo šta protivnički igrači kao provociraju publiku, slave pred njima itd, a čitavu utakmicu ih se pljuje (ponekad i doslovno), vrijeđa, jučer s istoka ubačen I neki objekt. Ajde najbolje da ni ne slave gol pošto je kod nas takva bečka škola.

Atmosfera je užarena na Rujevici, nemalo puta ponovljeno I potcrtano od strane suparničkih igrača, pa tako reagiraju i oni. Bez potrebe za kartonima.
#navodninavijač

Z
Quote from: Vado Magnar on 05.03.2026, 07:53
Quote from: Brijest on 05.03.2026, 07:48Na kraju Rebić ispadne naj korekniji lik. Ovu izjavu šta je dao više ide na naš mlin, a i nakon onog poraza od 5:0 jedini je došo do Fruka i to pred kamerama i čestitao.

Da. Izjava mu je na mjestu. Ne mogu reći da je nešto krivo rekao. Kolarić je ispao poptpuni amater.

A što se tiče njegove korektnosti prema nama. Nešto je "utišavao" istok u jednom trenutku. Pa ono... nisam baš siguran. Korektan je prema našim nogometašima (Majstoroviću i kum djetetu), ali ne i prema publici.

Ali nije ni blizu Pukstaša, Kalika i Pajazitija koji su se baš proslavitili svojm postupcima. Nevjerjoatno koliko frustracije ima među njima.

Kolarić odsudio za -2. Ono je strašno bilo, ljudi gledaju to zajedno, prvo i drugo poluvrijeme, znači tovari se bune da je navlačio za nas drugo poluvrijeme, a za njih prvo. Jel ti ljudi shvaćaju kompenzaciju? Lik je glup. Pogubio se. Utakmica je trebala završiti u normalnom tonu jer bi Hajduk završio prvo poluvrijeme s 10 ili čak 9 igrača, onda uopće ne bi bilo nikakvih cirkusa jer bi ih mi slomili i završila bi se utakmica relativno normalno.
Isto kad glupi Osječani vade kako kako ih je Pajač pokrao u polufinalu kupa, a ne gledaju da je Lončar trebao dobiti direktni crveni za start na Gorgonu odma na početku utakmice i samim time utakmica bi se drugačije odvijala i sve dalje nema smisla analizirati.

Klub se nakon ovog mora dići, Miškoviću nemoj to prešutiti, Garcija mora biti kažnjen zbog izjava, Rebić mora biti kažnjen zbog izjava, Brezni mora biti kažnjen( što je ono bilo???), Hajduk mora biti kažnjen zbog Torcide. 4 stvari. 4.ČETIRI

Ovo je najslađa pobjeda koju sam doživio, ovaj preokret će se pamtit zauvijek, ljudi oko mene padaju po tribini, suze u očima, šok i nevjerica.

Karma. Kod oba gola provokacije prema istoku, na poluvremenu kalik i livaja se drže za jajca i prema istoku i Armadi se naslađuju, majmuni u kavezu pak igraju svoju utakmicu sa raketama i kod 1:2 misle da je kraj. I naravno da im se moralo to obit o glavu.
Ovo ih boli više nego išta, nabili smo im komplekse i pokazali ko je gazda, guzimo ih kad stignemo a Europu kako mi igramo samo sanjat mogu.

A sta rec za našu momčad. Zaslužili su ovakvu večer. Hvala Sanchezu na rotiranju svo ovo vrijeme jer bez toga ne bi mogli izdrzat ovakav ritam niti dva tjedna.
Slušam po tribini, a i tu na forumu za vrijeme utakmice, kako se vrijeđaju igrači, sere se po Devetku, Barcu, Rukavini,Juriću...pa ljudi jeste vi normalni??? Šta vi stvarno mislite da znate bolje od trenera, taman da je i Ivo Ištuk trener, pa taj trener je s njima stalno i zna ko sta moze, gleda ih na treninzima, praktički živi s njima, ali ne, ajmo srat veliki stručnjaci jer smo pametni u pm.

Nismo ni svjesni za kako veliki klub navijamo, još da ljudi u klubu imaju sluha za navijače pa da se vrati navika odlaska na stadion da krcamo ruju svaku tekmu ne znam di bi nam bio kraj.

Forza Grande Fiume!

Z
Quote from: kircipijanci on 05.03.2026, 08:10Ovo je najslađa pobjeda koju sam doživio, ovaj preokret će se pamtit zauvijek, ljudi oko mene padaju po tribini, suze u očima, šok i nevjerica.

Karma. Kod oba gola provokacije prema istoku, na poluvremenu kalik i livaja se drže za jajca i prema istoku i Armadi se naslađuju, majmuni u kavezu pak igraju svoju utakmicu sa raketama i kod 1:2 misle da je kraj. I naravno da im se moralo to obit o glavu.
Ovo ih boli više nego išta, nabili smo im komplekse i pokazali ko je gazda, guzimo ih kad stignemo a Europu kako mi igramo samo sanjat mogu.

A sta rec za našu momčad. Zaslužili su ovakvu večer. Hvala Sanchezu na rotiranju svo ovo vrijeme jer bez toga ne bi mogli izdrzat ovakav ritam niti dva tjedna.
Slušam po tribini, a i tu na forumu za vrijeme utakmice, kako se vrijeđaju igrači, sere se po Devetku, Barcu, Rukavini,Juriću...pa ljudi jeste vi normalni??? Šta vi stvarno mislite da znate bolje od trenera, taman da je i Ivo Ištuk trener, pa taj trener je s njima stalno i zna ko sta moze, gleda ih na treninzima, praktički živi s njima, ali ne, ajmo srat veliki stručnjaci jer smo pametni u pm.

Nismo ni svjesni za kako veliki klub navijamo, još da ljudi u klubu imaju sluha za navijače pa da se vrati navika odlaska na stadion da krcamo ruju svaku tekmu ne znam di bi nam bio kraj.

Forza Grande Fiume!

fun fact. Šego dobije penal na Poljudu i  onda nakon pregleda snimke žuti za simuliranje, Hajduk dobije. Sad Rijeka na Rujevici dobije penal i onda nakon regleda snimke žuti za simuliranje, Rijeka dobije.

Meni je daleko najbolniji poraz protiv Hajduka zadnjih godina identičnih rezutltatom, na Rujevici 2:3. Vodili smo 2:1 drugo poluvrijeme i onda popušiš na kraju. Tad nas je Livaja istukao, isprdao i narugao, onog su lika naboli šakom što je uletio u teren. I onda Mlakar zabije gol za 2:3 na kraju, to sam bio siguran i danas sam siguran da je faul.

M
Ima li netko sa nekim sudačkim iskustvom da nam kaže, šta je ono u 86' minuti Dantasova ruka uz tijelo. Jeli ono kažnjiva igra rukom? Ali ne da tu situaciju gledamo ko jebeni tovari, gdje svijet, Bog i univerzum koju zavjeru protiv najvećeg kluba na svitu. Nego jeli ona kažnjiva igra rukom?!

Jer ako je, OK. Krivi potez Dantasa.
Ako nije, čista namjerna pogreška na štetu Rijeke, gdje je Livaja ono više put zabio nego promašio u karijeri. Svaka greška je utjecaj na igru, ali ta situacija je baš ono dokaz padanja pod nepostojećim pritiskom.

"jebiga ako sjebem RIjeku, nitko mi neće jebat mater" - to u glavi imaju i Kolarić i Bel i Čulina.

M
Quote from: TIR on 05.03.2026, 07:59Meni je najbolje kad se mi žalimo šta protivnički igrači kao provociraju publiku, slave pred njima itd, a čitavu utakmicu ih se pljuje (ponekad i doslovno), vrijeđa, jučer s istoka ubačen I neki objekt. Ajde najbolje da ni ne slave gol pošto je kod nas takva bečka škola.

Atmosfera je užarena na Rujevici, nemalo puta ponovljeno I potcrtano od strane suparničkih igrača, pa tako reagiraju i oni. Bez potrebe za kartonima.

Slazem se ali postoji i ali, ne jedan vec dva ALI.
Jedan, naravno da je atmosfera naelektrizirana,naravno da su svi nabrijani,i naravno da igraci koje se vrijedja sa tribina, a od krvi  mesa su, to apsorbiraju, neki to vrate provokacijom ,druge ne dira previse. Ono sto zelim reci je da valjda postoji neka granica provokacije, ili dobrog ukusa, proslava, ok, na gostujucem je stadionu,nije bas da ima izbora gdje se zaletit slavit, medjutim hvatanja za jaja , nekakve gestikulacije mi nisu bas po smeku, kazem i Frigan je stavio ruke na usi i provocirao pokretom kad je zabio dole na punom poljudu, ali se nije zatrcavao pred sjever ili bilo koju njihovu tribinu. Neka granica,neki nacin mora postojati.
Drugo, to nismo izmislili mi navijaci, nego nekakva struka, postoji kazna za provociranje publike, a definicija provokacije publike se moze rastezati kao Big Babolica, znaci Selahi moze dobiti zuti za poziranje fotografu, a Livaja nemoze dobiti zuti za hvatanje za jaja.

Sto se tice Pukstasa, nemam neki prigovor, sve u razinama sportske igre, ruke iza usiju, "ne cujem vas" fora, sve normalno, isto ko ni Rebic dok je izllazio, Z tribina mu isporucuje salve psovki a on napravi znakic srca, simpaticno.

Meni je Kolaric veci supak bio dok je Fruk stajao i spremao se izvest penal morao trpit Kalika dok mu "prica" od iza iako je Kolaric dao znak napustanja 16m, do toga da je Kolaric odgurivao Kalika van a ovaj ne staje. Silica necu ni spominjat jer je klasicno nadmudrivanje ali ovaj drugi nije smio dobit toliku slobodu, tj trebao je bit opomenut.

Svako od nas voli kad neki prgavi igrac igra za nas, a to ukljucuje i provokacije,medjutim kad tvoj igrac to radi uzivas, kad suparnik ,kipis.

M
Quote from: Močvara realnosti on 05.03.2026, 08:26Ima li netko sa nekim sudačkim iskustvom da nam kaže, šta je ono u 86' minuti Dantasova ruka uz tijelo. Jeli ono kažnjiva igra rukom? Ali ne da tu situaciju gledamo ko jebeni tovari, gdje svijet, Bog i univerzum koju zavjeru protiv najvećeg kluba na svitu. Nego jeli ona kažnjiva igra rukom?!

Jer ako je, OK. Krivi potez Dantasa.
Ako nije, čista namjerna pogreška na štetu Rijeke, gdje je Livaja ono više put zabio nego promašio u karijeri. Svaka greška je utjecaj na igru, ali ta situacija je baš ono dokaz padanja pod nepostojećim pritiskom.

"jebiga ako sjebem RIjeku, nitko mi neće jebat mater" - to u glavi imaju i Kolarić i Bel i Čulina.

Jebote, ja se ni ne sjecam te situacije koliko sa bio spaljen od cijele utakmice.

D
Quote from: Vado Magnar on 05.03.2026, 07:53Korektan je prema našim nogometašima (Majstoroviću i kum djetetu), ali ne i prema publici.

Jer mi smo cvijece.. do trinaestog koljena mu se jucer jebala majka, jos je pristojan i bio. Uglavnom taj Rebic na terenu je neman, van kontrole vrlo često, ali mi se čini da je sasvim normalan tip.. Kad je izlazio šta mu se sve dole podijelilo, ja sam ga očekivao na ogradi..

Z
Vignatu je nešto s koljenom. Napisao je kućni na twitteru kad su ga pitali gdje je Vignato samo "koljeno". Nadam se da nije ništa ozbiljno.

Zašto? To je sve ok. Mutavi su i nisu znali (ili su zaboravili) pravilo, pa im je ukazano da ne smije igrati. Bolje im to reći prije utakmice, nego da je igrao, pa da se tek vuku repovi.

Timeline ne znam, jel ih Brezni nazvao prije nego ih je delegat stigao upozoriti. Ali u konačnici nebitno. Greška je ispravljena na vrijeme i nema posljedica.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...